ניתן לצפות בעמוד זה
https://www.jeepolog.com/forums/content.php/3999
Printable View
ניתן לצפות בעמוד זה
https://www.jeepolog.com/forums/content.php/3999
תודה על כתבה לעניין
תענוג כרגיל
העיקר שגדלנו באופציה ...
למרות שאני מהדור החדש ... מבין את הקדמה ומכבד את העבר
תןדה על הכתבה - האמת לא חידשה לי על מה שידוע לי כבר מהרשת ותכלס לא בדיוק ענתה חד משמעית לשאלה שתהיה דיי רלבנטית עבורי ברונק בד לנדס או רוביקון ריקון.
דרור, אם לך הייתה האפשרות והבחירה מה היית בוחר?
אחלה כתבה דרור , אהבתי את ההסברים הטכנים והירידה לפרטים ( יחסי העברה/מבנה מתלים...) מה שחסר במבחנים שנעשו בערוצים נוספים ( נראו כמו כתבות תדמית מטעם היבואן ).
מחכה למבחני השוואה בינו לבין הרנגלר - בגירסאות הרוביקון 33 וגם האקסטרים ריקון 35 .
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
כתבה מרתקת.
לדעתי, למרות המסקנה המדכאת למדי שכתובה בסוף הכתבה שכישורי הנהג אינם חשובים זה עדיין לא כך (לפחות כך אני מקווה). ראיתי סיטואציות שרנגלר משופר לעייפה מסתבך במקומות שעברתי בקלות עם רכב נחות בהרבה.
מצד שני עדיין לא התנסתי בנהיגה ברכבים המודרניים והמתוחכמים באמת.
אולי עוד כמה שנים רכב השטח המשוכלל והאוטנומי יוציא אותנו לטיול אם נבקש ממנו יפה כשלנו לא יהיו אפילו הגה ודוושות. אני מקווה שזה יקרה אחרי ימי חיי.
תודה על המבחן שכתוב נפלא, ונותן מענה לשאלות רבות.
Asaf-a
אסף.א
אל תשכח שמי שבחן זה נהגים שיודעים מה שהם עושים, זה כבר בא להם בטבעי, ופתאום זה קל מידי.
מעיניין לראות באמת נהגים חסרי נסיון ניגשים לאותם מכשולים עם רכב מודרני או פחות מודרני. ברור שיהיה הבדל, השאלה אם באמת כבר לא צריך לדעת כלום.
כיף של כתבה, ובמיוחד תודה שבסוף השארת אותנו עם תרוץ למה אנחנו לא רוצים כזה, אני עדיין מנסה לשכנע את עצמי ;)
תודה דרור.
שלמה, מה זה חשוב מה מישהו היה קונה?
זה לא שאחד טוב והשני רע. אתה פשוט צריך לזרום עם הלב.
תודה
כיף לקרוא.
"עם הברונקו עוברים הכל בקלילות ומחייכים חיוך גדול, אבל עמוק בפנים יודעים שזה כבר לא בזכותכם. יש מצב שגם טעיתם, אבל הוא סלח לכם – ובתכל'ס כל הקרדיט מגיע לו, ולא לנהג."
הממ אני מנסה להבין אם זה דבר טוב או לא טוב.
תכלס
אם זה חוסך הגעה למוסך ואני מרוויח עוד טיול בטבע בניגוד להיום שטעות נהג עולה לי בישראל יותר מכל מקום אחר …
אז אני חושב שזה גם טוב והתקדמות
רוצה אתגר זה להתקדם לנגרר ורכב אקסטרים ותמיד יש רוביקון ונקווה שישאר ככה.
לטייל בטבע עם 4 גלגלים והילוך כוח זה זכות בארץ הקודש
Prefer to move from 2H to 4L with joy
פעם, לפני הרבה שנים (15 שנה ויותר) היה לי סופה.
כבר אז היה לי ניסיון של לא מעט שנים בשטח ובעבר היה לי גם CJ
אבל אף פעם לא היה לי רכב עם שני נעילות וזחל.
התחלתי עם סופה סטנדרטית..
כבר אז הכרתי את כל המעלות הקשים, וידעתי עם מי לא להתעסק.
ואז התקנתי שני נעילות זחל וגלגלי 33 אינץ
ופתאום הכול התהפך.
זיק הפך לדי פשוט, מצלעות קליל, וורדית מכשול קטן בדרך.
זה הגיע לשיא כאשר יצאתי לטיול מעלות של שלושה ימים שבהם עברנו את כול המעלות הקשים המפורסמים.
אלו שהיו איתי התקשו, אני פשוט עברתי.
ואז הבנתי, זה לא הנהג זה המכונה )-:
עם גלגלים מספיק גדולים זחל ונעילות + רכב רחב וגבוה זה פשוט עולם אחר.
פתאום כול המעלות הקשים הופכים לטרווילים, ואז מחפשים אתגרים יותר ויותר מסוכנים.
כי אין ממש הרבה אנדרנלין, המכונה עושה הכול.
יופי של כתבה עם ירידה לפרטים הקטנים, שאפו.
לגבי הדיסקו 2 שהוזכר, גם שם ידית עם שטנגה, מ 2005 דיסקו 3 זה גלגל אלקטרוני להעברת מצבי נהיגה.
לגבי עבירות ויכולות, הדיעה חלוקה לדעתי... מעניין יהיה לתת קכב כזה לנהג מתחיל בשטח...
מה יגידו הבדואים שמסתובבים בדרום עם סובארו 2x4 ונימצאים כמעט בכל מקום(לא מדבר על המעלות המפורסמים שכולם כמעט מכירים) שאנחנו משלבים בהם ל low....
כתבה מעולה ומפורטת.
הייתי שמח אם היה אפשר לשפוך עוד אור ופירוט על הנסיעה היומיומית. כמו שנכתב בכתבה רכב כזה יעשה את רוב חייב המוחלט על כבישי האספלט.
תודה
אלעד
מסע יח"צ מטורף
ניצן, אני מניח שאם אתה היית מנסה לשווק רכב חדש לא היית עושה יח"צ.
בטח אפילו לא היית נותן רכבי מבחן.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
מסע יח"צ מטורף, הכתבה היא עוד חלק במסע היח"צ לרכב לא נגיש למרבית הקוראים מבחינת מחיר/ זמינות לא הגיונית במלאי,העיתונות מוצפת השבוע בשלל מבחני דרך לברונקו ,כל אילו קיבלו אותו ליום או יומיים נסעו נהנו ורצים לספר לחב'רה,נקווה לכתבה נוספת וקצת יותר רלווטית בעוד כמה שנים על ברונקו משומש עם כמה מאות אלפי קלומטרים ,אותי זה יותר יעניין,זו דעתי,ככתבת תדמית לרכב חדש נהנתי לקורא.