מתי שלחתי אותך לישון/שיכור?
אתה מתבלבל.
האמירה שציטטת התייחסה למיתממים למיניהם שחושבים שזה 2״.
בדכ זה הפוך, אנשים נוטים להערכת יתר.. לא חסר.
Printable View
מתי שלחתי אותך לישון/שיכור?
אתה מתבלבל.
האמירה שציטטת התייחסה למיתממים למיניהם שחושבים שזה 2״.
בדכ זה הפוך, אנשים נוטים להערכת יתר.. לא חסר.
מדידות במבחן התקופתי(טסט):
1. אותה רשימה שהופצה פה, אושרה ע"י משרד התחבורה והועברה אל איגוד מכוני הרישוי.
2. איגוד מכוני הרישוי בחר (כמדומני) 3 מכוני רישוי לביצוע פיילוט מדידה ע"פ אותה רשימה.
3. המדידה נעשית מטבור גלגל לכנף/כנפון.
4. אם רכב נפסל, הוא נשלח למתקין/מגביה מורשה לשם בדיקה מחדש וקבלת אישור על נתונים תקינים למבחן חוזר.
5. גם ללא מדידה(במכונים מחוץ לפיילוט), אם לבוחן ע"פ ראות עיניו, גובה הרכב נראה חריג, מותר לו לפסול ולשלוח לבדיקה מחדש אצל מורשה.
תוכל בבקשה לפרסם את הרשימה המלאה ולומר מי המכונים בפילוט ?
זיו, אין צורך להתקרבן ובטח שלא להיעלב, בטח כאשר אתה מפספס את ההקשר של הדברים.
1. אתה טענת שלא מודדים גובה ושבכלל אין רישומי גובה שניתן להתייחס אליהם (#172)
2. שני מגיבים לאחר מכן טענו והעידו שכן מודדים amirmoshe ותומר ב. (#177, #175)
3. על זה דרור כתב לך שאם שניים אומרים לך שאתה שיכור אז לך לישון (#178)....
זה לא היה על הכשלה של עד 50 מ''מ, אם היו כאלה או לא.
גם לגבי רשימת גבהים תיקנו אותך וגם על כך שטענת שאם יש לך אישור אז הם לא יכולים להכשיל אותך וזו אחריות שלהם, ועל זה קיבלנו עכשיו חיזוק בתגובה של MashberNafshi.
ובאופן כללי...אנחנו פה מתווכחים וטוחנים מים ומזיינים את השכל כדברי דורון, בין חברים...(כך לפחות אני מתייחס לדיונים כאן), לא צריך להתרגש משטות כזו או אחרת שנאמרה. זאת לא רוח הדברים ואני מאוד מקווה שרובם כאן מסכימים על זה לפחות...
טל.
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
זיו, אין צורך להתקרבן ובטח שלא להיעלב, בטח כאשר אתה מפספס את ההקשר של הדברים.
1. אתה טענת שלא מודדים גובה ושבכלל אין רישומי גובה שניתן להתייחס אליהם (#172)
2. שני מגיבים לאחר מכן טענו והעידו שכן מודדים amirmoshe ותומר ב. (#177, #175)
3. על זה דרור כתב לך שאם שניים אומרים לך שאתה שיכור אז לך לישון (#178)....
זה לא היה על הכשלה של עד 50 מ''מ, אם היו כאלה או לא.
גם לגבי רשימת גבהים תיקנו אותך וגם על כך שטענת שאם יש לך אישור אז הם לא יכולים להכשיל אותך וזו אחריות שלהם, ועל זה קיבלנו עכשיו חיזוק בתגובה של MashberNafshi.
ובאופן כללי...אנחנו פה מתווכחים וטוחנים מים ומזיינים את השכל כדברי דורון, בין חברים...(כך לפחות אני מתייחס לדיונים כאן), לא צריך להתרגש משטות כזו או אחרת שנאמרה. זאת לא רוח הדברים ואני מאוד מקווה שרובם כאן מסכימים על זה לפחות...
טל.
זיו, אם נעלבת ששלחתי אותך לישון אז אני מבקש את סליחתך. זה לא בא לפגוע אלא להעמיד אותך על טעותך.
כי מודדים ועוד איך.
ואם משברנפשי מאשר אז אני סומך על דבריו, למרות שאם רק אני אספר שמדדו אצלי - בטח יחשבו שאני מגזים.
