פשיטת המשטרה על רכבים משופרים בירושלים עד מתי???
שלא תבינו...אני לא בעד מרוצים בכבישים ציבוריים אבל מכאן ועד להוריד מהכביש כל רכב ששם דוד אחורי לקצת רעש וזה לא משפר אפילו בכ"ס אחד , או מוט מייצב, או "הנמכות לא חוקיות" כמו שנכתב שם, זה פשוט נמאס כבר השוטרים ובוחנים האלו לא מבינים דבר וחצי דבר בכל מה שקשור לרכב.
ואני מתערב שאפילו ברכב סטנדרטי כמו גולף GTI או אימפרזה טורבו הם ימצאו על מה להוריד כי המטרה שלהם זה לטרטר את הבעלים ולא באמת למנוע סכנה.
הרי אין סכנה בדוד אחורי או אפילו בצנרת מלאה, ואין סכנה בהנמכה אם היא מקצועית לא מדבר על חיתוך קפיצים, ואין סכנה במעט מייצב עליון להיפך זה משפר את היציבות, והגדלת צמיגים ג'נטים נו בחייאת, מזדה 3 לדוגמא 1600 בא עם ג'נט 16 וה 2000 בא עם ג'נט 18 או 19 אפילו בחתך נמוך וללא שום שינוי במרכב בקפיצים בבולמים .... אבל מה בגלל שחברת מזדה עשתה את זה זה בסדר.
בקיצור ארץ אוכלת משפריה וחובבי רכביה.
https://www.kolhair.co.il/jerusalem-news/113936/
Sent from somewhere....
תגובה: פשיטת המשטרה על רכבים משופרים בירושלים עד מתי???
תוכיח
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
להוכיח מה אחי?
Sent from somewhere....
על כל מה שכתבת ניתן לדון מהן המשמעויות, אבל לגבי הדוד הרועש, מעולה, שיורידו מהכביש. אף אחד לא צריך לסבול בגלל איזה אידיוט עם ז... קטן.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן-ג'יפולוג
על כל מה שכתבת ניתן לדון מהן המשמעויות, אבל לגבי הדוד הרועש, מעולה, שיורידו מהכביש. אף אחד לא צריך לסבול בגלל איזה אידיוט עם ז... קטן.
++++ 1 גדול!!
אני גר לא רחוק מקטע ישר וחדש יחסית של כביש 4.
כמעט כל לילה, בשעות הקטנות נערכים מירוצי זינוק וכד' ע"י רכבים שהחליפו או הסירו חלק מהאגזוז. רעש נוראי!
אז כן, אותם יש להוריד, ומוטב מאוחר. הם גם מפריעים וגם מסכנים נוסעים תמימים בכביש.
וגם את הטרקטורונים
ואת האופנועים
ואת הקורקינטים והאפניים החשמליים
ואת ה... ג׳יפים
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
כן הוצאת לי את המילים מהפה , הגבהה של ג'יפ זה בסדר לא מסכן את האזרחים, ואגזוזים של 90 אחוז מהאופנועים שהרעש שלהם באמת בלתי נסבל זה בסדר.
ליפול על מפגש כזה או אחר עם מידע מאיזה משת"פ זה הכי קל, אתם גרים על כביש 4 אחד הכבישים הפעילים ביותר בישראל ומה מפריע לכם הרעש??? או המירוץ הבלתי חוקי שיכול דרך אגב להיערך ע"י בעלי BMW שהם מהירות וחוקיות או פורשה כזו או אחרת שגם חוקית.
והצמיגים שהם יותר גדולים גם מגביר את החיכוך עם הכביש ועושה יותר רעש לא....?
ואם הייתם גרים באיזה קיבוץ מבודד גם הייתם מתלוננים על הרעש....???
כי נראה לי שזה תגובה של ישראלי ממוצע שבוכה איפה שכואב לו.
