דו"ח והורדה מהכביש בגלל שנורקל..מישהו שמע על דבר כזה?
Printable View
דו"ח והורדה מהכביש בגלל שנורקל..מישהו שמע על דבר כזה?
ביקשתי שישלח לי, ממתין לזה
קיצר סתם חירטט אותי..
הורידו אותו על אור ברקס לא עובד, מידות צמיגים לא ברישיון, גומיות הגה קרועות ועוד רשימה ארוכה.
הבוחן החמוד דחף לשם כל מה שראה כולל שני פנסי לד בין הפנסים הראשיים, שנורקל, שעון חום גיר וכו'..
אמרתי שיתקן את הדברים שצריך וייגש לבטל את ההורדה, בלי חירטוטים על שנורקל..
תודה וסליחה על השירשור המיותר :)
לא מיותר בכלל!! איפה תפסו אותו?
בית ליד.
גועל נפש ההתנהלות במדינה כלפי ג'יפים.
אנשים נותנים להם קצת כח הופכים מפלצות.
נשמע לי שהוא ציני, ובפרט - מנסה "לחמם" את טל...
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
:) :cool:
הצליח לו
בשביל הורדה מספיק סעיף פשוט כמו מידת צמיגים, כל השאר לא מעניין. יש הרבה כאלה פה שגנבו עוד אינטש...
לא לריב..
מצד אחד צודק הבוחן - הבחור נסע עם כמה "בעיות" והעיקרית לדעתי היא צמיגים לא ברישיון (לא הזנחה ולא בעיות עם השלכות בטיחותיות משום סוג...)
מצד שני לא היתה שום סיבה לדחוף לרשימה הרבה דברים אחרים לדוגמה שנורקל, שעון חום לגיר (WTF?!) ופנסי לד (חוקיים לגמרי).
הייתי אמנם ציני בתגובה הקודמת אבל למען האמת אני חושב שבוחנים סתם מחפשים להציק לג'יפים למיניהם..משועממים.
מזל שאני גר בצפון ועד היום (טפו טפו) לא עיכבו אותי אף פעם בגלל שטויות.
אני התייחסתי לבעיות הבטיחותיות שתוארו ואתם קפצתם על הקוסמטיקה.. משעשע.
ברכב שטח שנוסע בשטח, הדרך מגומייה קרועה בתפוח היגוי, לתפוח שמתנתק או לכל הפחות חופש גדול שפוגע בשליטה ברכב (היגוי, בלימה אחידה וכו). היא לא ככ רחוקה.
לא השנורקל פסל אותו.
אבל גם בלי הצמיגים הוא היה יכול לפסול אותו..
Slowly..
טל,
נסיון יפה אבל לא בכיוון..
בין טסט לטסט יש שנה, או לפחות חצי שנה.
גומיות יכולות להקרע שנייה אחרי הטסט, אז לא, הטסט הוא לא מבחן אמיתי לעניין.
על הגומיות לבד הרכב היה מוכשל, ולעומת זאת על השנורקל ועל השעונים ועל הפנסים לא.. אז בחייאת, אל תיתמם.
תוסיף על זה צמיגים לא ברשיון, נו באמת, שטוקהולם או זעקת הקוזאק הנגזל?
ואם כבר,
כשבוחן בכביש רואה בעיות בטיחותיות אמיתיות ברכב שטח זה אם כבר רק מגביר לו את המוטיבציה לחפש עוד.
אז כשאתה מגדיר את עצמך מראש כאוכלוסיה בסיכון, אז מה ההתבכיינות כשמכשילים אותך על דברים אמיתיים?
בימים בהם אני לא מתחיל לעבוד מוקדם לפנות בוקר, אני נוסע במקום שיש בו מדי יום יומיים ניידת בוחנים. אף פעם לא ראיתי אותם עוצרים ג'יפ.
הם מתמקדים ברכבי הסעות (בעיקר של פועלים) ובמשאיות.
אני נוסע בכביש שבו לפחות חצי ממשתמשי הדרך הם לא בדיוק צפונבונים מרמת אביב. הרכבים שרואים שם על הכביש הם עם מדבקת רישוי שנתית שבוודאות נקנתה בכסף(ולא האגרה החוקית), או בחריגות משקל מטורפות/מרכבים מתפרקים.
טוב שיש שם את הניידות האלו.
זאת אמנם טיפה בים, והרבה עבריינים מתחמקים,
אבל אם הן לא היו בכלל, מה שהיה קורה בכבישים שאני נוסע בהם היה קטסטרופה לחלוטין.
טרופר