מה הקומבינה המקובלת בימינו? בפעם האחרונה שהייתי בעלים של רכב דיזל היה לי כרטיס תדלוק עם הנחה יפה. מה הולך עכשיו? איך מתדלקים בזול אבל בלי להסתכן בסולר מהול?
אסף.
Printable View
מה הקומבינה המקובלת בימינו? בפעם האחרונה שהייתי בעלים של רכב דיזל היה לי כרטיס תדלוק עם הנחה יפה. מה הולך עכשיו? איך מתדלקים בזול אבל בלי להסתכן בסולר מהול?
אסף.
ככלל אצבע - תחנות תדלוק של חברות מוכרות שבהן מתדלקים בעלי המוניות - בדרך כלל כאשר תראה לא מעט מוניות נכנסות מתדלקות - כנראה שהמחיר סביר והסולר תקין.
להימנע מתחנות תדלוק פירטיות / בחצרות / מוסכים וכו' (ל]חות עד שלא תכיר היטב את הנעשה).
תוכל להעזר באתר / אפליקציה fulltank, למרות שדווקא בנושא הסולר אני מוצא שם אי דיוקים ופערים... בהרבה אזורים יש מספר תחנות מומלצות עם מחירים טובים (פחות ממחיר הבנזין - זה יכול לשמש מדד - אם מחיר הסולר מתקרב למחיר הבנזין, כנראה שזו לא תחנה הכי זולה באזור).
נהגי מוניות הן כבר לא פונקציה. יצא לי לדבר עם כמה מהם*. הם מתדלקים איפה שהכי זול בלי התחשבות במה נכנס(כפר קאסם, שטחים וכו) וגם לנסוע אחרי כאלו שמהאגזוז שלהם יוצא ריח של נפט.
*ברור שלא כולם, וחלק מהם גם יודעים שמה שעולה זול במשאבה עולה יקר במוסך.
אני בשיטת התחנה הקבועה (דלק בצומת כפר סבא/נתיב אבות) ובשיטת כרטיס you בתחנות דור אלון כשצריך רחוק מהבית.
אני עם כרטיסי תדלוק של קרדיטקום, בעקבות המלצה מהאתר.
כרטיסים של דור אלון וסונול נותנים לי פריסה מצוינת של תחנות (יש גם טן, השיקול שלי היה התחנה ליד הבית והתחנות על כביש 6), אין דמי שימוש או משהו כזה, החיוב יורד מדויק ב10 לכל חודש (החשבונית מגיעה מעט לפני, טפו טפו עד כה ללא בעיות).
המחיר מחושב בכל חודש כהנחה מוגדרת מראש מהמחיר החודשי. לא זול כמו בתחנות מהתגובה לעיל, אבל ההפרש קטן עד זניח (יש גם הפרש של אגורות בודדות בין הרשתות).
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
למצוא על תוואי הנביעה שלך תחנה מאחת הרשתות הגדולות באמת, עם מחיר סביר ולתדלק שם.
גדולות מבחנתי זה דלק/סונול/פז/דור אלון.
יש להן סניפים עם תעבורה גבוהה ומחירים טובים, צריך לאתר בנתיבי התנועה שלך את הזולות יותר.
היה לי נסיון לא טוב עם רשתות קטנות בעבר, שחיזק לי שעדיף לשלם 20אג יותר לליטר.
לא סומך על התחנות הקטנות שכל אגורה לליטר מהווה מבחינתן תמריץ אפשרי לחיתוך פינות אפשרי.
בגדרה יש תחנה של רדת קטנה מול סונול.
הסולר יותר זול בתחנה הקטנה, בכ-15אג לליטר.
התחנה נראית בכללי פחות עמוסה מסונול שמולה.
שאלתי נהג מונית למה הוא לא מתדלק שם, והוא ענה שלא שווה לו מחיר התקלה במנועי החדשים מול ההפרש בסולר זול..
כרטיסי התדלוק לא ממש רלוונטיים למשתמש פרטי שלא נוסע עשרות אלפי קמ בשנה.
אחרי תקלות חיוב, ומחירים מאד קרובים התחנה, שנים שזה אופן התדלוק שלי.
Slowly..
דיברתי עם קרדיטקום. הכרטיס נותןצהנחה של 9.88 מהמחיר המפוקח שהוא מאוד גבוה מראש.... כך שזה לא ממש משתלם.
אסף.
אני מתדלק קבוע ככל האפשר באותן 3 תחנות כבר בערך 10 שנים .. טפו טפו ..
למעט טיולים שבהם אני מוצא את עצמי נדרש לדלק ..
יש את סד"ש תל מונד שכבר 10 שנים לא הרגשתי בבעיה או תקלה ומחיר סבבה.עם תקופת בנזין של 3 שנים באמצע .. והשאר סולר. יש מעקפים בשדות על מנת להגיע ולצאת משם מכל ולכל כיוון.
כמובן שהמלצות ספציפיות הן תלויות אזור ונתיב הנסיעה השגרתי.
לא בטוח שיעזור לך אם אציין שם תחנה באזור פתח תקווה...
הבעיה בדרך כלל הייתה בעת הנסיעות דרומה, למרות שלאחרונה מצאנו שגם זה מאד השתפר... אני משתדל לדבוק בתחנות קבועות ורק להשלים מעט בעת הצורך במקומות אחרים. בתחנת הדלק טן בדימונה היה מחיר מצויין וגם בתחנת דלק פז כרמי במרכז באר שבע.
...נכתב מהנייד, סליחה על השגיאות
יש לי כרטיס של רשת תפוז, הכרטיס חינם. אתה מעביר את הכרטיס במשאבה לפני שאתה מעביר את הכרטיס אשראי, הנחה של משהו כמו 50 60 אגורות ממחיר התחנה, הנחה של 70 אגורות למזומן
'רשת'.... כמה תחנות יש לרשת הזו...?
מצד שני אם הכרטיס לא עולה אז לפריפריה זה יכול להיות יעיל.
אסף.
https://www.d.co.il/h-c12350-e0-p0-l0-t40092487.na1
5 תחנות בפריסה "ארצית" .. יש אחת בחיפה, שלמתי 4 שח לליטר בשבת האחרונה .. הייתי חנוק בזמן ולא נסעתי עוד 1 ק"מ .. לתחנת dizol ששם זה 3.50
טעות שלא אחזור עליה שוב ..
אני על הקו של עוטף עזה לנס ציונה. כל יום. מתדלק קבוע בתפוז בשדרות. על הקו הזה זו התחנה הכי זולה עם כרטיס המועדון.