Sent from somewhere....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
moshe_levy
שלא תבינו...אני לא בעד מרוצים בכבישים ציבוריים אבל מכאן ועד להוריד מהכביש כל רכב ששם דוד אחורי לקצת רעש וזה לא משפר אפילו בכ"ס אחד , או מוט מייצב, או "הנמכות לא חוקיות" כמו שנכתב שם, זה פשוט נמאס כבר השוטרים ובוחנים האלו לא מבינים דבר וחצי דבר בכל מה שקשור לרכב.
Sent from somewhere....
הרבה מלל ופספסת את גם את הכותרת וגם את שורה התחתונה.
המהות היא לא השיפורים אלא הסיכון בכביש ציבורי.
זה נשמע לי כמעט זהה לרצף אירועים שהצית את הגיפוקסליפסה.
כמה משפרים קיצוניים שהגזימו מעל ומעבר בהתנהגות במרחב הציבורי עד שהמשטרה כבר לא יכלה להתעלם יותר, ואז כשהפיל הזה זז, הוא דורס הכל.
ככה זה כשמשתינים מהמקפצה, ואם להקביל מהאגזוז הרועש, אז להפליץ בחדר סגור..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
moshe_levy
ל, אתם גרים על כביש 4 אחד הכבישים הפעילים ביותר בישראל ומה מפריע לכם הרעש??? או המירוץ הבלתי חוקי שיכול דרך אגב להיערך ע"י בעלי BMW שהם מהירות וחוקיות או פורשה כזו או אחרת שגם חוקית.
והצמיגים שהם יותר גדולים גם מגביר את החיכוך עם הכביש ועושה יותר רעש לא....?
ואם הייתם גרים באיזה קיבוץ מבודד גם הייתם מתלוננים על הרעש....???
Sent from somewhere....
אני גר בישוב כפרי במרחב ה-40קמ מעזה, ליד כביש ראשי שיש בו מירוצי כביש בעיקר בלילות.
הרעש של האגזוזים בפתיחות נשמע בדיוק תחילת אזעקה.
(את הרכבים הרגילים לא שומעים בכלל).
עזוב את התאונות שלהם, אבל קשה להסביר למי שלא חווה את זה, איך ילד מגיב שבדיוק בשלב שהוא מנסה להרדם, אז איזה חראיין קטן נותן בגז בשביל האגו.
אז כושלאימא של כל אחד שעושה רעש כזה במרחב ציבורי ליד בתים.
אפס אמפתיה.
העניין הוא כזה, שהשיפור אסור במדינתנו היודעת הכל גם אם זה לא "להפליץ בחדר סגור" (אגזוז ) אלא סתם אינטרקולר חזית במקום עליון, או מוט מייצב עליון או שעונים כאלו ואחרים, כי שינית מבנה תקנה 300 ושקר כלשהי!!!
או לצורך העניין שלנו הנמכות/הגבהות, שעשו טובה שאישרו בתקופה אחרונה לאחר שתביא אישורים מכאלה ואחרים שלא כל כך מבינים על מה הם נותנים אישור.
Sent from somewhere....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
אני גר בישוב כפרי במרחב ה-40קמ מעזה, ליד כביש ראשי שיש בו מירוצי כביש בעיקר בלילות.
הרעש של האגזוזים בפתיחות נשמע בדיוק תחילת אזעקה.
(את הרכבים הרגילים לא שומעים בכלל).
עזוב את התאונות שלהם, אבל קשה להסביר למי שלא חווה את זה, איך ילד מגיב שבדיוק בשלב שהוא מנסה להרדם, אז איזה חראיין קטן נותן בגז בשביל האגו.
אז כושלאימא של כל אחד שעושה רעש כזה במרחב ציבורי ליד בתים.
אפס אמפתיה.
אגזוז ששומעים ממרחק 40 ק"מ זה לא אגזוז זה סתם צינור ,וטוב שאתה אומר שזה בעזה כי בתחומי ישראל יש כאלה שיודעים לבנות מערכות פליטה ברמה גבוהה שלא תשמע גם ממרחק של 10 ק"מ ואפילו פחות מזה , אז מי שעושה רעש ששומעים ממרחק 40 ק"מ אז כוסשלאמאמאשלו באמת.
