תגובה: רוצה לקנות קומפרסור!
מנצלש - יש משהו מעניין באייס/הוםסנטר?
Sent from my HD1903 using Tapatalk
שאפו, לא ידעתי שעוד יש מי שקונה קומפרסור, או כל מוצר אחר לצורך העיניין, בארץ.
מכיוון שאני פחות אוהב שמז$%$ אותי ב%$%, אני מעדיף קומפרסורים של VIAIR במשלוח החינמי באמאזון.
כמו בהמלצה של תומר אני רכשתי VAIR קטן באמאזון (זה הלינק למה שאני קניתי, תעשה סקר שוק באתר לפני שמזמין) באחד המבצעים + שילוח חינם, עושה את העבודה גם עבורי (דאסטר) וגם עובד כמה פעמים בחודש במסגרת ידידים.
למרות שהוא לא מהכבדים שלהם הפתיע אותי לגמרי לטובה, ניפח צמיגים של פרייבט מהר ויעיל גם מלחצים נמוכים ומאוד נוח לעבודה. אם הכוונה היא לקריאות של ידידים הוא יעשה את העבודה ב99% מהמקרים, אם אתה מכוון לצמיגי שטח גדולים בלי קשר לידידים הייתי לוקח משהו ברמה מעל.
מוזמן לנסות אותו
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
שאפו, לא ידעתי שעוד יש מי שקונה קומפרסור, או כל מוצר אחר לצורך העיניין, בארץ.
מכיוון שאני פחות אוהב שמז$%$ אותי ב%$%, אני מעדיף קומפרסורים של VIAIR במשלוח החינמי באמאזון.
למי שיש הנחות/מועדון וכד, שווה לבחון מול הארץ לטובת אחריות וכד. אחרת אני מסכים איתך כמעט בכל מוצר.
יש לי הנחה מסוימת ברשתות שציינתי וגם ברשתות האופניים ולכן אני בוחן אפשרויות אבל כמובן שאם יש משהו מוצלח ומומלץ אשמח לשמוע.
ועכשיו תמליץ על קומפרסור מאמזון או כל מקור זול וטוב אחר
תגדיר לעצמך מה אתה מחפש.
גם אני עם VIAIR, זה קומפרסור טוב ואמין ( ומחיר טוב) , אבל אין מה להשוות את ההספק שלו ל TMAX.
מצד שני, ה TMAX, תופס הרבה יותר מקום.
אני משתמש בקומפרסור פעם בכמה חודשים כדי לעלות 4-5 PSI בכל גלגל ( מהיציאה מהשטח ועד לתחנת הדלק הקרובה).
אם אתה מתכוון להשתמש כבד, ולנפח הרבה גלגלים, לך על ה TMAX.
לא הייתי מתרגש מהמדבקה. אם זה נראה לך אותו הדבר, לך על זה בלי המדבקה.
תומר, איך הקומפרסור מתפקד לנפחת 4 צמיגים מ8-10 psi ל30 psi.
כמה זמן מתחמם?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
קודם כל זה תלוי במידת הצמיגים
כדי לנפח 31 נדרשת כדקה וחצי לצמיג- אולי פחות. טיול אחרון ניפחתי רביעייה מ 15 ל 35 PSI ונדמה לי ...דקה בערך לצמיג...
אני לא יושב עליהם עם סטופר. טפו טפו אני עושה קפה.
הקומפרסור מתחמם כמובן - אבל לא חוויתי מעולם איבוד יעילות, שיתחמם כמה שבא לו
זה שלי
https://www.amazon.com/gp/product/B0...?ie=UTF8&psc=1
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
תגדיר לעצמך מה אתה מחפש.
גם אני עם VIAIR, זה קומפרסור טוב ואמין ( ומחיר טוב) , אבל אין מה להשוות את ההספק שלו ל TMAX.
מצד שני, ה TMAX, תופס הרבה יותר מקום.
אני משתמש בקומפרסור פעם בכמה חודשים כדי לעלות 4-5 PSI בכל גלגל ( מהיציאה מהשטח ועד לתחנת הדלק הקרובה).
אם אתה מתכוון להשתמש כבד, ולנפח הרבה גלגלים, לך על ה TMAX.
לא הייתי מתרגש מהמדבקה. אם זה נראה לך אותו הדבר, לך על זה בלי המדבקה.
__ שיתאים לג'יפים/ מסחריות
אם אתה הולך להשתמש בו הרבה (ידידים, חברים, יזיזים, כל אחד והבחירות שלו, אני לא שופט ;) ), שווה לך לשקול קומפרסור עם ספיקה כפולה. הטימקס (והזהים לו) נותנים באיזור ה150 ליטר לדקה. יש כאלו בדיוק אבל עם עוד ראש. זה אומר 300 ליטר לדקה.
חפש בפורום, ברוב שרשורי הקומפרסורים הכנסתי אזכור לזה.
לג'יפים ומסחריות זה הבדל גדול בזמנים.
מה שכן.
המחירים בשנתיים האחרונות עלו ביותר מ50%
הקומפרוסרים של viair הם אחלה, אבל אפשר לרכוש את ברקוט שזהה לviair ועולה הרבה פחות
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
nirs
הקומפרוסרים של viair הם אחלה, אבל אפשר לרכוש את ברקוט שזהה לviair ועולה הרבה פחות
Sent from my iPhone using Tapatalk
ברקוט עולה יותר ממה שאני מכיר..
