מה קורה על הכביש לצמיג שמיועד לעד 40km/h במהירויות גבוהות יותר ?
מורכבים לי על הסמוראי צמיגים במידה 7.00-15 / 700-15 שרשומים ברשיון. מחזיק 19 צמיגים של אליאנס ניילון/ניילון +פלדה , רובם בני 10-20 שנה אבל תקינים. רציתי חדשים - אבל לא של כביש/טריילרים. עובד בחב' תשתיות עם כלי צמ"ה ( jcb ,volvo , terex, cat ) שמרכיבים צמיגים לעבודות עפר. נתקלתי בכאלה שכנראה מיועדים לבובקט. מיועדים לעבודה עד 40km/h . מעבר להשפעת המשקל על הרכב והסרנים - הרכב לא בשימוש יוםיומי - מיועד לטיולים/שטח -אבל גם לשם צריך להגיע דרך הכביש. ולא מעוניין ליסוע עם 10 צמיגים לטיול -2x5.
https://alkatreszek.hu/public/images...dpower_bkt.jpghttps://www.bkt-tires.com/uploads/pa...evron_)_en.jpg
תגובה: מה קורה על הכביש לצמיג שמיועד לעד 40km/h במהירויות גבוהות יותר ?
לא רוצה לבאס אותך, אבל צמיג בן 10-20 שנה הוא לא "תקין", גם אם הוא נראה לך חדש. הוא מסוכן.
צמיג בן 10 שמיועד לרכב הוא לא צמיג "תקין".
לגבי צמיגים שמיועדים לעבודות עפר: הם נראים קשוחים, אבל לא תאהב את הנסיעה עליהם וזה לא רק מהירות הנסיעה.
כבדים, מווברצים, יפגעו בביצועים של האוטו ויקשו עליו, גם ככה אין לו יותר מדי כוח.
תודה לעונים. אסף : אישררת לי מה שאמר לי צמיגאי ללא אינטרס - יתחממו ויתפרקו - כלומר שימושיים רק בשטח. דרור : הם כבדים יותר ביחס לאחרים :45lbs לעומת 25-35/40lbs באחרים, למרות שמורכב בטרנספר קיט קלמיני 5.14 שאול יוכל בשטח לפצות על משקלם. יש ליוקןהמה ולפיירסטון צמיגים במידה הזו , אבל לא מיובאים באופן סדיר לארץ. דומים/זהים לשל פיירסטון היו לי פעם של אלייאנס- חדשים שקניתי במידה 6.00-16 על ניבה , שירתו אותי יפה בארץ ובירדן. כנראה לא אשנה את הגודל למרות הבעייתיות/נדירות כי אחד מהסטים נותן לי צמיג של '30-'31 בגובה. מעבר לעובדה שהם כנראה לא יכולים לנוע בכביש : מה הם יעשו או כמה יכבידו על הסרן וקצותיו בשטח ?
https://www.yokohamatire.com/tires/y742s
http://www.millertire.com/products/t...tone-military/
https://lh3.googleusercontent.com/xE...I=w528-h938-no
NHS https://www.ustires.org/sites/default/files/TISB_7_USTMA.pdf
הסירטונים צולמו ביער מיר , י-ם שכולל ירידות ועליות כולל אחת עם שיפוע מכובד , שהחבר שליוה אותי , ירון , בעליו הקודם של הרכב , שאולי לא בדק עדיין את יכולת הבלימה של 5.14 , הזהיר אותי בצדק או שלא : את זו אתה רק עולה , לא יורד .