Sent from somewhere....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
moshe_levy
כ, אתם גרים על כביש 4 אחד הכבישים הפעילים ביותר בישראל ומה מפריע לכם הרעש??? א
Sent from somewhere....
מושב שקט,
תנועה רגילה על כביש 4 לא נשמעת כמעט כלל.
מירוצים ב 0100-0300 בלילה נשמעים היטב.
אני לא חי את הסיוט המתמשך של דורון (חבר טוען שחי בגן עדן עם שכנים מהגהנום), ההפרעה שונה לגמרי ועדיין...
ושלא תחשוב, אני בעד שיפור (כן שיפור) רכבים, בסדנה רצינית ותוך מחשבה על מרכיבי הבטיחות ומתן אישור ולגיטימציה חוקית לנושא,
בעד נסיעת דו גלגלי על השוליים - כל עוד לא משתולל (גם עליהם החליט מי שהחליט להתלבש).
אין לי בעייה עם רכיבה על אופניים בכביש, או קורקינט בעיר ועוד ועוד מהמטרות של המשטרה שבאה למרר את חיינו.
אבל,
וזה אבל גדול וחשוב - לא על חשבון בטיחות המשתמשים בכביש ולא על חשבון מנוחת השכנים.
נסה להתרכז כשאתה קורא. זה מייצר דיון יעיל יותר. דורון לא רשם שהוא גר 40 ק"מ מכביש שבו אופנוענים פותחים גז.
כשלעצמי, אני גר כ150 מטר מכביש 35. כביש שמתרכזים בו כל שבת מאות אופנועני כביש ומכוניות ספורט. לשמחתי, כן? אני חובב רציני של התחום. כחובב אופנועים ובעלים של כמה כאלה בעבר (וכנראה גם בעתיד) , כל עוד זה בשעות היום הרעש ממש לא מפריע לי, אבל לשכנים שלי, למשל, כן.
ואם גם אתה מקלל מייצרי רעש ברמה מסוימת, אז אתה בעצם מודה שיש סף שמעבר לו גם אתה רואה את זה כהתנהגות אנטי סוציאלית. עכשיו רק נשאר לקבוע מהו הסף המפריע. למזלנו, כבר יש סף מוגדר כזה. רק צריך לאכוף אותו, אכיפה שעליה התלוננת.
על חלק מהתגובות הומצא הפתגם שהדמל לא רואה את הגבשת שלו.
צריך להחליט מה אנחנו מצפים מהממסד.
או המון רגולציה ומעט שיקול דעת כמו בארופה או כמו באמריקה מעט מאוד רגולציה אבל כל אחד אחראי לגמרי על מעשיו וזה אומר שאם שגית התשלום הוא הרבה יותר אכזרי ומרתיע.
אין לי תשובה ברורה.
אני חושב שלא הייתי כממסד מתערב ואוכף כל שינוי ברכב אבל כן הייתי אוכף באלימות בריונות כבישים ציבוריים.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
בוודאי שאני מקלל מי שהורס לנו את התחום....כי לשפר אגזוז בשקל וחצי, לעשות בו חור או פשוט להוריד את הדוד ולחבר צינור במקום כן זה פוגע וכן זה מפריע וכן זה לא שיפור זה חבלה וזה אסור.
אבל שוב אני אומר מכאן ועד לחפש רק את זה כי זה הכי קל ברכבים שמשופרים כן במקצועיות, זה בדיחה וזה לא נכון ולא צודק.
כל מה שמופיע בכתבה זה אגזוזים, והנמכה שאני לא יודע לפי מה הם קובעים אם זה נמוך או גבוה מסטנדרט אם לא לפי הצבע של הקפיצים או הבולמים, כי הכי קל לא שחור זה לא מקורי.
Sent from somewhere....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
על חלק מהתגובות הומצא הפתגם שהדמל לא רואה את הגבשת שלו.
צריך להחליט מה אנחנו מצפים מהממסד.