טל,
התגובה שלך, ממחישה טוב מאוד! את הסיבה שאני עוד ממשיך את הדיון הזה.
לנסות ולהראות לכמה אנשים פה, איך מרוב צדקנות אתם מפקששים את התמונה הגדולה .
כתבתי שלמייטב ידעתי המסמך של הגבהים לא נכנס לשום תקנה \ חוק.
ואתה מצטט את MashberNafshi, אומר שהוא תיקן אותי. אבל אתה מתעלם שהוא סייג שלפי ידיעתו מדובר על פילוט ב שלושה מכונים בלבד.
אז זה בחוק או לא???
יש שאומרים שחצי אמת גרועה משקר .
כתבתי שמי שיש לו הגבהה ברשיון, וההגבהה שלו סבירה, המכון לא יכול להכשיל אותו על מדידות (ולכן גם ברוב מוחלט לא מודדים , אין לזה שום עמדה חוקית).
תומר אכן אמר שמדדו לו, אבל באותה נשימה, ציין שגם העבירו אותו .
אבל אתה בוחר לציין את תומר כדוגמה שכן מודדים.
כל עוד מעבירים אותי טסט, מצדי שהבוחן ידחוף אצבע באגזוז של כל הרכבים שהמספר רישוי שלהם זוגי ....
בקיצור, מרוב רצון להתנצח, אתם מפקששים את התמונה הגדולה וחבל.
איך שהוא, נראה לי, שיש קשר בין אלו "שזה תמיד קורה להם'" (למשל בעיות הטסט), לבין אלו שמתקשים להבין \ להשלים עם התמונה הגדולה פה בדיונים.
אני לא מתקרבן, אם הייתי מתרגש מהסגנון פה, אז מזמן לא הייתי פה( כמו הרבה שכבר לא נמצאים פה וחבל).
וגם ההערה הזו על התקרבנות ( במקום להבין את הבעיה של הסגנון) , רק מחזקת את שתי ההערות שלי על אי הבנת הבעיה העיקרית ועל הסגנון.
יום טוב לכולם,
ובהצלחה במלחמות שלכם המכונים.
זיו, מה זה הגבהה "סבירה"?...
מבחינתי, כמי שמכיר את ה-XJ של אריאל למשל, לדעתי ההגבהה שלו סבירה ביותר....
אנשים שרואים את הג'יפ שלי ונשאלים לגבי הגובה שלו נחלקים לשניים: חלק אומרים שלא מוגבה בכלל ואפילו "נמוך". אחרים אומרים שהגובה שלו "סביר".
כמה זה "סביר"?.... מכון רישוי אינו בית משפט שנדרש להכריע בין שני צדדים שכל אחד מהם טוען לצדקתו. בטסט דברים צריכים להיות ברורים. צריכים להיות מספרים. כמו שבזיהום אוויר ובעוצמת בלימה אין "סביר". יש פרמטרים שצריך לעמוד בהם. זה למה קבעו "עד 50 מ"מ". למה 50 ולא 30 או 55 או 80 או 132? זה סיפור אחר. נושא לדיון נפרד.
אז אין יותר דבר כזה "הגבהה סבירה". יש הגבהה חוקית. או לא חוקית.
ומכיוון שכעקרון ההגבהות עכשיו מעוגנות בחוק ונתח רציני של עילות להכשלה נשמט לכאורה מידי המנוולים, הם מחפשים בנרות דברים אחרים שבגינם יוכלו להמשיך להתעלל בבעלי הרכב ולקבל מהם שוחד כדי להעביר.
דרור,
אתה לא יודע כמה אתה צודק, החוק לא מתעסק עם המילה סבירה, הוא קובע חד משמעית את ההגבהה (ולרוב זה 50מ"מ, חוץ מחריגים).
לכן גם הגבתי כמו שהגבתי לאסף, בסופו של יום אין משמעות, חוקית, לכל מני ביטויים כמו משמעותי, או מפלצתי.
נסיתי להגיד "לא להשתין מהקפצה", נסיתי להגיד רכב שמעשרה מטר, כולם יגידו שהוא גבוה מ 50מ"מ, נסיתי להגיד סביר.....
לא יודע מה לעשות יותר, שאנשים לא רוצים להבין, אז כנראה שלא מבינים.
