1 קבצים מצורפים
תגובה: [הועבר] ג'י פי אס / טבלט
הי,
האם חייב 7'' או שגם 10'' בא בחשבון?
אני רואה שביקשת קניה מהארץ, אבל אם בכל זאת אתה מוכן לקנות מחו"ל יש מדי פעם מבצעים מצויינים על טבלט 10'' סיני מחנות טובה, בנגגוד והמחיר הוא פחות ממחצית התקציב שהגדרת. אם זה רלוונטי אז קישור לדוגמא -
Teclast P20HD SC9863A Octa Core 4GB RAM 64GB ROM 10.1" 1920*1200 Dual 4G LTE Android 10 Tablet - EU Version
https://bit.ly/2ZQVsku
קופון שאולי עדיין בתוקף: BGILSP20 (כדי להשתמש בקופון יש ללחוץ על checkput ואז יש אפשרות להזין קוד קופון).
מחיר (אולי השתנה קצת מאז) $123.99
אני ממליץ לשלם בדולרים ולא בשקלים (שער ההמרה של חברת האשראי שלך טוב יותר כנראה) ולבטל את ביטוח המשלוח (תשלום בפייפאל מכיל כבר כיסוי מול החנות למקרה שהמשלוח יאבד או יינזק) למרות שבמקרה הזה מדובר בפחות מ-3$.
המחיר כולל גם "ביטוח מיסים", כך שאם תידרש לשלם מס בארץ כדי לקבל את המוצר - החנות מחזירה לך את התשלום (שולחים להם צילום של החשבונית בעברית...).
הנה כרגע בדקתי את שהקופון עובד וזה המחיר לתשלום, סופי עד הביית (בדרך כלל כשבועיים):
קובץ מצורף 133274
צריך לקחת בחשבון שאיכות ה-GPS בטאבלטים הזולים מסין קצת בעייתית ביחס לטלפונים
Sent from my MI 8 using Tapatalk
יש לי דגם ישן יותר של אותה חברה והוא משמש אצלי לניווט ברכב כבר כמה שנים ללא כל בעיית GPS.
ניסיתי בעבר 10 אינץ. למרות שמדובר בלנד קרוזר, המסך גדול מידי. לכן חזרתי לחלופה של 7 אינץ.
האם יודעים להדריך אותי, מה אני אמור לחפש ?
תודה
לא מתימר להבין בזה יותר מידי.
אני משתמש בדגם ישן של לנובו בדיוק לשימוש שהגדרת. מחזיק מעמד בסדר גמור עם השנים.
חיפשתי מכשיר ללא סים אבל עם GPS מובנה.
מריץ עליו עמוד ענן.
הוא שוכב בבית ללא שימוש ונכנס לאוטו בטיולים.
הנה קישור למשהוא שנראה לי דומה
https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=33119
איפה במפרט רשום שיש אצלך GPS.
לא מכיר את כלל המפרטים אבל באפל רק המכשירים עם אפשרות לסים הם בעלי מקלט GPS.
למיטב זכרוני יש קשר בין מודם סלולרי למקלט gps. הם משולבים ביחידה אלקטרונית אחת לרוב.
בועז,
לא בטוח שאתה צודק שיש קשר בין מודול SIM ל GPS .
בכל אופן,
רוב המכשירים עם מודול GPS הם "לצאת ידיי חובה" ומאד לא איכותי.
ובנוסף, המיקום של הטבלט לא רואה שמיים בצורה אופטימלית לכן הקליטה והמיקום על המפה לא מדוייק.
ממליץ, לרכוש מקלט GPS בנפרד ולבצע לו צימוד עפ"י המדריך הזה.
רענן
סתם זורק רעיון, לא עדיף איזה פאבלט סיני גדול?
אני עם note 20 ultra וזה מספיק לי, אבל אני מניח שפאבלט עם מידות קצת יותר מרובעות יהיה נוח יותר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
אין שום סיבה במכשירים מודרניים להתקשקש עם מקלט חיצוני.
גם אני חשבתי כך, אבל המציאות עם הלנובו שלי טפחה על פניי.
אבל לא נורא, המקלט האלחוטי הישן והטוב הוחזר לשימוש והכל מצויין.
רענן
באפל אין לי תלונות. גם במכשיר בן עשר זה עובד במדוייק
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
באפל אין לי תלונות. גם במכשיר בן עשר זה עובד במדוייק
כנראה שלמחיר יש גם משמעות לאיכות המודולים שמותקנים
לי יש מותג סיני לא ידוע במיוחד בשם Chuwi שבזמנו היו עליו ביקורות טובות יחסית למחיר.
לא ראיתי שום הבדל בדיוק ה GPS משאר הטלפונים שיש לי.
לי אישית 7'' קטן מידי, זה מה שיש לי במערכת מולטימדיה וקשה מאוד לנווט עם זה.
הוא יושב על זרוע RAM כפולה כך שיהיה יחסית קרוב יותר .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
YoavR
במפרט של מוצר זה לא מוזכר מקלט GPS, צריך להבין ש Assistant GPS A-GPS הוא לא מקלט GPS, למרות שאני מציע במקרה הספציפי הזה לבדוק במפרט של היצרן, אולי מדובר בבלבול של החנות / יבואן.
