נעילה קדמית אוטומטית - היילקס 03 (IFS)
יש לי נעילה אחורית חשמלית מקורית וקיבלתי המלצה חמה להשים כזה בקדמית:
https://youtu.be/Xex9hOBwjUs
מישהו שם? חוות דעת?
תגובה: נעילה קדמית אוטומטית - היילקס 03 (IFS)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
cruisingil
קיבלתי המלצה חמה להשים כזה בקדמית
כל כך קשה לכתוב את שם ה"כזה" בהודעה? הרי לא כולם יטרחו לצפות בסרטוטן וידאו כדי להבין על מה אתה מדבר ואתה תפספס תשובות פוטנציאליות.
אבל ספוילר - אם תבצע חיפוש בפורום עם הביטוי "נעילת לוקה" או lokka אבל בעיקר לוקרייט - תמצא הרבה תשובות ותוכל להתרשם מחוות הדעת כאן...
לא בטויוטה, אצלי יש LOKKA מקדימה, בערך שנה.
מופעלת בתדירות גבוהה, מתפקדת היטב ואני מבסוט.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
cruisingil
הנעילות האלו (תחת השמות לוקרייט, נו-סליפ, לוקה, ספרטן, איזילוקר ועוד) כולן דומות עד זהות, זולות, פשוטות להתקנה, ועובדות. הן מתאימות לכל רכב שאינו 4X4 קבוע. בכביש הן לא מורגשות כי אתה נוסע בהנעה אחורית בלבד, ובשטח הן פועלות מיד, אוטומטית וכל הזמן, בדיוק כמו שאתה רואה בסרטון. בסרן הקדמי הן מורגשות בהיגוי ויש אנשים שלא אוהבים את זה.
המקור נקרא לוקרייט LockRight וזה נמכר לפחות 40 שנה. הפטנטים מזמן פגו ולכן יש מלא העתקים בשוק. היתה לי את הוריאציה שנקראת EZLocker בשני סרנים של ג'יפ לפני 20 שנה והיום יש לי Lokka קדמית בהיילקס 2015. לרכב שלך יש דיפרנציאל טויוטה 7.5 אינץ', זה לא דומה למה שיש בסרטון שקישרת אליו מבחינת התקנה אם כי התוצאה בשטח זהה. אם אתה צריך עזרה במציאת המק"ט הנכון אחפש לך בהמשך היום.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דניאל מאירי
היא נשלטת ה-LOKKA ?
לא נשלטת, אוטומטית
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
הנעילות האלו (תחת השמות לוקרייט, נו-סליפ, לוקה, ספרטן, איזילוקר ועוד) כולן דומות עד זהות, זולות, פשוטות להתקנה, ועובדות. הן מתאימות לכל רכב שאינו 4X4 קבוע. בכביש הן לא מורגשות כי אתה נוסע בהנעה אחורית בלבד, ובשטח הן פועלות מיד, אוטומטית וכל הזמן, בדיוק כמו שאתה רואה בסרטון. בסרן הקדמי הן מורגשות בהיגוי ויש אנשים שלא אוהבים את זה.
המקור נקרא לוקרייט LockRight וזה נמכר לפחות 40 שנה. הפטנטים מזמן פגו ולכן יש מלא העתקים בשוק. היתה לי את הוריאציה שנקראת EZLocker בשני סרנים של ג'יפ לפני 20 שנה והיום יש לי Lokka קדמית בהיילקס 2015. לרכב שלך יש דיפרנציאל טויוטה 7.5 אינץ', זה לא דומה למה שיש בסרטון שקישרת אליו מבחינת התקנה אם כי התוצאה בשטח זהה. אם אתה צריך עזרה במציאת המק"ט הנכון אחפש לך בהמשך היום.
אשמח מאוד לקישור!
ואם ידוע לכם אם עדיף לקנות את זה בארץ (ואיפה), למקרה שזה יכול להיעצר במכס בגלל תקנים וכו'...
תודה וכיף לדעת שיש חוות דעת חיובית :)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
cruisingil
אשמח מאוד לקישור!
ואם ידוע לכם אם עדיף לקנות את זה בארץ (ואיפה), למקרה שזה יכול להיעצר במכס בגלל תקנים וכו'...
תודה וכיף לדעת שיש חוות דעת חיובית :)
אתה צריך לוקרייט 1611
וזה קל עד כדי כך שבאמזון יש משלוח חינם לישראל כרגע :rolleyes:
https://www.amazon.com/PowerTrax-161...4060273&sr=8-1
או איביי:
https://www.ebay.com/itm/26250179022...UAAOSw0IBeXUjD
ולשאלה הבאה שלך, מי מתקין?
