חיפשתי טלפונית בהרבה חנויות חלפים אך לצערי אף אחד לא מחזיק מצבר כזה, אפילו בחנות שרכשתי מהם בעבר( אוטו מודיעין בחולון) הם כבר לא מחזיקים.
יש למישהו מושג היכן ניתן להשיג את המצבר הזה?
Printable View
חיפשתי טלפונית בהרבה חנויות חלפים אך לצערי אף אחד לא מחזיק מצבר כזה, אפילו בחנות שרכשתי מהם בעבר( אוטו מודיעין בחולון) הם כבר לא מחזיקים.
יש למישהו מושג היכן ניתן להשיג את המצבר הזה?
מי היבואן בארץ של מצברי acdelco ?
https://www.facebook.com/Acdelco-Isr...5123701859249/
חושב שאהרון מונטקיו..
הם לא מוכרים ללקוחות פרטיים
האם אתה נעול רק על ה DELCO? אני שואל כי בשעתו לחבר טוב הלך המצבר במאזדה 5. ומתברר שגם שם הקטבים הפוכים. המצבר המתאים נמצא בטלרון באה"ת מודיעין. עקרונית הם לא ממהרים למכור לפרטיים- אבל מדובר במורשה פרסום כאן בפורום והם סופר-נחמדים ויעילים.
כן אני מעדיף את המצבר של acdelco, גם בעבר תמיד רכשתי מצברים שלהם, מה גם שזה מצבר ״חזק״ ביחס לשנפ בעל מתח התנעה רגעי גבוה שטוב לי למנוע V8.
חפש מצברי וורטא או בוש.
לא פחות טובים מ ACdekco.
למרות השוני בשמות זה אותו המצבר בדיוק שמשווק תחת שמות שונים.
מחיר חלקי חודשי אחריות ומה שיתן הכי טוב.
סביר שיהיה מה שאתה מחפש.
1.לא פגשתי זיופים בumi.
2.בדרך כלל שמים אמפר שעה וזרם הנעה כפי הכתוב בהוראות יצרן.
3.אם זה רכב של umi ימכרו לך לפי מספר רישוי רק מה שמיועד לרכבך.
הנתונים שציינתי זה הנתונים היחידים שמופיעים על המצבר. הם אומרים שבגלל שהרכב ישן בייבוא אישי אין להם נתונים על המצבר המקורי והציעו לי את מה שיש להם במחסן, מבחינת גודל פיזי ומיקום הקטבים הוא זהה למה שיש כרגע על הרכב.
אם זה רכב אמריקאי תמצא את הפורום שלו בארהב ותבקש שיצלמו לך את הדף של נתוני המצבר מתוך הוראות תיקון.
יש טעם להתעקש על מצבר ״מקורי״ של ACdelco או שאפשר לרכוש בשקט מצבר של שנפ ?
בגלל זה רכשתי תמיד רק מצברים של אייסי, אבל היום אף אחד כמעט לא מחזיק מצברים שלהם.
מוזר לי גם שלא מצוין על המצבר את הזרם התנעה הרגעי cca שזה הנתון הכי חשוב בהתנעת מנועים גדולים.
מאמין שלפי המק"ט שלו יהיה את הspec המלא
המק״ט שרשום על המדבקה שעל המצבר הוא
זה עוזר להבין מה הנתונים של המצבר?88865385
מאז שיש לי את הרכב אני יודע שהמצבר שמתאים לו הוא 62 אמפר/שעה, ובמצבר שהוצע לי היום אין בכלל את הנתון הזה.
מצאתי מצבר מיובא מארה״ב דלקו דגם 78-6mfi קוטב צד, הנתונים שמצוינים על המדבקה שעליו Rc 120,IEC 420, מה זה אומר לגבי זרם התנעה קר cca?לפי הנתונים הללו ניתן להבין מה הSpec האמיתי שלו?
אגב, המחיר שלו כולל מע״מ 1000₪ ללא מישלוח והתקנה עם 22 חודשי אחריות, מה דעתכם שווה את המחיר?