נגנבה הלילה סופה מהעץ בנחל נוקד ב3:45 בבוקר.
מי שמטייל באזור שיפתח עיניים.
סופה ארוכה מספר 72-505-15
אם מישהו רואה/שומע משהו אשמח לטלפון
052-4796539https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...523d2855a5.jpg
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Printable View
נגנבה הלילה סופה מהעץ בנחל נוקד ב3:45 בבוקר.
מי שמטייל באזור שיפתח עיניים.
סופה ארוכה מספר 72-505-15
אם מישהו רואה/שומע משהו אשמח לטלפון
052-4796539https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...523d2855a5.jpg
מוזמנים להצטרף לקבוצת ווטסאפ ייעודית שנפתחה לטובת סיוע ופרטים נוספים:
https://chat.whatsapp.com/IpSDqnl1jTmGN90wnF6rNW
יוני כתב בקבוצה:
ציטוט:
אנחנו רוצים לחלק את תא השטח ולעשות חיפוש מעמיק יותר באיזור.
מי שיכול להגיע עד השעה 14:00 למשאבי שדה ולחפש עד החשיכה שיכתוב.
יש עדכונים? [emoji1696]
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
יש עדכונים שוטפים, תמונות, רעיונות, הצעות וחיתוכי מצב בקבוצת הווטסאפ הייעודית בזמן אמת:
אם לנסות לתמצת:
מעקב רגלי ורכוב אחר עקבות הסופה + מידע ממקורות אחרים + מציאת חפצים שהיו על הסופה לאורך ציר הנסיעה שלהם - מוביל לאזור שבו כנראה היא מוסתרת (ליד ביר הדג'). יש כמה כיוונים ולא את כולם ניתן וכדאי לפרט בשלב זה.
למעלה מ-100 חברים בקבוצה ולפני כניסת שבת היו עוד אנשים שתמכו, ייעצו וסייעו מאחורי הקלעים.
עידן מאיששטח חבר עם רחפן/רחפנים לתצפיות במשך היום. כ-8 חברים מהאתר (וכנראה נוספים) סייעו בחיפושים ובמעקב עחר הקוליסים.
כעת גבע נערך באזור לתצפית / שמירת לילה.
גיתאי חובר אליהם לסייע בלילה.
כנראה גם נדב יגיע לתמוך ולסייע לוגיסטית.
מדהים. איזה קהילה. מקווה לבשורות טובות.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
מסר מגבע - למחר -
אנחנו צריכים 100 ג'יפים בשעה 1300 על הגבעה מעל ביר הדאג' - מיקום מדוייק ישלח בהמשך.
מבקש לא לדון כאן בפורום הפתוח מה עושים משם הלאה.
אסף.
כל הכבוד!
סוף סוף.
נמאס כבר!
אני מגיע מחר.
מקווה מאוד לסוף טוב בשביל הבעלים.
נבלות!
סוף טוב לבעלים = סוף רע לגנבים = סוף טוב לכל בעלי הרכבים בארץ.
אם כבר עונת המחאות... אז לסגור על הכלבים.
כל מי שנגנב לו הרכב אי פעם צריך להגיע.
כל מי שמחזיק ברכב נחשק עי בני הבליעל מוכרח להגיע.
צריך לשים לזה סוף, להבהיר שזה לא יעבור בשקט יותר.
נמאס.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
שאלו אותי מה כל כך מיוחד דווקא בג'יפ הזה.
מה שמיוחד ומהווה עליית מדרגה שאי אפשר להשלים איתה זו הגניבה הזו.
התעוזה והתיחכום היחסי. הגניבה מצמוד לאוהלים. תצפית. איתור וניטרול מכשיר מעקב. כנראה טישטוש הכלבים.
זו גניבה חסרת תקדים. זה לא לנדקרוזר שנגנב מהחניה של המלון. ההשלכות שלה על טיולים בנגב, לישון לבד בשטח, שמירה בלילה..... השלכות שאני אישית לא מוכן להשלים איתן.
אסף.
אכן גניבה "מתוחכמת"....
אבל גניבה זו גניבה, גם גניבת לנדקרוזר או כל רכב אחר מחניון של מלון או חניון לילה מוסדר בתשלום היא מכה שאי אפשר לחיות איתה. 90% מהמטיילים לא ישנים באוהל (אני דווקא כן), לא הגיוני שלא יצאו לטייל רק מהחשש שהרכב יגנב.
ועניין נוסף - לא כל כך מבין מה זה טשטשו את הכלבים. בהתחלה רציתי לשאול אם לא היו להם כלבים במאהל. לטשטש כלבים בלי שינבחו בכלל זה לא פשוט. כשפרצו לחבר הביתה כשהוא והמשפחה ישנו והיה רוטווילר בבית, החבר טען שהרדימו לו את הכלב. חבר וטרינר אמר שאין דרך לעשות את זה.