התשובה היא: אתה.
הקישורים שנמרוד שלח הם ללוקרייט,
אם תרצה לוקה, כנס לאתר שלהם:
https://lokka.com/
ותמצא את הדגם המתאים, עד כמה שאני זוכר המחירים שם כוללים משלוח (בוחרים בהתחלה מדינה למשלוח) וזולים מלוקרייט, וגם מכל שאר הנעילות האוטומטיות
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
בסרן הקדמי הן מורגשות בהיגוי ויש אנשים שלא אוהבים את זה.
הנעילות האלה עובדות, ועובדות מצוין. התקנה טובה תבטיח גם אמינות לאורך שנים רבות. אני מאוד בעד.
אבל בדיוק בגלל ההערה של נמרוד, מוטב שתעשה סיבוב על רכב דומה לשלך עם נעילה כזו כדי להחליט אם אתה מסתדר עם זה וחי עם זה בשלום - לפני שאתה מזמין, משלם ומתקין. כי יש כאלה שלא אוהבים את תחושת ההפרעה בהיגוי ב-4X4 ובהחלט יש מצב שאולי גם אתה לא תאהב.
דרור,
בהיילקס זה מורגש הרבה יותר מאשר בסופה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
דרור,
בהיילקס זה מורגש הרבה יותר מאשר בסופה.
מקבל. בגלל זה הדגשתי את מה שנמרוד כתב, והמלצתי לפות"ש לעשות סיבוב על רכב כזה ולוודא שמסתדר לו, לפני שמזמינים ומתקינים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
מקבל. בגלל זה הדגשתי את מה שנמרוד כתב, והמלצתי לפות"ש לעשות סיבוב על רכב כזה ולוודא שמסתדר לו, לפני שמזמינים ומתקינים.
מכירים מישהו עם היילקס שיש לו?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
cruisingil
מכירים מישהו עם היילקס שיש לו?
כאמור, אצלי יש נעילה אוטומטית מקדימה.
זה לא היילקס כמו שלך אלא שני דורות קדימה. בכל מקרה אם אתה מעוניין בסיבוב צור קשר בה.פ.
נמרוד, יש לך כפתור תשילוב נפרד ללוקרים מקדימה? אם לא, בכל פעם שאתה משלב 4/4 הנעילה נכנסת לעבודה?
לא גורם לבלאי מוגבר במכלולים האלו?
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוטי טויוטה
נמרוד, יש לך כפתור שילוב נפרד ללוקרים מקדימה? אם לא, בכל פעם שאתה משלב 4/4 הנעילה נכנסת לעבודה?
אין לוקרים. הבנת נכון.
וזה עוד אחד מההבדלים לעומת היילקס 2003 של פותח השרשור, שיש לו לוקרים ידניים אאל"ט.
אפשר לעשות למה לא שמת נעילה חשמלית נשלטת?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוטי טויוטה
אפשר לעשות למה לא שמת נעילה חשמלית נשלטת?
אני אוהב את הנעילות האוטומטיות. זה מאד זול, אני מתקין לבד, אני יודע שזה יעבוד בלי סיבוכים והשלכות ארוכות טווח. לא שיש לי משהו נגד נעילות נשלטות.
להתקנת נעילה קדמית נדרש לפרק סרן מהרכב בהיילקס שלך?
בשטח מנסה לנסוע בלי סרן קדמי משולב?
(לוקרים ידניים פתוחים /מפסק ללוקרים /לא משולב בכלל?)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוטי טויוטה
להתקנת נעילה קדמית נדרש לפרק סרן מהרכב בהיילקס שלך?
בשטח מנסה לנסוע בלי סרן קדמי משולב?
(לוקרים ידניים פתוחים /מפסק ללוקרים /לא משולב בכלל?)
כן, צריך לפרק את הסרן הקדמי. כתבתי על זה כאן:
http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3967
זה נכון למיטב הבנתי גם בדגם 2003 כמו של פותח השרשור.
אני נוסע בשטח בהנעה אחורית ומשלב את הסרן הקדמי בהתאם לצורך. זה באמת לא מסובך: אם צריך הנעה קדמית כי אין אחיזה, אז הנעילה לא מפריעה, ואם הנעילה מפריעה בהיגוי, אז האחיזה כבר מספיק טובה שאין צורך בהנעה קדמית.