רכשתי רכב חדש טויוטה לנד קרוזר קצר אקבל אותו שבוע הבא אני מחפש מוכר צמיגים שיכור לי 4 צמיגי bf 50 50 ויזכה אותי על הצמיגים החדשים שמספקים בג'יפ כמובן שמסוכנות הרכב אסע ישר אליו אם מישהו מכיר עסק שעושה דברי כאלה אשמח לדעת סמי 0544894828
Printable View
רכשתי רכב חדש טויוטה לנד קרוזר קצר אקבל אותו שבוע הבא אני מחפש מוכר צמיגים שיכור לי 4 צמיגי bf 50 50 ויזכה אותי על הצמיגים החדשים שמספקים בג'יפ כמובן שמסוכנות הרכב אסע ישר אליו אם מישהו מכיר עסק שעושה דברי כאלה אשמח לדעת סמי 0544894828
תעשה לעצמך טובה ותוותר על צמיגי בי אף, יש המון מידע ברשת מהזמן האחרון ברשת.
ד"א בטיול סופ"ש האחרון קרעתי צמיג BF MT בן שנה ו 20kק"מ בדופן, ניקרע מכלום, דבר שלא קרה לי 15 שנה באף צמיג שטח אחר למרות כל מה שעבר...
באיזה מידה מדובר בדגם החדש?
אולי אקנה אותם עבור הרכב של אבא שלי אם לא תמצא פנצריה
מצטרף לנדב, אצלי ואצל חבר עפו קוביות. ואנחנו נוסעים רגוע
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
כן לנד קרוזר קצר 2016 אקבל אותו מהסוכנות שבוע הבא
הכי קל לקרוע דופן.
אני הצלחתי לפצוע אפילו את הדופן המשוריינת של טויו MT כשהיו בני שלושה ימים....
ועדיין, ברגע שיהיה ניתן להשיג אותם שוב, אני אחזור אליהם וארכוש סט כזה שוב, בלי להתבלבל.
קריעת דופן זה משהו שיכול לקרות בחצי שנייה של חוסר תשומת לב.
זה מה שאני חושב, וזה לא קשור למותג ספציפי.
צמיגי שטח עם 2 שכבות בדופן יותר רגישים, אבל בזנט/שן סלע תהרוג גם צמיג של טרקטור.
"נקרע", אם אפשר לקרוא לזה ככה כי זה יותר שיפשוף(אפילו תוקן ע"י תולעת כדי לא לעכב את הטיול), מאבן קטנה שאני בטוח במיליון אחוז מניסיון שעם צמיג אחר זה לא היה קורה, שיפשפתי הרבה צמיגים בסלעים יותר "רעים" ולא קרה להם כלום.
בי אף היום זה לא מה שהיה, נקודה.
הbf צמיג טוב אבל או אכן מתאפיין בדופן יותר רכה מהשאר
אפשר גם ממש להרגיש את זה שהצמיג מורכב על הגאנט
בואו נעשה שניה הבדלה בין צמיגי BF-MT לבין צמיגי AT בהם חושק פותש. בזמן שניתן למצוא צמיגיMT רבים המגיעים עם 3 שכבות בדופן, רוב צמיגי ה-AT מגיעם עם שתיים. למעט הBF שבהם יש שלוש שכבות גם בAT.
רוב החלופות שיש בשוק לAT יקרעו לדעתי לפני הבי-אפים.
(ועדיין, אני לא חושב שהם מצדיקים את המחיר שלהם).
בדגם ה A/T כל הדופן מתקלפת שנחשפת השכבה הלבנה, ככה אצל קרהה אצל כמה חברים, בדגם ה M/T KM2 קרה אותו דבר אצלי, ממש התקלפה שכבה עד כדי ששפשוף באבן פצע את הדופן.
אצל חבר גם מתחילים קילופים, הוא נוסע פחות ממני באופן משמעותי.
הקילוף של הצבע השחור וגילוי הכיתוב הלבן הוא קוסמטי בלבד.
בשביל זה מתקינים את
הצמיגים האלו עם הכיתוב הלבן בצד הפנימי ולא החיצוני הנוטה לשפשופים.
זה קורה בכל צמיג עם כיתוב לבן טיפשי.
לי יש נסיון טוב מאד עם BF/KM2, וסביר מאד שגם הסט הבא יהיה כזה (כרגע על הסט השלישי).
לא פוסל טויו או גודייר, תלוי מה יהיה הכי אטרקטיבי המחיר מבין השלושה.
מעניין שזה לא קרה לי באף צמיג אחר(צמיג בן שנה ו 20k בקושי!) כולל BF MT KO
קובץ מצורף 110919
זה קרה לי גם בדאנלופ, בריגסטון וגודייר עד שהצביעו לי על המובן מאליו, לשים את הלבן בצד הפנימי.
דאנלופ, גודייר, קופר, יוקוהמה, טויו, זה לא קרה לי ואף פעם לא הרכבתי בצורה הזאת.
לפי הבלאי הצידי של הצמיג אתה נוהג הרבה-הרבה יותר אגרסיבי ממני.
וזה לא משהו חיובי, כי הצמיגים אצלי לא קיבלו הנחה.
חחחחח שכחת במה אני נוהג.....
ואני ממש אבל ממש לא אגרסיבי, אני עם 4 ילדים, נוסע בשטח בין 18 ל 20 psi, לפעמים על 15.