תגובה: כשמגיעה מילה טובה אז....
שמח שהצלחת להסדיר לבסוף את הענין שלשמו הגעת. בהקשר לפריפריה , גם אנחנו בירושלים נחשבים בהרבה מובנים פריפריה. שמעתי , ומזלי רק שמעתי על נפלאות המרכז/חולון , אבל אצלנו בי-ם , מחוז שנדרש להתמודד עם אוכלוסיה יותר מגוונת , עד היום נתקלתי ביחס קורקטי , גובל באדיב , עם נכונות לעזור ולנהוג בך מנהג בית הלל איפה שניתן. כנראה שקשיות/גבהות הלב של משרד התחבורה מתרכזת באיזור מרכז.
בוקר טוב אליהו
מזמן אני מסדיר ענייני משרד רישוי בקצה כביש 5
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
לא רק משרדי רישויי...
בנקים, דואר, מרפאות.. כל אלו שסיוט לבוא אליהם יותר ידידותיים למשתמש ככל שמתרחקים מהמרכז ומהערים הגדולות.
כיף לשמוע.
אגב, כשכתבת על המגבת עלתה לי תמונה בראש, מעניין כמה זמן זה ישאר לי בראש, תותח.
לא חידשת פה כלום, כבר דיברנו על זה בעבר....
ואם יורשה לי (וגם אם לא), את עניין התיאור של הגברת ראוי היה להותיר בשולחן העריכה...
עד כאן טרחנות לשבת
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
אני לא אופתע אם המדיניות בחולון יזומה על מנת לספק עבודה לחברינו המאכערים.
כשיש התעללות, יהיה מי שמשלם כדי להחליק.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
לא חידשת פה כלום, כבר דיברנו על זה בעבר....
ואם יורשה לי (וגם אם לא), את עניין התיאור של הגברת ראוי היה להותיר בשולחן העריכה...
עד כאן טרחנות לשבת
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
חידשתי גם חידשתי: כמי שנוהג לקטר על התנהלות עובדי ציבור, אני לא מתבייש לתת מילה טובה לאלה מביניהם שמתנהלים כראוי ומגיעה להם המילה הטובה ואולי אפילו פרח.
היא עשתה לי את היום, הפקידה במשרד הרישוי הפריפריאלי הקטן.
אני מוקיר אותה על כך.
לגבי תיאור המגבת, אני מקבל את דעתך ומוחק.
מחקתי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ModChiP
כיף לשמוע.
אגב, כשכתבת על המגבת עלתה לי תמונה בראש, מעניין כמה זמן זה ישאר לי בראש, תותח.
שמח שהספקת להינות, אבל בכל זאת קיבלתי את הערתו של הסנדק.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yoni_0000
לא רק משרדי רישויי...
בנקים, דואר, מרפאות.. כל אלו שסיוט לבוא אליהם יותר ידידותיים למשתמש ככל שמתרחקים מהמרכז ומהערים הגדולות.
מי ששפיותו, איכות חייו והרוגע שלהם חשובים לו, ראוי שיתרחק מהמרכז כמו מצרעת. זה בית משוגעים כאן.
אילוצי עבודה, אני יודע, אבל כמו שכתבתי - ירד האסימון וגם ההחלטה נפלה. ברגע שתגיע ההזדמנות, אני עף מכאן לאחד הקצוות ולא חוזר עוד לת"א וסביבתה למעט לסידורים דחופים כשאין ברירה. הטירוף של גוש-דן עלה לי עד כאן.
עכשיו אני מחפש הזדמנות - מי שיודע על משהו, הצעה מעניינת כלשהי, שירגיש חופשי להציע הצעות. מוכן גם ללכלך את הידיים.
לפני שאתה מחפש את קצוות הארץ, דע לך שהרשויות באזור כפ"ס/רעננה ידידותיות למדי, הפתיעו אותי לטובה פעמים רבות. אולי כי אין פה יותר משרד רישוי. כשהיה, הוא היה סבבה ...
ובמושבים בסביבה יש אפשרויות מגורים בכל מיני רמות מחירים, אבל תצטרך מקום שהסופה תהייה חבוייה ומאובטחת ...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
לפני שאתה מחפש את קצוות הארץ, דע לך שהרשויות באזור כפ"ס/רעננה ידידותיות למדי, הפתיעו אותי לטובה פעמים רבות. אולי כי אין פה יותר משרד רישוי. כשהיה, הוא היה סבבה ...
ובמושבים בסביבה יש אפשרויות מגורים בכל מיני רמות מחירים, אבל תצטרך מקום שהסופה תהייה חבוייה ומאובטחת ...
