אין שדה תעופה בגדרה - בקושי תחנה מרכזית
Printable View
אין שדה תעופה בגדרה - בקושי תחנה מרכזית
תפסיקו ליילל.. כולכם.
נמרוד.
בשביל כבוד, צריך לעבוד... ביטוח מוניות? כשאתה חבר בג'יפולוג?
בועז.
הנורא מכל לא "מעבר לפינה" - הוא "מול עינייםשילך".. ואם אתה לא רואה, אשריך:).
הסנדק.
מה אתה צריך את נמרוד איתך? מישהו שיחזיק לך את הידב..חושך?
יאללה... עזוב אותך מהסוזוקי, תעלה כיתה ל.. בעיות האמיתיות.. קח אוטו אנגלי - אני מבטיח לך שהמזוכיזם מדבק לחלוטין:(.
תמיר.
למה טיסה? הנבלה אצל אחותי בגדרה..:rolleyes:.
לפחות בשירשור הזה לא נעלבים ונפגעים.. מה קורה לאנשים בזמן האחרון?:(
אני לא חושב שיש ניפוח.. יש מקרים כאלה ויש מקרים אחרים.
העניין הוא המגמה.. ולי נראה שהיא נעשית ברורה יותר ויותר. עכשיו נשאר לראות כמה היא תתפשט.
מקרה לדוגמא.
חבר שלי, שחשש מאוד בתקופה האחרונה, עבר בשבוע שעבר טסט - קפיצים מוגבהים (אויר מאחור) + FOX + פגוש ברזל (בלי כננת) + שנורקל..
בלי מכער ובלי רעש..
אז מה?
המגמה מוצבעת אצל אלה שלא עברו (ולמה) ולא אצל אלה שעברו.. ככה זה.
אתמול עברתי טסט , בלי יותר מידי רעש ..
בלי מאכר ובלי כלום .
היו יעילים בצורה מפתיעה !!!
ההבדל בין אופטימי לפסימי הוא נסיון
יש מגמה ברורה
העסק מתחיל לחזור לפרופורציות לאט לאט.
בטח יהיה פה ושם אפטר פארטי אבל החיים חזקים מהכול.
תתנהגו בשכל.
אל תשתינו מהמקפצה.
תזכרו שהסכנה נמצאת גם באינטרנט וגם שמישהו עלול לצלם אותכם בכל מקום ותקבלו זימון הביתה אם האוטו שלכם מושך אש.
והכי חשוב- בואו נפסיק לפמפם את הנושא כשאין מידע וודאי.
הפרסום נותן מצד אחד רוח גבית למזיקים ומצד שני יותר הסטריה מיותרת.
יש סיפור המוכר אצלנו בשם הקוד: ״אמא מחלקת סוכריות״
על בדואי ששכב מתחת לעץ אחרי הצהריים והילדים הציקו לו אז הוא שלח אותם לאמא לאוהל ואמר להם שאמא מחלקת סוכריות.
הילדים התחילו לרוץ ולצעוק שאמא מחלקת סוכריות עד שהבדואי האמין לצעקות וקם ורץ איתם לאוהל לקבל סוכריה...
לא הבנתי למה הוא קם. אני רק מחכה שהילדים ילכו לאמא שלהם, ואני אוכל לצפות ב wheeler dealer
גם אני מת על הסדרה הזו, או יותר נכון על השליש האמצעי שלה.
מכיוון שביליתי את מפגש גיפולוג ברומא
נחשפתי לכך שאין לאיטלקים בעיה לגשת לטסט עם חלקי מתלה צבועים באדום.
אצלנו ההמלצות היו לספריי שחור עם תוספת אבק על הצבע הטרי.
הם מעיזים להפריז ולשפר גם את הבלמים - אולי בגלל הגלגלים הגדולים
http://www.jeepolog.com/forums/attac...3&d=1451466840
אחד מיבואני המתלים כבר מבצע BLACKING יזום לקיטים שהוא מוכר... מדינה משוגעת.
האמת...
בגלל/משום שהנושא עלה בכל כך הרבה מקרים... לא ידעתי היכן להעלות את זה.
נראה לי שפה, זה מקום טוב יותר או פחות מכל שירשור אחר.
הנה.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4809626,00.html
מסתבר שהתזה של בועז לא ממש מתבררת כ"מחזיקה מים".
