ברוב טימטומי הצלחתי להגיע למצב שהדיסקו מדומם בתוך שלולית ומים זורמים עד לגובה הכסאות.
נתעלם לרגע מהטמטום ונעסוק בעניינים הפרקטיים:
TDI300, שנת 97', משאבת הזרקה מכאנית (אין EDC), מערכת אזעקה מקורית של LR, שלט עם שני כפתורים, אין קודן.
אחרי הוצאת מזרקים והשפרצת המים לגובה של 2 מ' מהצילינדרים, השלט של האזעקה דמם, אין נעילה מרכזית והתקתוק של ה(לא יודע איך קוראים לרכיב) לא מפסיק -שורה תחתונה, אחרי שנפתר הקטע המכאני, החשמל חוגג.
ניקיתי בלחץ אוויר את צמות החשמל מתחת לתא הכפפות של הנוסע ובאזור הפיוזים תחת ההגה, גם את כלל רכיבי החשמל בתא המנוע (פיוזים, חיבורים באזור משאבת ההזרקה).
לא זזה רברס.
ניתקתי מצבר כמה פעמים בשאיפה לייצר איזשהו reset למשהו
לא זזה רברס.
הגעתי למכלול שנמצא תחת תא הכפפות שמתקתק ועליו כתוב AMR6428 (מצורפות תמונות), ממה שאני מבין זהו המחשב או האימובילייזר, שיחקתי עם לנתק ולחבר, באיזשהו שלב האוטו נתן בטרטר אבל לא הניע, לא הצלחתי לעלות על חוקיות מסויימת של מה שעשיתי והביא את הסטרטר להסתובב.
פתחתי את ה AMR6248, היה ברור שקיבל מים.. ניקיתי, יבשתי, חיברתי -
לא זזה רברס.
הדיסקוללת חזרה הביתה על גרר.
עכשיו אני מתלבט מה לעשות - אני רוצה לנסות לפתור את הבעיה לבד (אם כבר מטומטם אז עד הסוף)
ברור שקודם צריך לייבש את הצוללת עד הסוף כמה שניתן ולקוות שלא חירבנתי שם עוד כמה רכיבים.
בנוסף אני שוקל לקנות כזה רכיב ב ebay לנסות להחליף ולראות מה קורה, אם זו התקלה שמשביתה...
אשמח לדעות ורעיונות נוספים.
רב צולל כרובי.
קובץ מצורף 127833קובץ מצורף 127834