אני נסיתי להגיד, בכמה צורות, שכל עוד זה לא בוטה, לא יתעסקו אתך. זה לא חוק, זה הגיון פשוט, לא יודע איך להסביר.
מה זה בוטה? מה זה סביר? שכל אחד יחליט על מה הוא מסוגל להגן ולשכנע, ומי הבוחן שלו.
דרור,
אני חושב שכל התפלפלות הזו מפקששת את הנקודה - עד לפני התקנה, כל מי שהחליף משהו במתלים, אפילו אם לא הגבההת, רק החלפת קפיץ או בולם, היינו נתנוים לחסדו \ קריזה של הבוחן.
מהרגע שיש את התקנה, לרוב האנשים נפתרו הבעיות.
יתרה מזאת, נסיתי (בהתחלה בעדינות, ואח"כ קצת יותר בוטה), גם להעיר את תשומת הלב, שבניגוד להחלפת מנוע למשל, שיש מספר סידורי ופרטים, באישור הגבהה, אין שום פרט, לא דגם, לא מקט, לא כלום (מעבר לאמירה כללית של 50מ"מ).
וזה אומר, שברגע שיש לך את האישור, נכון להיום ( בהנחה שאנשים לא יתחילו להגזים), אתה יכול להחליף את הסט ולשנות את ההגבהה שלך.
מרוב התלהמות והתפלפות הנקודה הזו התפקששה (ולכן גם ההערה הצודקת של בועז, שבניגוד לכל הנבואות אימה פה באתר, המצב רק השתפר).
אז בבקשה, בא נעזוב את התפלפות מה זה "סביר" ותתייחס בבקשה לנקודה החשובה באמת -
אתה מסכים שלהרבה אנשים (שלא תתחיל להתפלפל איתי על "רוב האנשים" :-) ) , התקנה עוזרת ומפשטת את הטסטים?
אתה מבין את רמות החופש שזה נותן למי שנשאר בתחום של ה 50מ"מ? אתה מבין שאין יותר קישקושים של לצבוע קפיצים לשחור?
(ובבקשה, אל תשאל אותי מה זה "בתחום" ומה ה RGB של שחור).
נקודה נוספת, ואני לא מתכוון להתווכח עליה יותר -
בניגוד לאוטודטה של הצמיגים,נכון להיום, אין בחוק או בתקנות טבלת גבהים רשמית. ולכן, זו רק החלטה שלך, והאסרטיביות שלך , אם הבוחן מחליט למדוד. אין לו התיחסות רשמית מה תקין ומה לא.
הבעיה מתחילה, ממה שאני קורה "להשתין מהמקפצה" - הבוחן פוסל אותך על "סעיף לא חוקי", בידיעה שאתה לא תעיז ללכת לשום תהליך משפטי \ מנהלי, כי אתה יודע שהרכב שלך לא תקין.
מה לעשות, הבוחן פשוט צודק!!! יכול להיות שהוא לא הכי חכם, יכול להיות שהמכונים גנבים, בני ז...... אבל הפעם הוא צודק.
יש חוק, והוא פשוט אוכף אותו.
נח לכם להתפלפל על קוצו של יוד, אבל שהבוחן פועל לפי החוק, אתם משמיצים את המכונים (ושלא תפרש שאני אומר שהם צדיקים או מקצועיים).
זיו, אני לא זוכר שבמהלך 15 שנה אחורה שלפני כל התקנות האלה הכשילו אותי בטסט על גובה או קפיצים בצבע מסויים, חוץ מתקלות בטיחות לא היתייחסו לזה בכלל, היו לי רכביםצגבוהים יותר מ 2", עבר בלי קומבינות, לא היה נתון לחסד של אף אחד.
זה מה שהיה, עצם העובדה שכל החלקים האלה מיובאים, משווקים ע"י יבואנים מורשים, נימכרים בחנויות חלקי חילוף, היו מותקנים ע"י מוסכים וכו' אז פתאום לא חוקי? (בהנחה שאף אחד לא שינה מתלים בעצמו הרי זה בטח לא חוקי), זה מה שהיה אז.
זה גם שאמרתי לפני כל הבלאגן הזה, פשוט עכשיו הגבילו בנתון מסויים שזה מה שמותר לך וזהו.