לגבי ההערה של בועז - במכשירי אפל (אייפד), לפחות הישנים, אני באמת מכיר את העובדה שרק לאייפדים עם סים היה גם מקלט GPS. לא יודע אם זה כך בחדשים אבל בכל מקרה באנדרואיד אני לא מכיר חוקיות כזו.
עולם הטבלטים שפרץ בסערה לפני מספר שנים וכולם היו בטוחים שזה הולך להעלים את הלפטופים מהעולם, דעך קצת וכיום בעיקר הוא משמש בנישה של צריכת מדיה (צפיה בסרטים / סרטונים) וקצת עמדת גלישה מהכורסא, לכן בחלק גדול מהטבלטים אין בכלל מקלט GPS, אין הרבה צרכנים הצריכים מכשיר כזה גדול לניווט כאשר כל טלפון חכם היום הוא עם מסך של מעל 6'', לכן גם היצע הטבלטים עם מסך 7'' הוא קטן מאד, באמת כל טלפון חכם נותן מענה לכל מה ששימש פעם טבלט 7''.
בקיצור אני מציע ללכת על טבלט 10'' ואם זה גדול מדי עבורך אז אפילו לרכוש טלפון נוסף רק לצרכי ניווט (ב-1000 ש'ל, כפי שהגדרת, יש לא מעט מכשירים סבירים מאד - החל ממכשירים סינייים טובים למדי ועד לדגמים הזולים של סמסונג.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
במפרט של מוצר זה לאמוזכר מקלט GPS, צריך להבין ש Assistance GPS A-GPS הוא לא מקלט GPS, למרות שאני מציע במקרה הספציפי הזה לבדוק במפרט של היצרן, אולי מדובר בבלבול של החנות / יבואן
רק תיקון קל,
מכשיר עם A-GPS בהחלט מכיל מקלט GPS עם תיקון/שימוש בנתוני הרשת הסלולרית לסיוע בקביעת מיקום ראשונית מהירה.
למעשה, כל הסמארטפונים מתבססים על מערכת מסוג זה.
מכשירים עם A-GPS מחייבים כרטיס SIM מן הסתם.
https://he.m.wikipedia.org/wiki/AGPS
כיום, במכשירים המודרניים והחזקים יותר, נעשה שימוש בכל רשתות לווייני המיקום (GPS) - אמריקאי, אירופי(גלילאו), רוסי (גלונאס) וסיני (ביידו) יחד עם מקלט שיודע לעבות בתדר כפול של הלוויינים היותר מתקדמים ( Dual Frequency GPS), שמספק ביצועי דיוק ומהירות עדיפים משמעותית.
אין לי מושג אילו טאבלטים מכילים כאלה, למעט הטאבלטים של סמסונג מסידרת גלקסי S אאל"ט.
A-GPS זו אכן יכולת לשיפור הדיוק של GPS ואכן מחייבת גישה לרשת (לדעתי כבר רשמתי מספר פעמים בפורום בפירוט יתר במה מדובר וכיצד היא עובדת), אבל ללא מקלט GPS היא לא שימושית לצרכים שלנו.
אני שוב מציע לבדוק במפרט של היצרן, לפעמים כפי שיובב ציין כאן, ברור שאם יש A-GPS יש גם מקלט GPS, אבל כבר נתקלתי במספר מקרים שבהם היה בלבול וכוונת המשווק הייתה שיש מספר ישומי מפה הנעזרים במיקום מקורב (אנטנות סלולר, נקודות EIFI ידועות וכו') להציג מיקום מקורה על גבי המפה. לא שימושי לניווט בשטח.
כאשר מסתכלים על המפרט צריך להיות מצויין שיש מקלט GPS. סיוע נוסף למציאת המיקום היא נחמדה אבל לא הכרחית בישראל שבה אין לנו בעיות מיוחדות של קליטת GPS.
כמו שארז כתב, רק דבר קטן לגבי ה A-GPS. היתרון הגדול שלו הוא היכולת לקבל FIX יותר מהר אם :
1. הנתונים השתנו מאוד (לדוגמא המכשיר לא פעל מספר ימים/שבועות)
2. המכשיר הופעל במרחק גדול יחסית מהמקום שבו הופעל לאחרונה - זה יכול להיות נסיעה לחו"ל או הפעלה מחדש במרחק שגדול מ 70 ק"מ, וככל שעבר יותר זמן או מרחק זמן ה"איכון" מחדש יהיה ארוך יותר.
אני חושב שלנובו tab m8 עונה לצרכים שלך... גם באיזור ה600-700שח, כולל gps, מסך 8", מיצרן מוכר.
אין לי ניסיון אישי עם המוצר, לכן לא אןכל להמליץ, אישית משתמש כבר כמה שנים טובות בנקסוס 9".
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
תודה לכולם
הפניתי שאלה ישירות גם לאתר עמוד ענן [ אני ריאלי, לא צופה לקבל תשובה :-) ]
אתחיל לבדוק לנובו 7 אינץ כולל גיפיאס.
שוב תודה
עידו