ובאמזון לא מצאתי.
המדחס הצהוב והאדום (והשחור) הם בדיוק אותו מדחס. עם הבדלים מאוד קטנים.
המדחס של טי מקס נמכר ומיובא על ידי ל.כ ברמלה. ויש לו שירות וחלפים בארץ שזה מעולה.
המדחס האדום מיובא על ידי כמה יבואנים. אני מכיר שפאר בחולון, עסק ותיק ללחץ אוויר מייבא בעצמו כאלה.
ההבדל בין השניים, היחידי שאני מצאתי הוא שבצהוב יש צינור קצר של 30 סמ ביציאה מהמדחס והוא מוברג למדחס עם הברגה מוזרה של 12 ממ עם פסיעה שקשה להשיג. איזה שהוא סטנדרט מילימטרי סיני.
לעומת זאת במדחס באדום יש חיבור ניתוק מהיר ביציאה מהמדחס וגם הוא בהברגה מוזרה של 12 ממ עם פסיעה מוזרה ששונה מזאת של הצהוב.
אבל אלו הבדלים ממש זניחים ולא משפיעים על הרבה דברים ביום יום.
אגב, בארה"ב אפשר למצוא את אותו המדחס תחת שמות אחרים כמו סמיטיבילט ועוד שמות מדבקה.
לדעתי יש מפעל סין שמייצר המון יחידות כאלו וכולם קונים ממנו עם הבדלים מאוד קטנים ועם צבע אחר ומדבקה אחרת.
אני הייתי הולך על המדחס האדום שהוא זול יותר והוא עובד נהדר. רוכש ישירות מפאר בחולון וככה מקבל מהם אחריות ושירות בעתיד.
אחרי שהייתי רוכש, הייתי עורך בו שינוי ומוסיף חיישן לחץ כדי לעבוד בנוחות עם המדחס ופחות להתעסק עם כיבוי והדלקה על מנת למדוד לחץ בצמיג.
אנא הצץ בשני הסרטונים שצילמתי ובשניהם התקנה דומה לשני המדחסים האלו.
*לדעתי 500-600 שח זה מחיר סבבה לכזה מדחס. גם אם יהרס בעוד3-4 שנים לרכוש אחד חדש בעוד כמה שנים ב500-600 שח לא יהרגו אותנו. זאת דעתי לפחות. ואם זאת הוצאה כבדה אז אפשר לתקן. ליבואנים יש חלקי חילוף, אטמים, כרטיסים אלקטרונים וכל מה שצריך.
חוץ מזה קח בחשבון שכדאי להשקיע באביזר ניפוח נוח וכיפי יותר מזה שבא איתו ואולי תרצה להתקין את המדחס באוטו, אז תהיה מוכן לזה שזה לא נגמר ב600 שח.
הנה הסרטונים:
https://www.youtube.com/watch?v=LI6-YenLBc8
https://www.youtube.com/watch?v=aQpsut8_U1A
באחד הסרטונים אני לובש בגאווה חולצה של ג'יפולוג אפילו...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
אם אתה הולך להשתמש בו הרבה (ידידים, חברים, יזיזים, כל אחד והבחירות שלו, אני לא שופט ;) ), שווה לך לשקול קומפרסור עם ספיקה כפולה. הטימקס (והזהים לו) נותנים באיזור ה150 ליטר לדקה. יש כאלו בדיוק אבל עם עוד ראש. זה אומר 300 ליטר לדקה.
חפש בפורום, ברוב שרשורי הקומפרסורים הכנסתי אזכור לזה.
לג'יפים ומסחריות זה הבדל גדול בזמנים.
מה שכן.
המחירים בשנתיים האחרונות עלו ביותר מ50%
מנצלש ברשותכם
על הקומפרסור 150 לדקה מוצהר זרם עבודה 40-45
על 300 לדקה מוצהר זרם 90-100
האם זה יכול להוות בעיה / להאיץ בלאי ברכבים בהם המצבר לדוגמא קטן מ100? כמובן שמנפחים כשהרכב מונע
תודה רבה
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
אל תתבלבל בין זרם לקיבול.
מצבר "70 אמפר" הוא לא עם זרם 70 אמפר אלא 70 אמפר שעה...
נשלח מהנייד
מצבר הרכב לא יושפע מהפעלת המדחס.
מה שחשוב הוא ספיקת האויר,150 לדקה זה צעצוע.
יש לי קומפרסור בן שבוע למכירה
- - - Updated - - -
שלום. איך שולחים הודעה חדשה בפורום?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איתמר.ג.
__ שיתאים לג'יפים/ מסחריות
זה ברור, השאלה באיזה תדירות.
שאני משתמש פעם בכמה חודשים, אין לי חשש לבלאי מוגזם ולא אכפת לי שהניפוח יקח 5דקות ( אחרי הכל, רוב הזמן הולך על הוצאה ופריסה של הציוד, וקיפול חזרה. וזה דווקא מהיר יותר עם קומפרסור קטן יותר).
אם אתה חושב להשתמש פעם בשבוע, השיקול של הזמנים והבלאי מתחילים להיות גורם משמעותי.
אני הייתי בודג באמזון, לפעמים יש שילוח חינם.
אני קניתי של חברת viair,
אני קניתימכשיר קטן שמתאים לגימיני ולרכבים פרטיים.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk