ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/conte...D7%99%D7%A8%21
Printable View
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/conte...D7%99%D7%A8%21
יוסי,
ידים מעולות, ראש קריאטיבי ורעב להצליח... אין ספק שתעלה על רבותיך!
כבר היום אתה אחד המוכשרים בתחום...
עלה והצלח בפרוייקט הנהדר הזה שנשמע כמו עיסקה מצויינת.
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
בוקר טוב
הכשרת אנשים לעבודה בתחום הברזל במדינת ישראל = זאת ציונות ושליחות.
כל הכבוד.
כתבה יפיפיה
יוסי המון הצלחה.
עידו
מהיכרות שלי עם יוסי עוד מימי רוק סוליד הבנאדם בעל מקצוע פדנט, מוכשר ומשקיען. ברזל זו התשוקה שלו ומרגישים את זה בצורה בה הוא מלמד. לי אישית היה מחסום בראש בכל הקשור לריתוך באלקטרודה (היה לי קצת נסיון עם מיג). אחריי ההדרכה הבסיסית גיליתי שהשד לא כזה נורא ותוך כמה שעות הגעתי לריתוכים סבירים פלוס. מבחינתי רק זה היה שווה, בשביל לפתוח את הדלת בראש.
בנימה יותר אישית, יוסי הוא אחלה גבר שבעולם, ומגיע לו.
בהצלחה!!!
כל הכבוד לך. כן ירבו בעלי מקצוע כמוך.
אני אשמח להשתתף בסדנה וללמוד ממך, בעיקר בתחום הפבריקציה..
יוסי
שירתת בחיל התותחנים?
אם לא, כדאי להעביר אותך לשם, כי אתה תותח!!!.
בהצלחה.
תודה רבה על הפירגונים.
התאריכים הפתוחים לסדנאות והקורסים הבאים :
מבוא לריתוך ומסגרות
3.10.17 ב17:30 - נשארו 3 מקומות פנויים
17.10.17 ב17:30 - נשארו 7 מקומות פנויים
קורסים מלאים
ימי ראשון החל מ15.10.17 ב18:00
ימי שני החל מ6.11.17 ב18:00
בהצלחה...
בהחלט עשית לי חשק ....
איתי
יוסי איש יקר ואמן בברזל.
אני זוכר את הימים כשה''ילד'' עוד היה שוליה (כהגדרתו הצנועה) ברוק-סוליד ואני הייתי מבקר שם בתדירות גבוהה. כבר אז אי אפשר היה להתעלם מהכשרון. רוק סוליד היתה אז מהסדנאות המובילות בהא-הידיעה באיכות הפבריקציה והפרויקטים המרשימים - ובמקום כזה גם השוליה היה מקצועי להדהים, הרבה יותר מרוב אמני הברזל המקומיים האחרים שהכרתי עד אז.
לפני כמה חודשים - יום שישי אחר הצהרים, אחרי הדרכה בבן שמן שבה הדלת האחורית של הסופה נכנעה למשקל הגלגל הרזרבי ולעשרים ושתיים שנה של טילטולים. הפח נקרע סביב מנגנון המנעול והדלת ועליה הגלגל הרזרבי התנופפה לכל רוח. התגלגלתי לסדנה בכפר טרומן ויוסי בכמה דקות ואגב שיחה קלילה איחה ותיקן באמנות את הפחים הקרועים. מי שיסתכל על הדלת הזו היום לא יאמין באיזו מצב היא הגיעה ליוסי ומיותר לציין שמאז היא מחזיקה מעמד בכבוד רב ללא שום סימני התעייפות.
תמיד כיף לראות בעל מקצוע אמן בעבודתו. עוד יותר כיף כשהאומן הזה הוא משלנו והכי כיף כשהוא גם בנאדם מדהים וחבר.
יוסי היקר - שנה חדשה באה עלינו לטובה ואני מאחל לך קודם כל בריאות טובה וחזרה לאיתנך ולתחביבים המוטוריים וכמובן גם הרבה הצלחה ופרנסה טובה בתחום שאתה כל כך אוהב.
אני אמצא את הזמן להירשם ולהגיע לקורס אצלך. מילה שלי.
גמר חתימה טובה.
לפני אי אלו שנים ברוק סוליד נפגשנו, לא חושב שתזכור ובכל זאת, ארנון ״הצמיד״ אותך אלי לבנות מחדש שנורקל נירוסטה שנהרס.
פגשתי מישהו עם הרבה סבלנות ופדנטיות לפרטים קטנים וגימור גם כשהיה מדובר ב״סה״כ שנורקל״.
בהצלחה!
הייתי שמח להצטרף לקורס המלא הקרוב, רק שיצא לי להפסיד 2 מפגשים בגלל מילואים (הבאים עלינו לטובה! אמן!), אבל אשמח לדעת כשיהיה קורס בינואר
יוסי ימלך,
עשיתי את הקורס מבוא ואת הקורס המלא.
יוסי מסביר גם לשלומיאלים איך עובדים וחושבים עם ברזל בידיים.
בתור מושבניק ש"מרתך" מגיל 12. לומדים המון.
מומלץhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...26a1bedf8d.jpg
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
כיף לקרוא !
נראה לי שמצאתי את המקום להעשיר את הידע שלי בתחום ..
אם חרדת הלימודים שלי והפרעת הקשב והריכוז שלי לא תפריע לך .
בהצלחה בעסק החדש .
איפה זה?
נדיר! מומלץ ! :cool:
איזה יופי!!!
מאחל בהצלחה גדולה, אשמח לקחת חלק באחד מהקורסים בקרוב...
אני ממש צריך כזה, כי צריך לבנות לחמותי כלוב שלא יתפרק...
יוסי ה"ילד" מזל טוב ובהצלחה גדולה.
בהצלחה!!