https://www.ynet.co.il/wheels/news/a...paign=whatsapp
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
https://www.ynet.co.il/wheels/news/a...paign=whatsapp
Sent from my iPhone using Tapatalk
יהיו מבחני דרכים מעניינים השנה
g wagon, עם סרנים פורטלים?
ביבוא סדיר?
בישראל?
1 באפריל הגיע מוקדם השנה...
מתלהבים מזה שאמריקאים עושים מגיפ נתונים של רכב ספורט , רכב שטח מוגבה שעושה 0-100 ב6 או 4 שניות ....לאן הגענו מלטייל בטבע ולראות נוף ישראל ...
לעשות תחרות עם RAZR ולשלם 800K ומעלה על זה ...בשביל זה יש באגי (ultra4 וכו ולא)
מה שמדליק זה הדגם של הגימני של 5 דלתות ועוד 2 דגמי שטח שמתווספים של חברה שאני לא מכיר ועוד טנדר ...= זה מעניין
כל השאר לא יעזור לשוק בכלום אלא בראייתי רק לוקח אותו אחורה ומוסיף להתייקרות שלו שמחזקת רק יבואנים מסויימים
נקווה לטוב שנוכל תמיד לטייל
יש גם ״פשוט״קובץ מצורף 142118
צולם במרץ 2021 בדבירה
ברונקו רפטור VS רוביקון 392 אקסטרים ריקון- יאמיייי של מבחן השוואתי....
מחזיק אצבעות לעצמי שבפנסיה אחד מהם יהיה לי...
יבוא סדיר של הG וואגן הזה מניח שלא היה עד כה (אולי בהזמנה מיוחדת)
אבל למה שלא יהיה חוקי? - זה רכב שמיוצר על ידי היצרן באופן סדרתי ולא איזה רכב שעבר סדנת שיפורים. זה מפרט הרכב מהיצרן...ממש כשם שהרפטור מגיע כסטנרדט עם צמיגי 37" מהיצרן.
מניח שזה לא המפרט שקיבל תקינה ע"י היבואן, לא נראה לי שאפשר להיכנס לסוכנות הקרובה ולהזמין g בריבוע
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
ואני חשבתי שיש הרבה G 63 בארץ.
אבל טוב, אני אוסף את הילדים בערב מהחברים ב... קיסריה
שם הוא לא כל כך נדיר.
יש גם ראםTRX
יש רפטור
והיה גם שלבי קוברה עם יותר מ 1000 סוסים (אחד מ 50 שיוצרו)
אני דיברתי על הg ארבע על ארבע בריבוע
לא ה63...
ראם trx ...תמצא גם בראש העין.
וגם הוא לא ביבוא סדיר.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
כשזה יגיע .. יהיה יותר מעניין
https://carnewschina.com/2023/01/03/...ry-5-in-china/
Sent from my DN2103 using Tapatalk
18 אלף אירו + משלוח ויש לך קיט פורטלים לg-wagon שלךקובץ מצורף 142132
Sent from my HD1903 using Tapatalk
ועוד ח"י אלפים למאכער...
פרוטות כשיש לך כזה רכב
Sent from my HD1903 using Tapatalk
אז זהו, שדווקא אפשר.
הלקוחות של דגמי הקצה של מרצדס ושאר מותגי היפר-יוקרה שמיועדים לאלפיון העליון, הם אנשים שבלקסיקון שלהם אין דבר כזה לקבל "לא" בתור תשובה לשאלה/בקשה/דרישה כלשהי. הם עשירים מאוד והכל מגיע להם. אם הם רוצים, הם מזמינים והם משלמים - ויקבלו כל מה שירצו. אבל באמת כל מה שירצו. בלוולים האלה של כסף ועושר, חוקים ותקנות הם משהו שאפשר להחריג ולכופף כרצונך.
אז G בריבוע, כמו כל דגם-קצה אחר של המותג, אולי לא נמצא במלאי ואולי ייקח לו קצת זמן להגיע, אבל כעקרון, כלמוביל יביאו לך כל דגם של מרצדס בו נפשך חושקת ועומק ארנקך מאפשר. וכבר הגיעו לכאן לא מעט יצירות נדירות ממש מסדרות ייצור מוגבלות עבור לקוחות ספציפיים. המחיר של G בריבוע בישראל מונה 7 ספרות ואני מנחש שחוצה קידומת 2 ולא במעט.
יש אחד בכפ"ס. צבע מטאלי כהה כלשהו - גוון מאוד יפה שבחושך התקשיתי להחליט אם הוא חום-ברונזה כהה או אחד מגווני הירוק-בקבוק, אבל אל תתפסו אותי בקטנות כאלה, אני עיוור גוונים.
יש עוד אחד לבן. כמובן מכוער טילים כמו כל אוטו לבן בעולם ובמיוחד G.
היה עוד אחד שחור, אבל הוא לא היה G בריבוע מקורי, אלא כזה ששופר בסדנא ישראלית מוכרת בקיט הפורטלים של טיבוס (שמספק את הפורטלים למרצדס עבור הדגם המקורי של G בריבוע). למה "היה" בלשון עבר?.... כי הוא הושמד כליל בטיול הבכורה שלו. טוטאל לוס עוצר נשימה אחרי הרבה גילגולים (מין הסתם לפורטלים יש גם צדדים מאוד לא יפים. כמו העלאת מרכז הכובד והרגישות לשפ"צים למשל?....).
בכל מקרה, היה מחזה כואב. במיוחד כשהשאריות הגיעו לאותה סדנא כדי שתפרק מהר את הפורטלים ושאר שינויי מבנה שנערכו ברכב לפני שהשמאי מגיע.... כשמדובר בסכומים כאלה, חברת הביטוח מחטטת בעצבנות בכל בדל-קלמנטינה.
וכמובן, המוני G63AMG וולגריים להפליא שאפשר למצוא בכל כפאר בצפון ובמשולש וגם בכניסה לכל מועדון מוסיקה-מזרחית שמכבד את עצמו.
מכיר את הסיפור של הG הלבן שהתרסק.
החלק המעניין הוא שהוא שופר דווקא בסדנה שמתמחה ב- JEEP....הממממ....