ביום שמכון רישוי כלשהו יעבוד באמת על פי חוק ויהיה מקצועי וגם הגון - אני אוריד לפניו את הכובע, כי אין לי בעיה שיכשילו על ליקוי אמיתי. אבל עיקר הבלגן בטסט הוא סביב חינטרושים כמ וכנפונים ומטפים ומזגנים, העיקר שתלך ותבוא ותלך ותבוא ותשלם בכל פעם מחדש דמי בדיקה חוזרת ותבזבז עצבים וזמן - או שתשחק את המשחק ותכין מראש כמה שטרות. וכאן הבעיה - עולם כמנהגו נוהג וכלום לא השתנה. תקנת ההגבהות לא פתרה את ההתייחסות הבסיסית הפוגענית של מכוני רישוי לרכבי שטח.
גם אני לא זוכר כזה דבר והייתי עם אותן הגבהות שהיום אני לא מעז להתקרב איתן למכון רישוי בגפי...ועוד המון דוגמאות בדיון האינסופי הזה למכביר... היו גם כאלה שלא היו עם הגבהות ונתבקשו להביא אישור להגבהה בכל זאת.
ועוד נקודה שהיא אולי לא עצם המחלוקת בדיון הנוכחי, אבל היא כמו וואחד פיל בחדר בכל הנושא הזה של ההגבהות. לא פיל... ממותה.
ישנם כאלה שנאחזים בהגבהה המורשית המגוחכת הזו של 50 מ"מ עלובי עלובים, כמוצאי שלל רב בידם ולא רק זו, אלא שהמספר הארור הזה הפך לתורה קדושה שאין בלתה, ערך עליון ואבסולוטי שכרגע מהווה לנקודת ייחוס לכל הגבהה בכל רכב והיא שתקבע אם ההגבהה שבנידון היא לגיטימית או לא, (לא מבחינה חוקית זיו...אף אחד לא צריך את ההסבר שלך לגבי החוק, זה ברור...), ואם היא סבירה או לא סבירה. רפרנס אלוהי...ואת זה אני לא מצליח להבין.
זה שזה החוק כרגע הבנתי, אפילו לפני שזיו טרח ללא לאות להסביר שוב ושוב ושוב...נשבע לכם..אבל אני לא מצליח להבין איך אנשים מביעים סיפוק עילאי מפירורי הפירורים האלה שהשאירו בידם.
יתרה מכך, יש וחלקם/חלקנו עוד נהנים מההפקר שלא ממש מקפידים לבדוק את המידה על המ"מ כפי שמאפשר (מחייב??) החוק לעשות, אלא מסתפקים רק בהצגת האישור/הרישום ברשיון.
אז אני שואל כדי להבין, אתם באמת מרוצים מהעצם היבשה הזו שזרקו לכם?? או כפי שנדמה לי, שבתחילה הסתפקתם מתוך ההנחה שהתרבות הישראלית תעשה את שלה, וזה יעשה את העבודה לכסתח את המכונים, (מה שדי עובד נדמה לי לעת עתה אבל תהיו בטוחים שלא להרבה זמן...), ואז בתהליך פסיכולוגי גם אימצתם את המידה הזו ברצינות כהגבהה סבירה ומספקת, (יש לזה שם לתהליך הזה בתחום הפסיכולוגיה...)???
אני, למי שזה לא היה ברור, לא מצליח להתייחס למספר הזה ברצינות, לא דה פקטו ולא דה ניירו, ולא בכלל...
טל.
השליחה לבדיקה מחודשת הנה כי עם הבוחנים חי בתוך עמו והנו חשדן מטבעו.
לטענתם, נתנו לכם 'הטבה' אשר נרשמה כדת וכדין, כעת בואו ו'נעבוד' על המערכת.
נקח את הרכב ונתקין בו סט גבוה יותר מהרשום ברשיון הרכב. אם במבחן התקופתי 'יתעללו' בנו, תמיד יבוא לישועתנו הרישום הנ"ל.
הרי אותה סיטואציה היתה עם מידות צמיגים חריגות. הבוחן היה 'מחליק' את המידה מאחר והיא 'רשומה', עד שבאו חכמי מת"ח ואמרו: עד פה!
רכב עם מידת צמיגים חריגה, אשר יש לבוחן חשד כי אינה מאושרת ע"י היצרן, יש לבדוק ולאמת מול מקורות(אוטודאטה, קארדאטה, רישום ראשוני).
