תגובה: אזהרה לקראת ה 1.3.18
אין טעות בתאריך, תאריך היעד הוא אכן ה-1.3.18
לגבי אמיתות שאר ההודעה, רק ימים יגידו.
מדהים שעם כל העליה בשיעור ההרוגים בכבישים בשבועות האחרונים בזה המשטרה מתעסקת, דווקא עם אלה שהרכבים שלהם ברמה הכי גבוהה שאפשר, בדרך כלל.
חשיבות לקבוצות האזהרה בווטסאפ בתקופות האלה, מי שחבר שם שיעדכן על מיקום כל תחנה שרואה, נשמור מרחק.
אני מצטער אבל אי אפשר לקחת הודעות כאלה ברצינות.. בדרך כלל זה סתם שמועות ונסיונות הפחדה של משועממים. בלי קשר, לשון ההודעה לא מחדשת כלום בעצם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
IlanHadar
חשיבות לקבוצות האזהרה בווטסאפ בתקופות האלה, מי שחבר שם שיעדכן על מיקום כל תחנה שרואה, נשמור מרחק.
או שתסדר ברשיון את ההגבהה והצמיגים?
(שמתי קסדה ורץ לתפוס מחסה..)
אני חייב לציין כי מעל 18 שנים העברתי את הגמל, משופר במתינות בלי השתנה מהמקפצה, טסט בלי קומבינות, כולל 2 עצירות לביקורת בכביש.
עכשיו כשההגבהה רשומה ברשיון, אז בכלל.
דורון,
איך תמיד אתה הופך דיונים לאישי? הג'יפ שלי הוא אחד המושקעים, כל חלק מהאיכות הגבוהה ביותר שיש, הכל תקני חוקי ורשום ברישיון כדת וכדין.
כיוון שראיתי שגם רשמו בהורדה מהכביש, של ג'יפ חדיש יחסית, שהפנסים הקדמיים עכורים, עוד עלולים להוריד אותי מהכביש בגלל צבע עיניים.
מה שמפריע זה שרודפים אחר הקהל הלא נכון, לא זה שגורם לתאונות...
מה אישי כאן?
ואם פנס עכור זה קשור לג’יפים?
כתבו הגבהה וצמיגים.. ולזה יש פתרונות שמורידים ממך חלק נכבד מאד ממרכיב החשש.
הפכת את זה בעצם הדוגמא של הפנסים למקרה אישי..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
IlanHadar
מדהים שעם כל העליה בשיעור ההרוגים בכבישים בשבועות האחרונים בזה המשטרה מתעסקת, דווקא עם אלה שהרכבים שלהם ברמה הכי גבוהה שאפשר, בדרך כלל.
איך מצטרפים לאחת הקבוצות?
תלוי לאיזו אתה רוצה להצטרף .. יש לפי רכב. יש לפי עניין ... זה הגיע אלי היום ב 6 קבוצות שונות.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
תלוי לאיזו אתה רוצה להצטרף .. יש לפי רכב. יש לפי עניין ... זה הגיע אלי היום ב 6 קבוצות שונות.
...ולכן אין שום צורך בזבל-וואטסאפ הזה פה. לתשומת ליבו של פות"ש.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
כל קבוצה שתקבל אותי :D , סתם קבוצה שהיא ספציפית להתראות אם יש כזו , אדווח מאזור הגליל העליון.
ראיתי באחת הקבוצות אתמול צילום של הורדה מהכביש להיילקס. על לד בר ופנסים אחוריים.
לדברי הבעלים הם היו מכוסים.
לצערנו הפעם זו לא המצאה של משועמם..
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
איפה היה מותקן הלד-בר?
מכוסה לא רלוונטי לחוק.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
amirmoshe
ראיתי באחת הקבוצות אתמול צילום של הורדה מהכביש להיילקס. על לד בר ופנסים אחוריים.
לדברי הבעלים הם היו מכוסים.
לצערנו הפעם זו לא המצאה של משועמם..
אותי הורידו פעם מהכביש עם ההילקס על נדנדות (מקוריות !) שנראות ארוכות מידי בקפיצים האחוריים ..
ככה שזה לא דוגמה.
( איזו קבוצה זאת ? )
מותר מקדימה רק 2 פנסים נוספים על הפגוש, אז על פניו יש לו על מה לתת דוח, למרות שזה באמת נשמע קטנוני.
שים לב, זוהי הודעת אי-שימוש ל-48 שעות.
תוך 48 שעות על בעל הרכב לסדר את הליקויים ולחזור לבוחן המשטרתי(בבית-דגן?) לבדיקה חוזרת.
במידה ובעל הרכב לא יחזור אל הבוחן המשטרתי, אזי הוא יזין את ההורדה במחשב והרכב יחשב כמורד מהכביש.
גם זה עבר בקבוצות.
אותו בוחן. אותו היום.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9a30a6ffc3.jpg
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guy888
כאן מדובר על נסיעה עם מידת צמיגים לא תואמת לרישיון. אח"כ כבר הלבישו עליו את הפנסים