או המון רגולציה ומעט שיקול דעת כמו בארופה או כמו באמריקה מעט מאוד רגולציה אבל כל אחד אחראי לגמרי על מעשיו וזה אומר שאם שגית התשלום הוא הרבה יותר אכזרי ומרתיע.
אין לי תשובה ברורה.
אני חושב שלא הייתי כממסד מתערב ואוכף כל שינוי ברכב אבל כן הייתי אוכף באלימות בריונות כבישים ציבוריים.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
מקבל את דעתך ואת מה שאתה היית עושה, כי פה זה גם הרבה אכיפה וגם מעט עונש אז למה?
או שתאכוף ותעניק או שכל אחד יהיה אחראי למעשים שלו כמו בארה"ב אבל דע לך טעית שילמת!
Sent from somewhere....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
אם לתת פס ב0200 ברחוב הרואה ברמת -גן עם אגזוז רועש ולהעיר אלפי אנשים בשלוש דקות זו לא בריונות, קשה לי להבין בריונות מהי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
moshe_levy
מקבל את דעתך ואת מה שאתה היית עושה, כי פה זה גם הרבה אכיפה וגם מעט עונש אז למה?
או שתאכוף ותעניק או שכל אחד יהיה אחראי למעשים שלו כמו בארה"ב אבל דע לך טעית שילמת!
Sent from somewhere....
ומה יעזור תשלום על טעות שעשית אם חיי אחרים נגדעו בגללה?
אגזוז רועש הוא לא רק רעש, אלא גם הצהרת כוונות, כמו כל שינוי (שיפור?) מבני ברכבי כביש.
לכן את כל החארות האלו צריך להוריד מהכביש ולחלט את הרכבים, וטוב עושה המשטרה, אם כי לא מספיק.
פשיטת המשטרה על רכבים משופרים בירושלים עד מתי???
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן-ג'יפולוג
אם לתת פס ב0200 ברחוב הרואה ברמת -גן עם אגזוז רועש ולהעיר אלפי אנשים בשלוש דקות זו לא בריונות, קשה לי להבין בריונות מהי.
בהחלט בריונות.
לטפל בבריון/ים ובמעשה הבריונות בלבד.
מה שיותר מעניין זה מה איכפת לך הרעש ברמת גן? [emoji6]
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
זוהר לב
ומה יעזור תשלום על טעות שעשית אם חיי אחרים נגדעו בגללה?
אגזוז רועש הוא לא רק רעש, אלא גם הצהרת כוונות, כמו כל שינוי (שיפור?) מבני ברכבי כביש.
לכן את כל החארות האלו צריך להוריד מהכביש ולחלט את הרכבים, וטוב עושה המשטרה, אם כי לא מספיק.
הטעויות יקטנו אם המחיר לטעות יהיה קשה מנשוא.
זו השיטה להעביר אחריות לאזרח.
לא בדקתי מה עובד יותר טוב - הגבלה או הרתעה.
הגישה שלך היא הנפוצה כיום בשלטון הישראלי.
בוא נבצע אכיפה מגזרית לפרקי זמן קצרים וניצר הרתעה נקודתית.
פעם זה לג׳יפים, פעם לאופנועים ופעם למכוניות כביש.
אם תשימו לב, האופנוענים השבוע עשו שריר קטן לגבי האכיפה בשוליים.
הפגנה בנתיבי אילון בבוקר לשעתיים והמשטרה התקפלה.
הלוואי עלינו משמעת קולקטיבית כזו
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
ועוד דבר, עד לפני כמה שנים לא היו מסלולי מרוצים ואז אנשים
השתוללו בכבישים (ערד, נס הרים וכו'). היום שיש 3 מסלולים
אין שום סיבה שבעולם שרוכבים או נהגים ישתוללו על כביש
ציבורי לא ב 2 לפנות בוקר ולא ב 10.
לגבי שיפורים, בעד, בצורה מבוקרת ונכונה, אגזוזים חתוכים? יחד
עם הידיים של מי שעשה את זה ומי שנוהג ברכב.
גילוי נאות: נוסע גם על רכב של 0-100 ב 6 שניות.