היי
גשם ראשון הגיע ולפני 3 שבועות גיליתי ברכב חדירת מים מבהילה. לא "רטיבות" אלא "שלולית" ברגלי הנהג.
מהר מאוד הבנתי שהמים פשוט מטפטפים לתוך תא הנוסעים מסך השמש של הנהג- כלומר מהדיפון.
בדיקה מהירה העלתה למרבה הזוועה חלודה ליד אחת המסילות של הגג וחור קטן בגודל של שקל. בואו, פועל במפעל ג'יפ באוהיו אינו פועל באראקו שכל יום עושה תרגילי נינג'ה על FJ 40, כמו אביו לפניו וסבו לפניו ואבי סבו שהיה סמוראי. הרכב עבר לפחח מעולה שתיקן תיקון מצוין ויפה.
אתמול - שוב שלולית. חזרתי לפחח והוא פירק ביטנה, הושיב את הרכב שלי בגשם עם פועל בפנים - וקבע שהחדירה היא מעל השמשה. הפנה אותי לזגג לא רחוק ממנו ביהוד (ציון).
הלכתי לזגג והוא קבע שדווקא לא משם הדליפה. הריץ לחץ אוויר, סבון, הדליפה לדבריו היא מהסאנרוף שאגב לא פתחתי 4 שנים- אפילו הפיוז שלו הוצאתי מזמן שלא אפתח בטעות.
עכשיו אני בעיקר עצבני ומבואס מסיבות מובנות. לי יש באוטו מים, אני רואה טפטוף פיזית מסך השמש. ויש לי 2 בעלי מקצוע שכל אחד אומר דבר אחר. כלומר שמשה/סאנרוף. ולפני שנה לא היתה שלולית ולא היתה שום דליפה. אני מרגיש שפתאום כל החרא על הראש שלי.
מה דעתכם? וגם אם יש לכם אולי המלצה לאיזה בעל מקצוע טוב וסבלני בזגגות בגוש דן - תבורכו.