כנ"ל עם ההגבהה, עצם העובדה כי היא רשומה ברשיון הרכב אינה מכשירה אותה לעד. על הבוחן לבדוק ולאמת, ואם יש לו חשד(ואין לו נתונים לבדיקה בשטח. לא כל הרכבים נמצאים ברשימת הפיילוט), יפסול את הרכב וישלח אותו לבדיקה ומדידה מחדש אצל מתקין מורשה.
*לגבי רשימת המכונים המשתתפים בפיילוטת אנסה לברר זאת.
בבקשה.
בניגוד לשלל השטויות שמקשקשים כאן, לדבריך אני דווקא מתייחס במלוא הרצינות.
אתה מאשש ומאשר ומאמת את כל מה שאני חושב על "עם הבוחנים".
מישהו שאל את "עם הבוחנים" לדעתו על התקנה?.... באיזו זכות הם מחווים עליה דעה בכלל?... "הטבה" עאלק. כאילו שזה על חשבונם/עולה להם בדם וביזע ובדמעות/מפחית ממעמדם ומסמכותם.... מי הם בכלל?
אתה בעצם מאשר שהבוחנים מתייחסים לציבור בעלי הרכב כמו שמס הכנסה מתייחס לעצמאים - "כולכם שקרנים וגנבים עד שתוכיחו שלא".
זה עוד פרק קטן ושולי בסאגה הבלתי נגמרת של מדינת ישראל נגד אזרחיה. ועל זה בדיוק אני מדבר כל הזמן הזה ומגלגלי העיניים מוכי תסמונת עיר הבירה הסקנדינבית ההיא מסרבים להבין - או גרוע מזה, ומה שלדעתי קורה כאן במציאות כי טפשים הם בטוח לא - דווקא מבינים טוב מאוד, אבל מנסים להטות את הנושא.
דיון מרתק. אוצר בלום של טיפים ועצות שכמעט מבטיחים כשלון בטסט. אם יורשה לי לסכם את ההמלצות העיקריות -
לפני הכל, קריטי לבחור את ה"מכון הנכון". אלן בחולון, או המכון באשדוד, הם הפיבוריטים. מכון הדרום ביפו הוא מספר אחד. גם אם התור ארוך כמו למסעדת מישלן בפריז, תתעקשו - תגידו שברלי שלח אותכם, ושהוא הבטיח לכם שלא תעברו מכה ראשונה.
שנית, אל תתנו לבוחן סתם כך להתעצל. וודאו שהוא מוציא מטר ומודד שהרכב שלכם אכן לא מוגבה יותר מהמותר. שלא יסתפק ברישום. ואם הוא לא יודע מה הגובה המקורי של הרכב - תגיעו מוכנים עם האינפורמציה.
אם הוא לא בודק את המטף, למרות שהרכב שלכם פרטי ואין לכם מטף - לא להתבייש. להזכיר.
ברכב מסחרי, כדאי להשחית את מדבקת המשקולות, חבל לפספס כזאת הכשלה קלאסי.
אם יש לכם פנסי ערפל, להעלות אותם מהפגוש לגג לפני הטסט, ובכל מקרה לא לשכוח להוריד כיסויים אם יש. פרט קטן אבל חשוב.
ואם מדברים על תאורה ולדים - היום כבר נדיר שנורות נשרפות. אבל זו הכשלה שלא נס ליחה, ברוב כלי הרכב זה ממש קל לפתוח את הבקליט של הפנס האחורי ולנפץ את אחת מנוריות האיתות.
דרור,
זו כבר לא מחסנית, זה כבר ארגז פעולה ....
מתי יגמר הירי האוטמט הזה???
למי בדיוק אתה מתכוון שאתה כותב " ומגלגלי העיניים מוכי תסמונת עיר הבירה הסקנדינבית "?
לכאלו שעוברים טסטים בלי בעיות, ומנסים להציע לך דרך שונה להסתכל על נושא מסויים?
זה עושה אותם מגלגלי עיניים? מוכי תסמונת?
מה הפראנויה הזו?
מה ההתלהמות הזו?
במקום אחר ראיתי שכבר הציעו לך בקבוק וויסקי...
אני הייתי מציע לך כד מים עם קרח.
קטונתי נמרוד
אבל התגובה הזאת שייכת לשרשור מדוע ג'יפולוג לא מצליח למשוך/לשמור גולשים חדשים....