זה הפוסט שהתחרבש , אם מישהו מסוגל לקודד לתרגם :
BALKRISHNA תעשיות בע"מ - BKT (הודו) + SUZUKI CORPORATION (יפן החלקה POWER שברון 7.00 - 15 + SJ413 LONG
https://www.ustires.org/sites/defaul...SB_7_USTMA.pdf NHS
'ֵ’' '-' '©'"' ™'|'¨' •'"'"''' ™ '•' y'''''¨' • '¢' ֵ“ '>' ֵ“ '©' באייר'"'"'''¨' ™ ','"' • מרפאות חוץ>''' •' ¢ 'ֵ“'" - SJ413'"'|' ֵ¾ '™''' ™' 'Z' "'•'"' • .'ֵ“' 'ֵ“'" '©'"' ֵ“' ¢ '™'-'•' ¢ 'ֵ“' × '•'|'¨' ×'"' •'"' ™ '× (''' ₪' • מרפאות חוץ • '' '-' '>' 'y'''' × '),' ¢ '*' ™ '×' ™ '©' ™'| מרפאות חוץ ֵ¸'|' ֵ¾ '™''' ™' '©'"' •'> ''>'¡' ₪'§'"''' ™ '×' ֵ“'|' ֵ¾ '™' '' ™ '''|' ֵ“ '-''"'>''' • 'y JCB + MASSEY פרגוסון,' ''"' •' 'ֵ¾'¡' ₪' ™'§'~' • '" '¢''' • מרפאות חוץ,'> '* מרפאות חוץ'" '©' ™'¡' ₪'§''' '' • '×' ™. 7+ '©' * '™' מרפאות חוץ '™' × '™' •''' '*'"''' ×' ™ 'ֵ“' ¢ '×' ™ '' ¢ 'ֵ“' ֵ¾ '¢ 'Z' ™'¡' ™ ''~' ֵ“'¡'§' •' ₪ '™' '>' ©'"' ™ '™' × '™'-רציף קומה •'§ 'ֵ“'" '' ¢ 'ֵ“' ֵ¾ '¢' Z '™'¡' ™' '©' ֵ“ '•' JCB-'> מרפאות חוץ ×' ™ 'Z'" '-' • ''-'™'- '". רציף קומה •'"' '>' ֵ“ 'ֵ¾'"' •'''¨'''|' Z' ™''' ™ NYLON '•' ֵ“ '' ₪ '•' ֵ“ '™''¡ '~'¨, '-'-רציף קומה ™ '' ™ '•' × '' • 'Z' •''' * '™' '™' • '×' 'Z'> 'ֵ“' Z '™' * '™' ֵ¾ מרפאות חוץ ¢ '™' y''' ™ '©' ™ 'y,' *'"'''§' ™ ''''' • '₪' y '™ '-'¡' ™'> 'Z' • 'ֵ¾'¡'~' ™'§' ֵ“ '₪' * '™'"'§'¨'§' ¢' • '-'¡' ֵ“' ¡'"'¨ '₪ מרפאות חוץ ₪' • מרפאות חוץ ™ '. '¢' ֵ“'"'|' ֵ¾ '™'" 'Z' •'~''' ¢ 6PLY '•' '™' y '-' ֵ“ '• רציף קומה"' ֵ“'¡' • 'ֵ“ '™'"/'"' • '₪' y. 'Z'> '' y 'Z' ₪ '' × '-' •'¡'¨ '' ™ '*' ₪ '• מרפאות חוץ ֵ¾'|' ™'"( 'ֵ“' 'ֵ¾'|' '×' ™ '₪' ™ מרפאות חוץ • '''' *' • '©'''' '×''"' ™'|'¨' y) '' * '™' Z '© '¢' '©'" - 6PLY 'Z' × '™' ™ '-'¡'''' ֵ“'"' • '₪' y '•'''' ֵ“'¡' • 'ֵ“' ™ '". '×' •''' * '•' × 'ֵ“' '-' '*'¡' ™' ¢ '" '''>''' ™' © / '©'~'-:
':'> '©' © '' ֵ“ '×' ™ '>' 'y'''' × '' ֵ“ '₪' * '™'"'¨'>''' ×' '¢' ֵ“ '"'¨'> '"' • הז '×' • '₪' ¢ '•' × 'ֵ“' • '•' '™' 'Z''"'¨' • '' © '™' • '₪' ™ '¢' • '•' ™'''¨'|' ™ '•' ×''' *'¡' ™ '¢'" '¢' ֵ“ '>''' ™' ©. '"'¨' • ''|'"'§'''-' ֵ“ רציף קומה • .''' ֵ¾'"' ™ מרפאות חוץ • '™' • '× 15/20 - 0'§ "Z" '©'> '' © באייר
'"'>''' ™ '©' Z '-'"'" ''' ֵ¾' ֵ“ '•' '•' '×' ₪ מרפאות חוץ • '₪' ™ 'ֵ“'"'|' ֵ¾ '™' ''"'|' ֵ¾' ™ '' ''' • מרפאות חוץ 'ֵ“' • '™'''¨'|' ™' • '×' ֵ“'¡'¨' Y / ' '>'" '©' * '¢' ֵ“ 'ֵ¾' • '× /' ֵ“ '' Z '•'¨''' ©' • '×''' ֵ¾'"' ™ מרפאות חוץ •' ™ '•' × 'ֵ¾' ¢ 'ֵ“'-'•' ©'|' • '™' * '". ( '*' Z'"'"' • '¢' WAZE).