אתה יודע שאת כפ"ס וסביבתה אני פוקד מדי שבוע, לעתים פעמיים ושלוש בשבוע. זהו מוקד פקקים לא שפוי בעליל, החום והלחות הם בדיוק כמו בחולון ואם לא מספיק אז גם המחירים פסיכיים.
אז תודה, אבל לא. השפיות והשקט חשובים לי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
מי ששפיותו, איכות חייו והרוגע שלהם חשובים לו, ראוי שיתרחק מהמרכז כמו מצרעת. זה בית משוגעים כאן.
אילוצי עבודה, אני יודע, אבל כמו שכתבתי - ירד האסימון וגם ההחלטה נפלה. ברגע שתגיע ההזדמנות, אני עף מכאן לאחד הקצוות ולא חוזר עוד לת"א וסביבתה למעט לסידורים דחופים כשאין ברירה. הטירוף של גוש-דן עלה לי עד כאן.
עכשיו אני מחפש הזדמנות - מי שיודע על משהו, הצעה מעניינת כלשהי, שירגיש חופשי להציע הצעות. מוכן גם ללכלך את הידיים.
דבר עם גיתאי. יחסית שקט ועדיין תוכל להגיע לסידורים בעיר.
לא יודע לגבי המחיר
אגב,
אני גם נהניתי מהשיחה שלך עם המגבת. אפשר לחלוטין להבין את המקום של התיאור הגרפי כחלק מכתיבה שיוצרת עניין, ולא חייבים כל פעם לחפש בכוח ממה להעלב.
(מצד שני מה אני מבין, 99 אחוז מהאנשים סביבי טוענים שאני אטום).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
ולא חייבים כל פעם לחפש בכוח ממה להעלב.
+1 :cool:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
Welcome to the club...
בשביל לחצות את צומת מגידו אני צריך דרכון....
רק המחשבה על נסיעה למרכז בגלל אי אילו סיבות מעלה בי חלחלות כל פעם מחדש...
הפריפריה של חולון אכן מקום עם טיפוסים בעייתיים. אצלנו במרכז דווקא כל עובדי הציבור על הכיפאק.
הבעיה היא שאין משרד רישוי אז צריך להרחיק לפריפריה, ואם פריפריה אז עדיף אריאל למשל על פני ערי הפריפרייה הבעייתיות חולון פתח תקווה או בני ברק.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
בשעה טובה, סוף סוף אתה משלים עם מה שאתה. כמו שיש נשים שנולדות בגוף של גברים - אתה ברלי נולדת בעיר הלא נכונה ואתה חמישים שנה נאבק בזהות האמיתית שלך. אולי גם נולדת במדינה הלא נכונה, אבל אוסטרליה זה באמת תיקון רחוק מדי. אל תתפשר על פריפריה קרובה וכל מיני קשקושים כאלו. רק לנגב. אתה נולדת לגור במצפה רמון. איך אתה אוהב להגיד? אני רציני לגמרי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
בשעה טובה, סוף סוף אתה משלים עם מה שאתה. כמו שיש נשים שנולדות בגוף של גברים - אתה ברלי נולדת בעיר הלא נכונה ואתה חמישים שנה נאבק בזהות האמיתית שלך. אולי גם נולדת במדינה הלא נכונה, אבל אוסטרליה זה באמת תיקון רחוק מדי. אל תתפשר על פריפריה קרובה וכל מיני קשקושים כאלו. רק לנגב. אתה נולדת לגור במצפה רמון. איך אתה אוהב להגיד? אני רציני לגמרי.
"בנגב יבחן העם בישראל"
דב"ג
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
אתה יודע שאת כפ"ס וסביבתה אני פוקד מדי שבוע, לעתים פעמיים ושלוש בשבוע. זהו מוקד פקקים לא שפוי בעליל, החום והלחות הם בדיוק כמו בחולון ואם לא מספיק אז גם המחירים פסיכיים.
אז תודה, אבל לא. השפיות והשקט חשובים לי.
אני יודע, ויודע גם את הסיבה, ולכן הצעתי מה שהצעתי. ויש גם מחירי דיור שפויים אם אתה זורם עם יצירתיות של מושבניקים ... גרתי לפני כמה שנים בלופט של 160 מטר בכ- 3.5k כולל מיסים, 5 דקות (ברגל) מכפר סבא ...
אלמלא הצורך הזה כבר מזמן הייתי גם אני שולח אותך (וגם את עצמי) לנגב.
עבורך הייתי ממליץ דווקא את כיוון דימונה/ירוחם, כדי שכשתצטרך להגיע למערכת עיתון כלשהו או לאסוף רכב מבחן, תוכל לעשות את זה ברכבת ולהגיע נינוח ולא עצבני מנהיגה הזוייה ...
לעצמי אני מאחל למצוא מקום באחת מחוות הבודדים ולעסוק שם בהכנת גבינות :)
אבל חזון למועד ...