אסור להיות פה באופוזציה שמה תחשב כמשתין מהמקפצה (הכוונה לעבריין או ערס מוטורי או שנהם) במקרה הגרוע או כבור או מתלהם במקרה הטוב.
ככה ... קצת חומר למחשבה .
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
מה רע בקצת הומור? תרומה עניינית לדיון הזה אין לי.
לצערי דרור צודק לחלוטין .
לראייה ג'יפ cj כל חצי שנה מכשלים אותי על משהו חדש שקים כבר עשור .
הטסט האחרון על גובה וו גרירה שלא שונה כבר 10 שנים . הטסט הקודם על פתוח סגור גם לא שונה 10 שנים . טסט לפני כן על חופש במסבים שדורש אישור מוסך עם המלצה למוסך הצמוד .שבוע לפני כן זיהיתי חופש והחלפתי למזלי החשבונית של ינוביץ הייתה בג'יפ וחזרה לבור והוכחה שאין חופש .
הוגנות לא ניתן למצוא במקומות האילו
Sent from my Redmi 4A using Tapatalk
מהי האופוזיציה?
יש פה שתי קבוצות שכל אחת רואה את התמונה שונה.
מטבע הדברים בגלל שקבוצה אחת טועה (שלך) היא קטנה יותר אבל דווקא מבין מחזיקי הדעה שדומה לשלך יש התלהמות ונסיון לשלול דיעה מנוגדת תוך שימוש בביטויים לא הולמים והעלבה קולקטיבית של ציבורים כמו פקידי מדינה ועובדי מכוני רישוי באופן גורף עד כדי לשון הרע.
לא מבין איך מכל זה הצלחת להוציא תלונה גם נגד האתר שלכאורה לא מאפשר לך חופש ביטוי וויכוח לגיטימי... [emoji849]
יש פה הרבה יותר משתי קבוצות. ואם אתה חושב שאני בקבוצה שלך אברהמי, אתה טועה.
היילקס - אין לי שום אינטרס לא למשוך ולא לשמר אף אחד. אני אלחם על זכותך להביע את דעתך, ובטח שאני לא אתבייש לכתוב את דעתי.
בועז אני עוד מחכה לתשובה ששאלתי אותך...
האם מאז התקנות החדשות חבריך לתחביב התרבו או התמעטו?
האם לדעתך לתחביב שלנו יש לגיטמציה מטעם מוסדות המדינה או שהוא בפוזיצה של חשוד/עבריין/ מסוכן לשלום הציבור וממזג האויר?
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
אף אחד מחברי לא זנח את התחביב בגלל התקנות אבל אני זה לא דוגמא... אין לי כמעט חברים.
התחביב שלנו כמו תחביבים נוספים כמו טרקטורונים, אופנועים, רחפנים ועוד מזוהה עם פלח לא אהוד בציבור.
חלק מהעניין גם באשמת הציבור שלנו עצמו.
אנחנו פה בגיפולוג זה שמורת טבע לעומת מה שיש שם בחוץ.
אגב, למה לדעתך הציבור צריך לאהוב אנשים שלוקחים את החוק לידיים ומשנים את הרכבים שלהם עד כדי לעיתים חוסר בטיחות ממשי וסכנה לציבור?
אם תשים לב, התלונות פה נחלקות לשניים-
1: הצקות מקוממות של מכוני רישוי בלי בסיס חוקי.
2: אכיפה לא התקנות.
עם סעיף אחד נדמה לי שכולנו מסכימים ואין מקום להעלות אותם בשרשור זה.
לגבי סעיף 2 הדעות חלוקות.
חלקנו רוצים שיקבלו את העברות שלנו בהבנה וחלקנו מבינים שצריך לישר קו עם החוק או לדעת להסתדר בעורמה.
באיזה מקום אתה?
אני מבין את הטענה שלך במידה והייתי מתקין הגבהה אחרת לאחר הרישום ברישיון.
לא ברור לי למה צריך לשלוח למתקין לאשר מידות, כאשר נתוני המידות של הרכב לפני ההתקנה ואחרי ההתקנה צורפו למסמכים שניתנו למשרד הרישוי לצורך רישום ההגבהה ברישיון.
אפשר להשוות מידות בין המצב בפועל לבין המידות שצורפו לאישור בזמן הרישוי.
אם המידות לא תואמות כנראה שהשתנתי איפה שהוא... אם המידות תואמות אז הכל בסדר.