שלום חברים חשבתי לפתוח שרשור שכול אחד יגיד ויראה את מה הוא לוקח לבישול בשטח ואיך הוא מאחסן את בה בגיפ אני כבר הרבה זמין שוקל לבנות פקל כזה לטיולים וההיתי שמח אם אנשים פה יחלקו את מה שהם לוקחים איתם איתם
Printable View
שלום חברים חשבתי לפתוח שרשור שכול אחד יגיד ויראה את מה הוא לוקח לבישול בשטח ואיך הוא מאחסן את בה בגיפ אני כבר הרבה זמין שוקל לבנות פקל כזה לטיולים וההיתי שמח אם אנשים פה יחלקו את מה שהם לוקחים איתם איתם
היי,
אני לוקח:
מחבת, סיר, קומקום וטאבון לפיצות
קובץ מצורף 136079קובץ מצורף 136080
לוקח איתי הכל מהכל , ברמה של מטבח בית ,
סיר 32
סיר 28
מחבת בינוני
פלנצ'ה עם מכסה מגנטי
4 קעריות מרק
4 צלחות
סכום
2 קעריות לסלטים
כל כלי הבישול כמו מצקת וכו'
2 תחתיות לסיר חם
מסננת מתקפלת
מגרדת
פותחן ליין
2 קרשי חיתוך
פק"ל מנגל (מאוחסן במגירות)
סיר פויקה עם חצובה
בטוח שכחתי עוד דברים
הכל מאוחסן בתיק אחסון ייעודי שיש בו 3 תאים , קניתי ב I camp
בשימוש כבר 3 שנים
באותו אאגז אחסון יש גם את כל התבלינים / בקבוק שמן זית/ מפות שולחן / שקיות אשפה /נייר אפיה / נייר כסף .
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...19a52dba46.jpg
יש שרשור כזה על מטבחי השטח.
לא חושב שיש לי מה לפרט את כל הארסנל ... המטבח שלי די קומפקטי ביחס לחבר'ה עם הרכבים בגודל מלא..
אבל תוספת מבורכת מאוד גם למבוגרים וגם לילדים.... טוסטר!
כשהזמן דוחק ורעבים . ..מרימים ארוחה כיפית, חמה מנחמת, מותאמת אישית לכל פולני, תימני צמחוני.. טורף בשר שומר מצוות וגוי... אין כמו פס רץ של טוסטים מותאמים אישית (:
https://m.de.aliexpress.com/item/100...bilesitedetail
קובץ מצורף 136090
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
הבה זמן לא עשית מילואים .. אה?
בשבוע שעבר עשינו על האש בתראו״ג
רק לשלדי של הגד׳
הרבי (של מי היה הרעיון לזמן אותו??[emoji35][emoji35][emoji35])
התעקש להטביל רשתות של מנגל חדש במקווה ....אפילו השומרי תרי״ג בגדוד לא הבינו מאיפה הוא נפל עלינו
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
הפטנט של הנייר כסף לא תופס כבר
וממתי משהוא קשור לדיון [emoji6]
ובכל מקרה מצטרף להמלצה על מחבת טוסטים.. גם לצנימים..משדרג כל מנת קרב וארוחות בוקר/ערב
Grilled Sandwich Panini Maker with Dishcloth Volkninker Hot Sandwich Maker Pan Nonstick Aluminum Flip Pan https://www.amazon.com/dp/B08V8N5M5N...ing=UTF8&psc=1
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
פותחן קופסאות צבאי וטבעת לפתיחת בירות על האצבע.
אפליקציה של מקדונלדס ושל yellow
;)
אני גם בניתי טאבון נייד רציתי לדעת איך אתה לוקח את הכדורי בצק לשטח?
קובץ מצורף 136099
מגנייב הטאבון! הייתי שמח לקבל עוד תמונות תקריב שלו.
אנחנו לקחנו ערב אחד 4קג בצק למדבר שהותפחו לפני במקרר 48שעות.
3 קג בכדורים במגשי התפחה שניתן לראות בתמונות, 3 המגשים נכנסו יפה לתוך צידנית ושהו ברכב סגור...ו1קג בכדור גדול בקערה... לגיבוי.
מגשי התפחה כאלו ניתן למצוא בהרבה מקומות, אישית קניתי בקוקסטור בכפר סבא.
לגבי הבצק וזמני התפחה ממליץ בחום לעבוד עם pizzapp ... אתה מכניס את כמות הכדורים שאתה רוצה וגודלם וכמובן... כמה זמן התפחה עומד לרשותך ובאיזו טמפ, האפליקציה מחשבת הכל בשבילך, יחס קמח/מים/שמרים.... מאוד מומלץ, מעולם לא טעיתי איתה.
קובץ מצורף 136100קובץ מצורף 136101קובץ מצורף 136102קובץ מצורף 136103קובץ מצורף 136104קובץ מצורף 136105קובץ מצורף 136106קובץ מצורף 136107קובץ מצורף 136108
לא הכרתי את האפליקציה אני יבדוק. יפה איך הטבונים הפכו להיות כמו מנגלים אצל אנשים אני יחפש עוד תמונות שלו יותר מאוחר זה טבון שבניתי לבד הוא גם על עץ וגם על גז
אני מכיר את הארגזי התפחה קניתי באותו מקום אבל היום אני משתמש בקופסאות פלסטיק שאני שם כול כדור בנפרד ככה אפשר יותר בכלות לבכניס לצידנית https://www.meitavit.com/?section=59...&lineItem=4111
אני שומר את הקופסאות מה החומס שאני אוכל זה עובד ממש טוב
אם לעוד אנשים יש תובנות על אפיה בטבון בשטח אני גם ישמח לשמועה?
נשמע לי שנצחת עם הקופסאות חומוס (:
הטיפ היחיד שיש לי... בלילה קר ..להתניע את הטאבון קרוב למדורה יחסית.
לטמפ הסביבתית השפעה מאוד קריטית על קצב אפיית הפיצות... להבדיל ממנגל שהצלייה היא בחום ישיר.
נראה טוב הטאבון שלך :)
אני לוקח את הבצק כגוש גדול במקרר. כשמגיעים לחניון לילה, שעתיים - שלוש לפני האוכל, אני מחלק לכדורים ושם בקופסאות התפחה.
סער התכוונת לטאבון של זלוף?
כי הטאבון מהתמונות שלי... איננו שלי של חבר פורום אחר, מוזן פלטס אגב...
וככה "הכדורים" נראים אחרי יום וחצי התפחה במקרר בבית ואחכ יום וחצי נסיעה בשטח, שפכטל וההפרדה נעשית קלה יותר, ההתפחה בכדורים קלה יותר על הבצק והוא תופח גדול ויפה...אבל בסוף אין מניעה מלכדרר חזרה לכדורים יפים חצי שעה לפני השימוש.קובץ מצורף 136109קובץ מצורף 136110קובץ מצורף 136111קובץ מצורף 136112