אודה להמלצות לפילטר שמן ל 8 CJ .
יודע שניתן להתאים מתאם לפילטר של סופה, למרות זאת מחפש המלצה לפילטר מקורי ל 258 .
(התבריג של הפילטר אצלי מילימטרי)
Printable View
אודה להמלצות לפילטר שמן ל 8 CJ .
יודע שניתן להתאים מתאם לפילטר של סופה, למרות זאת מחפש המלצה לפילטר מקורי ל 258 .
(התבריג של הפילטר אצלי מילימטרי)
אצלי מותקן פילטר שמן STP S9022 בפעם השנייה.
נקנה מינובי'ץ לפני מס חודשים סביב 40 ש"ח
אריק
אין הרבה אופציות לפילטר איכותי ל-258
לעניות דעתי לא ראיתי כל הבדל בין ה-STP שנמכר ב-40 לבין מקביל שאני קונה ב-20 ללא שם.
ובהזדמנות זו...אם למישהו יש מתאם של סופה לצורך העתקה מוזמן לומר
האופציות לפילטר איכותי עם המתאם הזה רחבות יותר וכוללות פילטרים עם שסתום לשמירת לחץ השמן.
רוני
נ.ב את הפילטר אני קונה אצל גוני השרון בפ"ת
רוני, פרקת את הפילטרים הללו לגורמים ובדקת את ההבדל באיכות קרב הסינון?
כן ערן...פורק ונבדק
שום הבדל נראה לעין
רוני
רגע, משהו לא ברור לי ...
הפילטר האחרון שקניתי נקנה ביאנוביץ, האם הפילטרים הסטנדרטיים הללו כוללים בתוכם שסתום שמירת לחץ שמן ?
נראה לי שבגלל המגוון הגדול יותר לסופה, אאלץ למצוא מתאם ...
החלפת השמן האחרונה כללה שמן לא איכותי (אמריקן איגל) + פילטר מיאנוביץ (אין עליו שם למעט מספר קטלוגי). מאז ההחלפה צנח לחץ השמן בסרק. אני נוטה להאשים את השמן, אך לדעתי גם לפילטר יש יד בעניין.
רוני, אני מניח שהכוונה לגומי השרון, הלא כן ?
יש לי פילטר אחד חדש באריזה גם הוא מינובי'ץ ועליו מםספר קטלוגי בלבד- לי זה לא התאים,ציטוט:
נכתב במקור על ידי yogibear
תרצה הוא שלך
אריק
ציטוט:
נכתב במקור על ידי T-REX
מה עם ההבדלים שלא נראים לעיין?ציטוט:
נכתב במקור על ידי T-REX
למשל סוג ואיכות חומר המסנן?
עובי דופן ועמידות ללחץ?
מתי נסגר ונפתח כל שסתום?
אין אלטרנטיבה טובה יותר מהחלפת המתאם והרכבה של פילטר של סופה/4.0L.
כאשר אצל ינוביץ ניתן להשיג פילטרים מקוריים של קרייזלר אין שום סיבה להמר על פילטר סיני או טורקי.
המק"ט של המתאם לפילטר שמן בקרייזלר -
connector PN 53007563
למי שיש קשרים בינוביץ מוזמן לבקש ממנו שייבא מאלה. המחיר לצרכן בארה"ב הוא מעט פחות מ5$.
מסכים...אבל כנראה יאנוביץ' לא מסכים איתנו כי הוא לא מעוניין לייבא כאלו.מסכים גם עם האלטרנטיבות של פילטרים לסופה ורשמתי כך בתגובתי הראשונה.
לגבי הבדלים שלא נראים לעין,לא שלחתי לבדיקת טכניון/מכון התקנים.
ומיקי,אמרת גולדן איגל ,אמרת הכל-שמן באיכות הירודה ביותרשקיימת אפילו בלי להכנס לסוג {10-40,15-40,20-50 },אני מאמין שהאשם הוא בזה ולא בסוג הפילטר שאגב אין בו שסתום מכל סוג שהוא.
רוני
ציטוט:
נכתב במקור על ידי coas
אתר מומלץ ? שם המתאם הספציפי באנגלית ?
יש לי מתאם אחד לא מורכב.
ביום שישי הקרוב הוא יורכב על הרכב, כך שמי שרוצה להעתיק, צריך לעשות זאת בהקדם.
אביגדור
050-5643098
ציטוט:
נכתב במקור על ידי yogibear
באתר הבא למשל:
ChryslerParts
כמו בכל קניה בחו"ל רצוי לבדוק מה תהיה עלות המשלוח לפני התחיבות.
מן הסתם קניה של יותר מאחד תשתלם יותר.
השם הוא oil filter connector אבל עדיף לחפש לפי המק"ט.
לפני כן הייתי מחפש אצל היבואן בארץ.
יש איזו בעייה חדשה שאני לא מודע אליה? ממתי יש בעייה להשיג פילטרים טובים לסיקס? אני קניתי בפעם האחרונה לפני מספר חודשים פילטר מופר אצל אבו נעים, ביקשתי כמו תמיד פילטר לסיקס וזה מה שקיבלתי.