לצערי התגובה שלי לא תורמת לחיפושים וכולי תקווה שהסופה תמצא מהר והגנבים יתפסו ויענשו.
לצערי כנראה למדנו להשלים עם גניבות רכב 'רגילות' כאלו שהביטוח מכסה אפילו חלק, וזה נותן לנבלות את הלגיטימציה לעלות לשלב הבא.
אחרי שראיתי אתמול בעיניים את הביצועים מעוררי הרחמים של משטרת ישראל - כנראה שאין מה לעשות אלא להתחיל לחפש ולמצוא לבד את הג'יפים שנגנבים.
אסף.
כלב שמירה טוב לא ניתן לטשטש. הוא ינבח הרבה לפני שהגנבים יגיעו 50 מטר מהרכב. כלבים שאינם כלבי שמירה, שרגילים לאנשים ולמטיילים אחרים, רגילים לחניות לילה כשבחוץ יש ג'יפים או מטיילים אחרים, לא יגיבו ברגע האמת כי הם לא יודעים שרגע האמת הגיע. למעשה, הם עלולים להזיק כי הם גורמים לבעלים לסמוך על הכלב, כשבעצם אין על מי לסמוך. וזה גורם לבעל הכלב לישון בשקט, ולא להיות עירני. הגנבים יודעים את העבודה, מגיעים כנגד הרוח, ומקשים עוד יותר על הכלבים. רצוי שאם יש כלב, שיישן ברכב ולא באוהל.
ובמקרה הזה, כשאין כלב שמירה טוב, יש פתרון אחד שהיה מונע את הגניבה: לינה בתוך הרכב, או באוהל גג.
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
יש מצב.
אישתי מדווחת שהכלבה לא 100.. שותה בשכיבה, לא רוצה לטייל, מתנהגת מוזר.
לא מוצא סיבה אחרת לזה+ שכל חברי המחנה קמו עם כאבי ראש נוראיים ולא שמעו את ההסתובבות של החברה שם.
במיוחד אני, מתעורר מכל דבר, ישנתי מתחת לגלגל בצמוד לדלת
אם יש פה וטרינר או רופא (מרדים) בפורום הוא יסביר עד כמה קשה לעשות את מה שאתם חושדים שעשו...
בנוסף, עלה לי רעיון (תקטלו אם לא נראה לכם), מאחר והרבה אנשים פינו את הסופ"ש הבא למפגש, אם הסופה לא תמצא עד אז, אולי כדאי להזיז את מקום המפגש לאזור החיפושים ובשבת לארגן חיפוש משותף.
כולי תקווה שלא יהיה צורך והיא תמצא הרבה לפני.
לא תורם לדיון, אבל מעניין היה לבצע בדיקות דם ולגלות אם אכן יש סימנים של חומרי הרדמה. אנשים וכלבים.
לגבי הסיפור של הרעלת כלבים - מכיר אישית אחד, חבר וחבר פורום, שזה קרה לו. מצאנו בשר מורעל בבוקר בחצר, הכלב ניצל על ידי וטרינר.
אני מסכים עם אסף - כשחושבים על מפגש ג'יפולוג בשבוע הבא למשל, האם צריך לתכנן שמירות? חניות רכבים עם שרשרת או תכנוני חניה שכלי יחסום כלי? צריך לשים לזה סוף.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
תסכים שאם הגנב מתכוון לסמם כלב, הוא קודם כל צריך להגיע עד לכלב?
ובשטח זה לא מעט הליכה בשטח פתוח?
ולחכות לידו כדי שזה ישפיע (ואמרת שהיה יותר מכלב אחד, לא?)
ואחרי זה, לפתוח חריץ בכל האוהלים ולהחדיר כמות גז מתאימה וולקוות שבכל זמן הזה אף אחד לא מתעורר, ורק אז להתחיל לעבוד על הרכב.
בקיצור, ישנתם טוב, וסופה זה רכב פשוט להנעה.
אומר בצער והכרה, כמי שהתעוררו פעם מרעש של רכב בורח וגילה שגנבו רק ציוד טיולים חליפי, צידנית אוכל כיסאות ואת השק זבל.
את כל זה, שהיה מפוזר במאהל, אספו בלי ששמענו כלום.
ישנו עמוק.. אין הסבר אחר.
הכלב הקטן של החברים, שבכל יום אחר בבית צורח על כל דבר לא הוציא הגה.
ד״א, הרמז המקדים היה במעבר שלהם בערב כשכולם היו ערים.
מה שמרתיח זה החוצפה והתעוזה הזו להגיע לתוך החיים שלך ולהתנהג בביטול מוחלט של החוק.
אני כן מכיר ממקור ראשון הרעלת כלב בחצר בית, כמהלך מקדים לפריצה שהגיעה בהמשך השבוע.
דורון,
קיימת גם אופציה, בעלת התכנות נמוכה מאד, לפיה אתה טועה?
גבע,
תנחומי, ולוואי ויימצא.