האם יש חישוקי 16 אינץ' זמינים שמתאימים לג'יפ CJ?
זכור לי במעורפל שסיקסים צבאיים היו עם חישוקי ברזל 16 צרים. מאד יכול להיות שאני טועה.
Printable View
האם יש חישוקי 16 אינץ' זמינים שמתאימים לג'יפ CJ?
זכור לי במעורפל שסיקסים צבאיים היו עם חישוקי ברזל 16 צרים. מאד יכול להיות שאני טועה.
ל-CJ5 הצבאיים הישנים היה חישוק 16 וצמיג 700-16 או 750-16.
לג'פ"ס 151 היה חישוק 16 וצמיג 700-16
לסיקסים הצבאיים שאתה זוכר היה חישוק 15 וצמיג 700-15.
חישוקי 16 מתאימים למעגל חלוקה של-CJ: ג'פ"ס, ניבה, גרנד-ויטארה 99-2005, פורד אקספלורר משנות ה-90 ועוד כמה.
למעט הג'נט של האקספלורר, כולם ללא אופסט. לא ברור איזה מידת צמיג אתה רוצה על חישוק 16, אבל אם זה משהו בקוטר שמקביל ל-33 עם סוליה ברוחב 11-12.5 אז חלקם גם צרים מדי והצמיגים ייגעו בכל מיני דברים בשילדה ובקפיצים.
עזוב אותך משטויות. אין לך ברקסים בקוטר גדול עם קליפר מפלצתי שדורשים חישוק גדול. חישוק 16 או 17 זה לא נותן לך שום יתרון, רק פחות אוויר בצמיג, מידות צמיג בעייתיות, נדירות ויקרות יותר.
ג'אנט של גראנד ויטרה כמו שדרור אמר יכול להתאים.
מבחינת מידות צמיגים - מאפשר לו צמיג בקוטר גדול (32-33 ומעלה) עם אפשרות לרוחב צר יחסית
לדוגמא: 255/85/16
ג'נט של גרנד ויטרה ישב יופי.
ג'נט של ג'פס יגע לך בקליפר כנראה.
כרגע זה רק מחשבות... כי יש אפשרות למחזר את ה235/85R16 של ההיילקס. כשהם יתחילו להרעיש יותר מדי על הטנדר שהוא רכב יומיומי של 20K קילומטר בשנה, אני אקנה חדשים והישנים יכולים לתת יופי עוד כמה אלפי קילומטרים על הCJ בסלעים.
גראנד ויטארה זה מעניין, לא חשבתי על זה. מה הרוחב שלהם? והאם החור המרכזי גדול מספיק ללוקר של CJ? יש תמונה של ג'אנט כזה?
סיבה נוספת זה מבט לעתיד, שבו אני צופה שדווקא המידות הקלאסיות יהפכו לנדירות יותר, ומידות מטריות שנועדו לרנגלרים וכלים יפאניים יהיו הצמיגים הנפוצים.
ראיתי כאלה על CJ, הבעיה שלהם זה האופסט או יותר נכון האין-אופסט, וזה מעקר מראש את אחד היתרונות הגדולים של ג'יפי CJ וסופה - גלגלים שבולטים מהבודי. חוץ משוטרים ובוחנים שנתלים בזה כדי להתעלל בנו, יש לזה יתרונות גדולים מאוד בנהיגת שטח.
אם תשתמש בג'נטים כאלה, מומלץ שתשקול להוסיף ספייסרים של אינץ'-אינץ' וחצי. אני לא משתגע על זה, אבל במקרה הזה מדובר בפתרון היחיד שימנע אכילת צמיגים כתוצאה מחיכוך בקפיץ.
אישית אני חושב שיהיה מגוכח לנסוע עם המידה של ההיילקס שלך על הסבן, אבל each to his own
לגביי תמונה, הנה עוד סוטה שהיה לו סיקס בעבר ורצה 16 כי היתה לו דודה לצמיגים של דיפנדר.
קובץ מצורף 110104
אכן תמונה קשה.
תודה שעזרתם לי לרדת מזה מהר :rolleyes:
זה הג'נט של גרנד ויטארה.
יש לי סט 16 אינץ של גאפס אם זה טוב לך
0506504300
גראנד ויטרה 98-2005 הגיעו בתי מידות. הארוכות של 98-2002 עם ג'אנט רוחב 7 ולפי דעתי יש לו אופסט קטן (לא וכר מידה)
הקצרות 99-2005 הגיעם ג'אנט 6.5 בלי אופסט. מה שרואים בתמוהב זה ג'אנט של גראנד קצרה.
דרור, מוכן להעלות תמונה של הגאנט של הפורד שדיברת עליו?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
בבקשה
גם ג'אנטים של פורד F150 מתאים.
גם של קיה סורנטו בדגמים הראשונים...
דרור ומי שמזהה, איזה ג'אנטים יש לג'יפ הזה?
קובץ מצורף 111579
נכון.
הג'אנט הזה גם מתאים לכאפות מהניקל.
אגב, הגיפ הזה הוא חתיכת בן כלאיים, לא ברור לי מה באמת הוא.
למה בן כלאיים, זה סה"כ CJ7 משופר דיי בסיסי עם פוזה צבאית.
ג'נט 15X6 מקורי של סיקס. (תיקנתי, כי כתבתי בהתחלה רוחב 7')
והג'יפ זה CJ7 אורגינל. מוגבה, מזווד. האמת שגם יפה. כמובן שאני משוחד מהחלון המקופל.....
הצמיגים נראים כמו 33, וזה אומר שהם אנוסים בתוך הג'נט המאוד צר ואם אין שם ספייסרים שמרחיקים אותם קצת החוצה, הם נאכלים ומתרטשים על הקפיצים מקדימה, או שזוית צידוד ההגה הוגבלה ולג'יפ הזה יש קוטר סיבוב של רכבת.
אתה מכוון לצמיגי 33 רחבים (12.5) ולכן תשתמש בג'נטים עם האופסט שכבר יש לך. אל תתפתה לג'נט הצבאי הזה.
הסיקסים שיוצרו בתע"ר באו עם 15x7.
לא הייתי מרכיב צמיג רחב מ 10" על הג׳נט הזה.