'":' Z '©' ¢'''¨' × '' × 'ֵ¾'"' ™ מרפאות חוץ •' × 20 רציף קומה Z" '©'"'|' ֵ¾' ™ '"' ֵ“ '×''"'¨''' © ™'''>''' ™ '©' * '•'"'"'>'¨''' ™ 'ֵ“' '-' ™ '-'" '¡''' ™ מרפאות חוץ" -" OE '' *'''"'§'''>''' ™ '©'¨'~' •'" '•'> '' y '' * '™' * '>' *'¡ 'ֵ“'"' ¢ מרפאות חוץ ×' • '©' ֵ“ ''¡' £ +'"' • מרפאות חוץ' • '×'"' ™'|' 'y +'"' • מרפאות חוץ' • '×' '™''' •' "'™'|'¨' *' ™'"'|' ֵ¾ '™''' ™''"' "Z מרפאות חוץ ™ רציף קומה '™': 'ֵ“' 'Z' ™ '•' ¢ ' "'. ֵ“ '>''' ™' ©'"' © '¢ מרפאות חוץ"/" '¢ מרפאות חוץ>'" '©' ֵ“ '™' ©'|' ֵ¾ '™'" '©' × '•'> '*' y '•' *''' * '"' ֵ“'¡ '•'" '¢''' •'"'"' • 'ֵ¾'"' ™ מרפאות חוץ •' × 'ֵ¾'¡' •' ™ ':'-'•'"/ '¢' ₪ ' ¨ / '×' © '×' ™ '•' × 'ֵ“' '™' © מרפאות חוץ • ' "' ֵ¾'''-'™' * '×' ֵ¾''' * ' '•' ֵ“ '' • מרפאות חוץ S '-' Z 'y' *'¡' ™ '¢'" '¢' ֵ“ '>''' ™' © 'Z' ¢'''¨ 'ֵ“' ֵ¾'"' ™ מרפאות חוץ • '×' ©'|' • '™' * '"' ¢ "'™'"' ™'|'¨' Y: 15-40 רציף קומה Z"' ©.
'": מרפאות חוץ ¢' ©: '™'|'' ֵ“ '™' ֵ“'§'¨' • ''> '' y''' '×''"' ™ '•' * '™ '' ¢ 'ֵ“'"' ₪ מרפאות חוץ ©' ™'"'¨' ¢ '©''' ™' y'|' ֵ¾ '™''' ™'>''' ™ '© / "Z '¢' • מרפאות חוץ '/' ©'~'-. '"' ™ '•' ֵ“ '™' ֵ“ '₪' * '™' ֵ¾'¡" '©' * '™' 8060 '-'"' ©' ™ '' ¢ 'ֵ“'"'¨'> '"' ¢ ' "' © '¢'''¨' ×' ™ 'ֵ“'¡'¨' ™' • '×' © 'ֵ“
'' • הז איילון '' *'¡. '>' ֵ’ 19'"'|' ֵ¾ '™''' ™''"' '-מרפאות חוץ ™' '©' ™ '©' ֵ“ '™ (' '• הז איילון' '*' ¡) '•'" - 8060 '©'"' ™' • 'ֵ“' ™''' ¢'''¨ '™'> '•' ֵ“ '™' 'ֵ“'"' ©' × '™' ™ 's' ֵ“ 'ֵ¾'¡'"'¨'"' ©' × רציף קומה * '™'''' ™ '-'¡' ֵ“ מרפאות חוץ ¢ '©' © '" -BKT' Z '™' ™'|'¨' ™ '' ¢ 'ֵ“'"'>''' ™' ©
''' ™ ֵ“ '-'¡' ''-מרפאות חוץ ™ '''' ֵ¾'"' ™ מרפאות חוץ •' × 'ֵ¾' ¢ 'ֵ“ 20 - 30 רציף קומה Z "'. © ' > 'Z' • 'ֵ“'"' ™' • '×' ֵ“ '™' '' ֵ¾ '₪' •'- '' • '™'''' × '•' s 'Z' * '' מרפאות חוץ".
