שלום לחברי הפורום
אני מקווה שהגעתי למקום המתאים ולא אנא הפנו אותי ,בבקשה
נמאס לי כבר בפעם ה-3 תוך חצי שנה שהרכבאצלי , מגרדים לי את הטמבון ברכב אנשים שלא ממש יודעים לנהוג.אף פעם לא משאירים פרטים, וכך כל פעם אני אחד ששומר על הרכב שלו וכל שריטה זהדבר שמציק בעין.מקפיד לחנות במקומות בטוחים ומורשים , אבלמה נעשה כמה שנזהר גם כשנחנה את הרכב לכמה דקות יבוא הטיפש שלא רואה וידפוק לך אתהאוטו וחמור מכך פשוט לא ישאיר פרטים.אז ככהאני מעוניין להתקין ברכב שלי מצלמת דרךקבועה שתסריט 24 שעות.יש לי ברכב מצלמת רוורס וקדימה לחניות ברור לי שניתן לחבר את המצלמה ישירותלהזנה מהרכב חשבתי על מצלמת דרך שיש בפנים גיבוי יעודישיכולה להחזיק לפחות 24 שעות.נפח הזיכרון המרבי הנתמך וכמובן את סוגכרטיס הזיכרון. מצלמה שמותקנת ברכב ונדלקת רק כאשר היאמזהה תנועה ברכב , כך שאם הרכב היה בחניה ומישהו פגע בי והמצלמה הרגישה תזוזה שלהרכב היא תדלק ותסריט ותקלוט את הפוגע.האם יש קיים ודבר כזה ?המצלמה צריכה להיות איכותית ברזולוציה 1920x1080)Full HD),מהירות הצילום עומדת על מעל 30fpsאפשרות צילום צילום סטילס:בעלת יכולת איחסון וצמצםF1.6ומטה ויכולת צילום לילה ובעל חישן G ותיעוד מסלול הנסיעהזיהוי תנועה:חיישן ברכב שמתחיל את פעולת המצלמה ברגעשהרכב מתחיל בנסיעתו ובכך מבטיח תיעוד מלא של הנסיעה גם אם שכחתם להפעיל את המצלמה,עמידה בחום ישראלי ,זוית רחבה ,זיהוימיקום,מצלמה בעלת שתי עדשותאפשרות צילום נוספת היא במצב חניהההקלטה מתבצעת בצורה מחזוריתאשמח לשמוע ולקבל הצעות מאנשים שמכיריםסוג כזה של מצלמה.תודה!