הפרדת רשויות - שוב חוזר הניגון..
מזה כחודשיים אני בפועל מפריד רשויות - אימצתי לעצמי כרכב דיילי את הרכב הקודם של אשתי סיטרואן C1 אדומה וידנית. הרנגלר מחכה בסבלנות רק לטיולים ולסיבובי כיף קצרים.
הצעצוע הזה מפתיע אותי לטובה כל יום, תכלס כייפי לנהיגה, זריז יחסית, נוח מאד ומפתיע עד כמה הוא מרווח גם לנהג במימדים שלי.
חסכוני להדהים מתאים כרכב עירוני ונכנס לכל חור חניה שאפשר למצוא בגוש דן.
אבל, עדיין חסר לו כוח והתחושה שהוא היה מסתדר עם עוד כמה וכמה סוסים באורווה (מעניין למה סיטרואן לא ייצרו גירסה חמה סטייל פיאט 500 אבארט). מערכת האודיו עם סאונד נוראי (משהו שחשוב לי - אבל ניתן לשיפור בקלות ובעלות נמוכה יחסית) וכן למרות שמגלה שזה פחות מפריע לי - עדיין העניין התדמיתי של מישהוא במימדים שלי ובמקצוע שלי שיוצא מצעצוע כזה מרים גבות .
אז כשתחלוף תקופת הקורונה מתכוון לאמץ סופית (עד כמה שהמונח הזה גמיש אצלי) את עניין הפרדת הרשויות ומחפש שוב מועמד מתאים כדיילי -
רוב הנסועה היא עירונית/ פקקים אבל יש גם לא מעט נסיעות בין עירוניות. התקציב גמיש בין 50,000 ל- 100,000 זוזים עם העדפה כמובן לצד הנמוך.
שיקולי חסכון בדלק וסחירות או שמירת ערך לא מעניינים אותי - מה שהכי חשוב לי זה רכב שיגרום לי לחייך כשאני נוהג בו - כן יודע שהנאה מנהיגה זה מושג הפכפך ומאד סובייקטיבי- אני מחפש רכב מתקשר, עם ספורטיביות (ביצועים) במידה, התנהגות כביש, פאר ונוחות במידה בתא הנוסעים וגם ייצוגי במידה מבחינה תדמיתית.
בהתחשב בכל אלו המועמדת המובילה להיות הדיילי שלי היא שוב האינפיניטי G37 שהייתה לי - אבל כהרגלי רוצה לגוון ופתוח לכל הצעה משוגעת ככל שלא תהיה - יאללה תציעו מועמדים
תגובה: הפרדת רשויות - שוב חוזר הניגון..
שוב פעם זה יגמר בדיסקו [emoji15]
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
ריינג'רובר איבוק
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
אהבת את הצעצוע העירוני? יופי. עכשיו תמצא צעצוע עירוני עם מרץ.
אני הייתי מחפש 208gti. אתה יכול ללכת בנתיב הפרימיום הבטוח של מיני קופר S ולהסתכן להיתפס כבת זוג של כדורגלן - אבל אחרי סיטרואן אדומה מה זה משנה...
אסף.
בועז- תם עידן הלנדרובר...
איווק - בהחלט חשבתי אבל לא בגבולות התקציב
אלפא רומיאו - משום מה כבר לא עושה לי את זה בדגמים החדשים יותר (מיטו, גו'לייטה) הג'וליה דווקא כן אבל היא חורגת בהרבה מהתקציב.
כן אוהב את האלפא GT או את הספיידר אבל לרכוש אלפא כל כך זקנה זו כבר הרפתקה שאפילו אני לא מוכן לה.
אסף - אכן ה- 208GTI בהחלט על הכוונת שלי אם כי ליחשושי שמועות על אמינות מפוקפקת בעיקר בנושא החשמל גורמות לי קצת להסס.
דרך אגב בהחלט חשבתי על קרוסאובר מדליק בגלל תנוחה הישיבה שנוחה לגיל ולכרס שלי (באינפיניטי הישיבה נמוכה ועמוקה).
אאודי Q3 למשל
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KOOKE
אסף - אכן ה- 208GTI בהחלט על הכוונת שלי אם כי ליחשושי שמועות על אמינות מפוקפקת בעיקר בנושא החשמל גורמות לי קצת להסס.
ליחשושים ןשמועות אף פעם לא הפריעו לך.
וזה באמת רק זה.
אסף.
לפני שהגעתי לסוף הפוסט שלך חשבתי להציע לך לחזור ל G37.
תשקול גם במוו 320 או 328 הנמרצת יותר משנת 2012 (בלחץ יכנס ב 100 אלף) אבל זה מכבד את המקצוע והנא(ע)ה אמיתית מנהיגה.