איש תחזוקה אחד (לא לוחם ולא מחשבים ולא.."איכותי") לא יכול/מצליח להחליף מצברים כמו שלושה אחרים ...
והמשכורת ו"התנאים" לא ממש מושכים את ה"מוכשרים", מהשוק הפרטי לצבא (כולה להחליף מצברים... לא עדיף מאשר לעבודבמוסך המרכזי של רייכמן?)...
והקיצוץ בשומנים (כמו שאמרנו/כתוב - לא לוחמים ולא חיילי איכות.. כולה תחזוקה..) לא ממש חוסך כסף...
כנראה שכמו הסיפור על האיכר (ואני תמיד אחזור אליו.. לסוס המסכן) - רגע לפני שהסוס התרגל לעבוד בלי לאכול..מת.
עכשיו נראה איך השוק הפרטי/יצרני שלך, בועז, יסתדר בלי עובדי המדינה, שלא מייצרים כלום וחיים על חשבון הציבור(כולה אנשי תחזוקה... לא כאלה שמאומנים להרוג.. אוייבים "בשער"), במקרה של "יום כיפור #2"...
בדיחה עצובה.
בטח תכף תגיד שלא מיישמים "כימושצריך" את תכנית הקיצצים שלך ובכוונה עושים את זה, רק על מנת להראות שאתה טועה...
השלב הבא יהיה להפסיד באיזו מלחמונת קטנה (אולי רק עד עכו... משום שת"א "מסודרת".. יש למדינת ת"א פרוטקציה), רק כדי להעלות את התקציב ולחדש את.. הפנסיה התקציבית, בבת עיינך.
- - - Updated - - -
בעצם... יכול בכלל להיות שזו מין קונספירציה מכוונת כזו - המבקר (שבא מתוך המערכת..), הוציא את זה תוך שיתוף פעולה עם ה"מערכת", על מנת לזרוע פחד בציבור (היצרני) ולהעלות את הנכונות לשלם יותר לחיילי התחזוקה הפרזיטים...
ברנרד...אתה בטוח שאין לך טור אישי בהארץ ?
אין אין פירומן כמוך....
התזה שלי עד עכשיו טפו טפו....
דווקא הדלק התחיל לעלות קצת
ברור...
עיניים להם ולא יראו, אזניים להם ולא...
בערך כמו שיש כאלה שעדיין רלוונטי להם ה"שיר": "שתי גדות לירדן. זו שלנו.. זו גם כן..".
- - - Updated - - -
ואפרופו הדלק...
פה כבר יש פניקה בגלל עשרות חברות דלקים שפושטות את הרגל (נדמה לי שבאחד השירשורים צפיתי את זה..) וההשלכות.
לסעודים כנראה יש יותר "אויר"... כצפוי.
זוכרים שהזכרתי, איפשהו, את האימרה העתיקה- "אם תשב מספיק זמן על גדת הנהר, תראה את גופת אוייבך צפה במורד הזרם.."
דרור יושב לו על שפת הנהר..
גם שעון מקולקל מראה פעמיים ביממה את השעה...
גיפוקליפסה שמפוקליפסיה
כבר עברה חצי שנה ועדיין לא קרה דבר וגם מה שבקנה לא נורא כל כך.
שים לב למה שדרור רשם ותחזור לשיחות הפרטיות שלנו שרמזתי לך מה הולך לקרות.
העיקר שלא יהיה צבעוני
מה שדרור אמר, נדחה בגלל ההתערבות הסעודית (לטובתך) שטרפה, באופן זמני ובלתי צפוי את הקלפים... קבלנו פסק זמן קצר ממציאות.
כשתיגמר המלחמה הסעודית באמריקאים/פצלי השמן... אז נדבר..
אבל למה לבלבל אותך בפרטים הקטנים.
אהה... פתאום החלפנו נושא לדלק??
גם עכשיו, המחיר עדיין מחצית מהתחזית שלו.
כן, יום יבוא אולי והמחיר חהיה גבוה יותר אבל כמו הגיפוקליפסה - היה לזה תאריך נקוב שבנתיים פקע.
בנתיים החוטיני על הראש שלכם
אין תקנות חדשות.
היו ובוטלו
לא רציתי ללחוץ אבל מה עם החוטיני?
בועז הסבר ופרט בבקשה.
