תגובה: בגי"ה - מכונת קפה
אנחנו מדברים על מכונות אוטומטיות שטוחנות פולים ומכינות קפה. לי יש המלצה חד משמעית ומבוססת על יותר ממכונה אחת - על המכונות הטוחנות של דלונגי.
באמת מוצר מעולה שעובד כבר שנים ולא ירידה בביצועים גם אחרי אלפים רבים של כוסות.
היתרון הנוסף על פני מכונות שעולות כפול ויותר - יש כיוונון גם למידת הטחינה, גם לכמות הקפה במנה וגם לכמות המים. ככה אפשר להגיע לקפה בדיוק לטעמך.
אני ממליץ על המכונות עם החוגה בחזית לקביעת כמות הקפה.
המחיר במבצעים יורד מ 1400, הרגיל בין 1800 ל 2000 - ואני כותב מנסיון שהקפה בסופו של דבר יותר טוב מאשר במכונות אוטומטיות של 5000 ו 9000 שח.
נכון - אפשר להגיע לקפה טוב יותר עם מכונה ידנית אבל מדובר בתהליך שאתה לא רוצה להיכנס אליו.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אנחנו מדברים על מכונות אוטומטיות שטוחנות פולים ומכינות קפה. לי יש המלצה חד משמעית ומבוססת על יותר ממכונה אחת - על המכונות הטוחנות של דלונגי.
באמת מוצר מעולה שעובד כבר שנים ולא ירידה בביצועים גם אחרי אלפים רבים של כוסות.
היתרון הנוסף על פני מכונות שעולות כפול ויותר - יש כיוונון גם למידת הטחינה, גם לכמות הקפה במנה וגם לכמות המים. ככה אפשר להגיע לקפה בדיוק לטעמך.
אני ממליץ על המכונות עם החוגה בחזית לקביעת כמות הקפה.
המחיר במבצעים יורד מ 1400, הרגיל בין 1800 ל 2000 - ואני כותב מנסיון שהקפה בסופו של דבר יותר טוב מאשר במכונות אוטומטיות של 5000 ו 9000 שח.
נכון - אפשר להגיע לקפה טוב יותר עם מכונה ידנית אבל מדובר בתהליך שאתה לא רוצה להיכנס אליו.
אסף.
לא חייב, אפשר גם מכונה שעושה קפה מקפה טחון.
תוכל לתת דגם?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
אסף תוכל לתת לינק או צילום לפלא הזה ?
תודה
צחי. מדהים שזה עדיין עובד ;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
זאת המכונה בבית, אחת משלוש שאני נהנה מהן באופן יומיומי. (תכלס, שלחת אותי להכין לי קפה)
אסף.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1dea8942e4.jpg