וולוו S60 מדגם R גם תיכנס בתקציב בשנתונים גבוהים יחסית. היא חזקה ומפנקת.
רוצה להנות מהשקט אבל לא מביצועים? לקסוס IS250 הכי חדשה שתכנס בתקציב או IS300 הברידית אם יש בעד 100 אש"ח. וזה גם רכב מכובד.
ועכשיו להנאות:
פיאט 500 אבארט צעקנית בצבע ובקישוטים. למה צעקנית? כדי שמייד יבינו שזאת לא 500 רגילה ושאתה קונה את זה לנשמה למרות שזה לא רכב לאנשי מקצוע מכובדים.
370Z
סובארו BRZ
גולף GTI
כל אחת מהשנתון הכי מתקדם שתמצא בתקציב. כולן מהנות לנהיגה. כל אחד בדרך קצת אחרת. צריך לנהוג ולראות מה מתאים.
לאון קופרה - אם אתה רוצה שיחשבו שלקחת לבן שלך את הרכב... חזקה ומהנה לנהיגה (יחסית לסיאט)
והנה משהו שלא חשבת עליו - טוארג 5 ליטר V10. נמכרים בהרבה פחות ממאה אלף. חזקים בצורה בלתי רגילה, מומנט אדיר. אבל... יקר לאחזקה.
ואם אתה רוצה להשאר עם אמריקאית ולהנות מהרוח, לעשות רושם ולקבל מנוע לא רע אבל מיושן: פורד מוסטאנג קבריולט עם מנוע 4 ליטר לפחות (עדיפות לחזק יותר דגם GT). בסביבות 100 אלף.
שי
את הלקסוס פסלתי עוד בסיבוב בקודם כשחיפשתי הפרדת רשויות. כן היא מפוארת, אמינה, מספיק חזקה עבורי אבל ממש לא מהנה לנהיגה- רכה מדיי ולא מתקשרת בכלל.
וולוו בהחלט על הכוונת.
הייתי בשימחה רוכש BRZ או ניסמו - 370Z אבל שתיהן לא בתקציב.
גולף GTI - בגבולות התקציב שלי תהיה מיושנת מדיי ו"קרועה"...
תכלס חשבתי על הכיוון של טוארג או יותר נכון על האחות התאומה והיותר יוקרתית הפורשה קאיין שנמכרות במחיר מאד נוח יחסית אבל כמו שכתבת התחזוקה יכולה להיות מטורפת
מוסטנג אופציה מאד מעניינת ולו בגלל הרוח על הקרחת - חווית נהיגה שנהניתי ממנה אם כי במתחרה הקורבט ששכרתי בארה"ב.
וולוו s60 r-design T5
טוארג v10 לא מומלץ בכלל.. גם מיושן יחסית, הדגם הוחלף ב 2011 ל v8 4.2 דיזל, טיל בליסטי ורכב יותר אמין.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
במוסטאנג יכולים לשבת 4 אנשים בנוחות. בקורבט לא.
קדאליק ATS גם חזקה מאוד, לא יקרה ואני מניח שאפשר למצוא כזאת שמורה מאנשים מבוגרים (מה שיותר קשה עם GTI וקפרה).
הוזכרה מיני קופר ולא התייחסת.
מותק של צעצוע, במוו קטנה
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Asaf-a
הוזכרה מיני קופר ולא התייחסת.
מותק של צעצוע, במוו קטנה
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
לא במוו קטנה ולא קרוב לזה מבחינת התנהגות כביש והנאה. גם הקופר אס, למרות הכח, לא מהנה לנהיגה.
רק הנאה לעיניים מבחוץ ומבפנים.
אם כבר אז עדיפה סדרה-1 על מיני.
מיני גם לא מתאימה מבחינת רכב ייצוגי....
אאודי. כל דגם של אאודי, לא רק הQ
ייצוגי
הנאה שבהנעה
סלון מצוין, כולל נושא השמע כבר במקור
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
סיאט ליאון קופרה, אבל בצבע סולידי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מיאטה בהחלט הייתה על הכוונת ונפסלה משני טעמים כבדי מישקל תרתיי משמע
האחד - היא נמכרת במחירים מופרזים לכלים דיי שחוטים
השני והחשוב יותר - גיל, מימדים גדולים ובעיקר כרס לא קטנה לא יסתדרו עם תנוחת הישיבה הכה נמוכה של המיאטה.
אם חשבת על ה208... ממליץ לך לקחת קליאו rs trophy לנסיעת מבחן...
סופרמיני מודרנית שמצליחה להלהיב כמו פעם. הגה סופר קצר... ושילוב ומנוע גיר מתלים מהנים במיוחד.
Sent from my SM-A530F using Tapatalk