' ": מרפאות חוץ>' • '×' • ''-'™'-'":'"'|' ֵ¾' ™''' '™' © '¢' •''' "'' ™ ' × '™ 20' © '*'" '•' Z '>' ™ '' '×'> 'ֵ“'"' ©''' ¢' • '*' • '×' © 'ֵ“' ™, ('|' ֵ¾ '™'''' ™ ''-'' ֵ“ ''"'¡'>' ™ '' ֵ“'"'¨'> '™'" 'ֵ“' ™ '' • '× '' ¢ 'ֵ“'-'™' © '• רציף קומה ™'),'"' ֵ¾ 'ֵ“' ™ '' ֵ“ '¥ ™' ¢ '25psi ֵ“
'¢' ֵ“'"'>''' ™ '©'> '' © באייר''' ©'~'- '×' ™ '>' * '*' × '™' ֵ“'"' • ' '™' "15-20psi. '¢' ֵ“'"'>''' ™ '©' '•' ֵ“ '™''''' ֵ“' ֵ“'"' ֵ“ '-' ¥'"' * 'Z' • 's' ™ ' -'¡' ™ '×' • / '' •''' ™ 'ֵ“'" - ניילון, 18/04'"'|' ֵ¾ '™'" '"'"' •'"' ™ ' 'S' ™ '•' × '' ¢ 'ֵ“'"'>''' ™' ©
'•'''''' Z '₪ מרפאות חוץ ™' 'ֵ¾'|' ֵ¾' ™''' ™'"' 'ֵ“' ™ '™' '*'¡' © 'ֵ“' ™. ''' ©'~'-: '×' ¢ '*' • '" '|'¨' •' £. 'ֵ’' ֵ¾ מרפאות חוץ • '×' © '™' © '*''¡' •''' ™'§'¨'§' ¢ 'Z' '×'''¨' ™' '™' • '×' ( '-'" '"' ™ '" ''' ™' ¢ '' Z '™'''' ™ -''§'¨' • '"' 'ֵ“' ™, 'ֵ“' '-' ™ '™'" '' • '×' ™''' *'¡' ™ '¢'"
"מרפאות חוץ • '>'" '¢' ֵ“ '>''' ™' ©) '™'¨'"' *' •''' ¢ 'ֵ“'"'¨'>'" '"'§ '•'"'' • '' * '™' ֵ“ '©'~'-. 'ֵ’''"' •'¨'"' × '™' ֵ“ '-' ¥ '' • '™' '•' ֵ“ 'ֵ¾ מרפאות חוץ •' × '-' '×'"' *' ¡ '™' ¢ '" '"' ™' × '" מרפאות חוץ>'"( '™'-'¡' '×' ™ ֵ“ - sj413 / 87) '™' • '×'. '"' '-' ™ '-'" 'ֵ“'"'¨''' ©' × '™'"' ™'
'>' Z '•' ֵ¾'¡'~' ™'§, '' ™ 'y' ₪ מרפאות חוץ ₪ '• מרפאות חוץ ™' '•'"' ©' ™ 'ֵ“' • '"' © 'ֵ“'|' ֵ¾' ™''' ™ ', 2' * '¢' ™ 'ֵ“' • '×' • -calmini 5.14 'ֵ¾'§'"'' '×'"'¨'>' ''''|' • מרפאות חוץ"' ֵ¾''' •'§'¨' × '>' '© באייר'''' ''"'|' ֵ¾' ™ '" '"'"' •'"' ™ '©' • רציף קומה ֵ“ '™' • '×' 'ֵ¾'|' ֵ¾' ™''' ™ '' '-מרפאות חוץ ™'
'' * '™' z '*' ™'- '©'" -5.14 '™' • '>' ֵ“ 'ֵ“' ₪'|' • '×' ¢ 'ֵ“'> 's.