לא משתין מהמקפצה ובישראל כמו בישראל הכול יכול להשתנות כל דקה. כרגע אין נוהל חדש בתוקף.
בועז, לפי מה אתה אומר את זה?
באתר הרשמי של משרד התחבורה הנוהל שריר וקיים...
http://he.mot.gov.il/index.php?optio...m-c&Itemid=269
http://media.mot.gov.il/PDF/HE_RECHEV/24810115.pdf
אבל זה לא אומר שמישהו מהמתקינים מתייחס/מיישם אותו...
מה היה ומה בוטל בדיוק?.... תוציא את החוט מהחריץ ותחדש לנו בבקשה.
אני אגיד לך מה יש עכשיו - וזה בדוק בועז.
משרד התחבורע מאוד לא אהב, בלשון המעטה, את כל ההדלפות של כל מיני טיוטות ומסמכים לציבור.
אנשים שם כמעט שילמו בכסאותיהם ובראשם על ההדלפות האלה.
לכן שומרים שם עכשיו על דממה תקשורתית. זה הכל. יודעים שהזכרון שלנו קצר, אז מרדימים אותנו.
וזה יבוא, אל תדאג. עיכובים של כמה חודשים לכאן ולשם זה רק עניין מנהלי-טכני פעוט מבחינתם. אני משוכנע שהם לא יחזירו את הגלגל לאחור כי בכל זאת זה משרד ממשלתי ולא יפספסו שם שום הזדמנות להתעמר בציבור.
כרגיל, מאחורי המהלך המיותר הזה נמצאים בעיקר אינטרסים, כי תמיד יש מישהו שיכול להרוויח מזה. את מה שאני יודע אני אשמור לעצמי למרות שזה לא כזה סוד גדול - אבל אל תדאג, בסוף הכל יהיה גלוי, הכלבים ינבחו קצת, וגם השיירה הזו תעבור. ממש כפי שכולם יודעים היום איך מתנהלים המאכערים במסדרונות המשרד הזה דוגמת "דני יסדר". קשריו ושיטות עבודתו ואפילו הבכירים שהוא מקושר אליהם ושאחרי סמול-טוק קטן על כדורגל מאשרים לו ול"לקוחותיו" כל מיני דברים, החל מווסטים צהובים ועד השד יודע מה - הכל נחשף בטלויזיה בלייב - ובכל זאת, זה מדהים, אבל שום דבר לא קורה - אנשי הציבור המושחתים עדיין יושבים על כסאותיהם, המאכערים ממשיכים לעבוד כרגיל ולאף אחד לא אכפת.
בינתים, ג'יפוקליפסה-שמיפוקליפסה. אם פעם לעשות טסט זה היה מלודרמה סוחטת דמעות, אז היום זה סרט אימה - ואנחנו גמישים כמו גומי ומתרגלים לכל דבר. לרוב מכוני הטסטים כבר אי אפשר להיכנס בכלל עם רכב שטח, עמלות המאכערים זינקו לשמיים, אנשים מפחדים לדבר חופשי כי הרשת מלאה במרגלים ובמלשינים ועכשיו באמת כל אחד לעצמו, עם הקומבינות והפתרונות האישיים שלו. גם לזה אנחנו מתרגלים ומבחינתך זה "נורמלי ורגיל" והכל בסדר, אהה?.... האמת היא שגם זו שיטה להסתכל על דברים.
ככה השלטון הדמוקטטורי המתועב הזה מתקיים ושורד פה - באמצעות הבירוקרטיה ההרסנית וההתעללויות הקטנות הללו הוא גורם לנו להתנפץ ולהתפורר על ענייני היומיום הקטנים והדביליים כמו להעביר טסט לאוטו, או להביא לו חלק מחו"ל. בסוף כולם מסתדרים - מוצאים מאכער, איזה דני יסדר כזה, משלמים לו כמה שצריך, מקבלים רשיון חתום ומדבקה עגולה לחלון וחווים כמה שעות של אופוריה מאיך שדפקנו את המערכת, עד השנה הבאה - העיקר שכבר לא יהיה אכפת לנו מהדברים הגדולים והחשובים באמת, כמו העתיד האפל שהממשלה הזו מובילה את הילדים שלנו אליו.
ולא - זה לא פוסט פוליטי. ממש לא.