היי,
סתם מעניין למי יש מוצר משקולת ייעודי להגנה מכבל כננת מתעופף ולמי יש קומבינה ממשהו שגם ככה יש ברכב.
Printable View
היי,
סתם מעניין למי יש מוצר משקולת ייעודי להגנה מכבל כננת מתעופף ולמי יש קומבינה ממשהו שגם ככה יש ברכב.
אתה בודק היתכנות לשיווק מוצר ייעודי?.... שכח מזה. כאן לא אוסטרליה ואף אחד לא ישלם על דבר כזה.
וזה מעבר לעובדה שכל מי שרוכש היום כננת חדשה כבר לוקח אותה עם כבל סינטטי ואלה כבר לא מצליפים.
בינתים, שטיחון או מעיל ממש מספיקים.
ממש לא שיווקי, טעית בבן אדם.
שטיחון מכיר,
קשירת רצועה קצרה מכיר גם,
אבל שקל שמשתחרר עף יופי יופי,
לא ידעתי שהסינטטי מסוכן "פחות", לא ירדתי לרזולוציה הזו.
תיק משקולת של חצובות צילום.
ביום -יום התאים מכילים את השאקלים הרכים.
בעת הצורך ממלאים חול בכיס לטובת משקולת.
https://www.ebay.com/itm/284047262435
יש לי, עדיין בקצה החבל יש "וו" ברזל.
אתה אומר לפרק גם אותו....
הוו שבקצה הכבל מחובר לרכב המחולץ (או לרכב המחלץ אם משתמשים במכפיל כוח אחד) וכבל סינטטי אמור לא להצליף ולא להשתולל כשהוא נקרע.
מצד שני אמור זה שם של דג (ושל הבחורה ההיא מ"נינג'ה ישראל" שדומה קצת לאוליב מסרטוני פופאי)
גם רצועות מצליפות. כשתפרתי תיק חילוץ משמשונית, השתמשתי בעודפי הבד ותפרתי תיק משקולת שניתן למלא כיסיו בחול, או בשני בקבוקי מים (בקבוק בכל צד). נסגר עם סקוץ' על הרצועה. שטיחון של רכב מעולם לא נראה לי מספיק(גם לא נשאר. תמיד נופל).
יש מגבת מתחת לספסל אחורי [emoji28]
Sent from my iPhone using Tapatalk
ראיתי "שמיכה" ייעודית באמזון, אבל לא מצאתי מוצא כזה לרכישה בארץ
שמיכת סקביאס צבאית.
גם מספיק סמרטוטית וגם מספיק כבדה
ראיתי, האמת יוצא יותר זול מאשר "שמיכת כננת ייעודית"
רצועה "אינסופית" שלוש מטר. היא כבדה מאוד ובדיוק באורך הנכון לליפוף. וזה גם משהו שימושי.
מעיל דובון (למי שמעל גיל 50, וחובש כיפה) שכיסיו מלאים בבקבוקי חצי ליטר.
למרות שציינתי שתפרתי אחד, לא הייתי קונה/מחזיק שום דבר באוטו שאני מביא במיוחד בשביל זה. אלא משתמש במשהו שיש לו עוד תפקיד ביומיום. אצלי הפאוץ' מאחסן ציוד חילוץ בשגרה, וכשהציוד יוצא, הוא פנוי לשמש כמשקולת.
ואתה שם משהו (חול /אבנים) או סתם מניח על הכבל?
דעות קדומות....
שמיכת סקביאס היא פריט שימושי ביותר לג'יפאי היגע!
גם שמיכת צמר אזרחית ישנה בסגנון הזה, מהסוג שהילדים שלי מכנים "סמיחי" (ואמא שלהם קוראת לה "סמיחי-מסריחי") תתאים מאוד למשימה. ותמיד אפשר לשלוח אותה לניקוי יבש פעם ב-20 שנה....
יש גם שטיחים בדואיים צבעוניים-מפוספסים בגדלים שונים. כבדים רצח. מעולים לתפקיד הזה וגם מחצלת תעשה אחלה עבודה. זה כן נכנס לכרכרה המלכותית?............
- - - Updated - - -
שק פק"ל צבאי, עם קצת חול/אבנים. הפריט הזה עדיין קיים בצה"ל?....
וגם:
http://www.jeepolog.com/forums/showt...99%D7%A4%D7%94
- - - Updated - - -
חול, או אדמה, או בקבוקי/שקיות שתיה.
אבנים קצת מחמיץ את המטרה (שזה עדיין עדיף על לפגוע במטרה ;) ).
לא התכוונתי להעליב עם נושא הסקביאס.
אני לא רואה איך אפשר להשאיר שטיחון גומי קשה רצח על הכבל, כרגע יש רצועות גרירה זמינות, צהובות רחבות באורך 2 מטר.
עדיין לא יצא לי לפתוח כננת לצרכי חילוץ, אלא רק לייצר אומגה לילדים.
הופה.... סתם תיק ילדים זה אחלה רעיון