יובל, אין שם משהו שבאמת מאתגר סמוראי נעול כפול עם הפחתה בטרנספר.
אני מקווה שמעבר לסיבובים בשטח ליד הבית האוטו שלך לא נוסע ובטח לא עולה על הכביש.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
אני אוסיף מדריך קצרצר בפורום התמיכה הטכנית כדי שכל אחד יוכל לעשות זאת לבד
כאן - http://www.jeepolog.com/forums/showt...90%D7%AA%D7%A8
[QUOTE=ishc;831607]יובל, אין שם משהו שבאמת מאתגר סמוראי נעול כפול עם הפחתה בטרנספר.
צחי , אני יודע שישנם מקומות מאתגרים יותר. זה נבחר כי הוא ליד ביתי וביתו של של חבר שלי , הבעלים הקודם של הרכב. היה שם שיפוע מכובד והמטרה היתה לבדוק את התנהגות הצמיג בשטח .בכביש , למדתי איך ליסוע איתו במהירות 20-40/50 קמ"ש. הם כבר פורקו מהרכב ויושבים במחסן , מחכים שאמצע איך לשנע אותם למשלט 21 . צחי , היה שווה לי כל ההרכבה והפירוק בשביל הרכות שלהם 4/18 , וההצמדות שלהם לפני הקרקע כמו שהיה לי במשאיות ומעמיסים טלסקופים באתרי כריה/מנהרות.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
הרכב מרים גלגלים על כל אבן...
במשלט 21 הוא יראה שמים...
שמור על עצמך יובל
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
[QUOTE=GodsFather;831627]הרכב מרים גלגלים על כל אבן
זה נכון אמיר. יש לו מהלך מתלים של מרכבה סימן 3 או 4 . למי שהיה עלים , זה היה אותו דבר או שמשהו פגום בעלים/בולמים שלי ? שניהם הותקנו הוחלפו לפני מס' שנים אצל המתלם בגובה 2' .
הסט שהמתלם היה מתקין היה כמו אבן.
גם אני בזמנו התקנתי אצלם ואחכ עשיתי עוד סדרה של שינויים (באחריות בשירות מצויין) בסטאפ עד שהגעתי למתלים שזזים אבל שילמתי על זה בעמידות.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
סט טוב אמור להיות גמיש יותר וללא חשש שבירה בהנחה והורכב נכון.
אלא אם ביקשת משהו מיוחד עבורך... ולהבנתי אתה לא.
קפוץ לחמילבסקי לייעוץ, אולי לא תצטרך להחליף את כל הסט.
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
מי בארץ היום יכול לתת מענה ברמה סבירה ויותר של שילוב של מקצועיות , אמינות , שרות לאחר קניה/הרכבה ומחיר לקפיצי עלים לסמוראי ? חמילבסקי , יש משהו עדיין בצמיגי הרטוב בבית שמש ולאן הלכו צוות המתלם ?
קפוץ לחמילבסקי לייעוץ, אולי לא תצטרך להחליף את כל הסט.
לאחר המלצתו של אמיר הגעתי לחמילבסקי. בפורום חבר מצא לי לפי צילומים שלי שמה שמורכב על הרכב זה efs comfort , אפילו לא HD , למרות שאיך שהתנהגו זה היה SUPER HD.
החיים לימדו אותי , כל אחד והמקצוע שלו. מבט אחד של עובד בשם ריאד הספיק לו כדי לומר לי : השאקלים שלך ב-90 מעלות ונעולים. טומבון הברזל שאיתו קיבלתי את הרכב נעל/הגביל את מהלך/תזוזת השאקלים , לכן כנראה כל הקפיץ לא הצליח לזוז/לעבוד. באחוריים הציע ערגול , ומקדימה לאחר שאשחרר אותם , נראה אם יש צורך בטיפול נוסף.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d567a6dae7.jpg