תודה למשיבים.
לא נמרוד, לפחות לי אין שום בעייה. אבל נדמה לי שחלק מבעלי ה CJ אינם מרוצים מפילטר השמן המקורי ועוברים לפילטר סופה. את הרושם קיבלתי מאנשים המחזיקים את הרכב תקופה ארוכה ועברו לפילטר סופה.
הבעייה אינה להשיג פילטר, הבעייה למצוא פילטר מתאים , איכותי , עם שסתום לחץ ל CJ . לכן ביקשתי המלצה (עם שם היצרן או מק"ט) לפילטר כזה.
שים לב שגם בשרשור זה יש נטייה להמיר את הפילטר המקורי בפילטר סופה.
ברשותך , אחדד את השאלה : במה עדיף פילטר סופה על פילטר "מקורי" (ואיכותי אם יש כזה) ?
(אני מודע להיצע גדול יותר בפילטר סופה, אך כוונתי לאיכות בלבד)
אין שום יתרון לפילטר של סופה על פני פילטר איכותי שנועד למנוע של CJ.
אם יש לך מאיפה להשיג פילטרים איכותיים לCJ אין לך סיבה לעבור למתאם לפילטר של סופה.
למיטב ידעתי הבעיה היא בכלל לא הפילטר.
פילטר איכותי של CJ הוא ארוך ושמן. נוצרת בעיה עם הקירבה של הפילטר לתושבת המנוע.
משום מה ברוב הרכבים הוא קרוב מדי ואז בקפיצות הפילטר עלול לנגוח בתושבת.
מכאן ועד חור בפילטר ונזילת שמן המרחק קצר.
המתאם לפיטר סופה נותן זווית מסוימת לפילטר כך שהוא מורחק מהתושבת.
כבונוס עוברים לפיטר סופה איכותי שהוא הרבה יותר מצוי במחוזותנו וקל להשיגו.
כמו כן נאמר לי שיש הבדל בפורקי הלחץ - של הסופה מביא את הלחץ יותר גבוה. אני לא משוכנע בנקודה הזו.
לטעמי - אם אין בעיה של נגיעה, אין סיבה לעבור לפילטר של סופה. חבל על הכסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי מוני אורבך
Mopar כבר מזמן לא מייצרים פילטרים לCJ, מה שישנו למכירה בארץ הוא סטוק ישן מעודפי צה"ל.
ואלה אינם מותאמים לשמן שנמכר היום.
היתרון בפילטרים של ה4.0L שרובם ככולם מצוידים בשסתום לשמירת לחץ, דבר שהוא קריטי במיוחד ברכב שנוסע אחת לשבוע/שבועיים.
הפילטרים שמיבאים לישראל עבור 258 הם מהזולים והפשוטים שישנם, פשוט מהסיבה שזה מה שהציבור דרש, זול. בד" כ מדובר בPH44 של AC DELCO.
פילטר איכותי שעדיין נמכר בארץ עבור 258 הוא כמעט תמיד יקר משמעותית מפילטר סטנדרטי של סופה. סיבה מספיק טובה להחליף מתאם מבחינתי.
מבחינת לחצי עבודה, זרימה וכו, הנתונים דומים.
אין שינוי במיקום או בזווית הפילטר, פשוט פילטר טוב יותר.
שני דברים:ציטוט:
נכתב במקור על ידי מוני אורבך
1) ל CJ קיימים גם פילטרים קצרים, וד"א, הפילטר של הסופה, "שמן" יותר מאשר הפילטר של ה CJ.
רק מי שמתחרה עם CJ חווה את מפגש הפילטר והתושבת. אני לא מכיר אישית מישהו שזה קרה לו, רק שמועות...
2) אין שום שינוי בזוית בה מורכב הפילטר. המתאם הינו ניפל מתכת בעל הברגה מתאימה לפילטר של הסופה. אורך הניפל זהה לזה המורכב ב CJ. ביקשתי מחרט שייצר לי כאלו, כמה עשרות שקלים וזה מוכן. אם החרט היה רציני יותר, הייתי מפנה אתכם אליו. מי שמתעקש, אני יכול לפרסם את מספר הטלפון שלו.
ד"א, פילטר סופה יקר ב 10 שקלים מפילטר של CJ (ע"פ המחירים של יאנוביץ'), כך שכלכלית, כל אחד יעשה את החשבון שלו...
אביגדור
גם מי שאמר שהמתאם לסופה משנה את הזווית וגם מי שאמר שלא, צודק. יש שתי רמות של מתאמים אחד פשוט משנה את קוטר ההברגה ולא יותר והשני (והיותר יקר) משנה גם את הזווית. לא שיש לי נסיון, פשוט קראתי כתבה על העניין.
בכל מקרה אני חושב להזמין את המתאם של ההברגה מהאיטרנט. מישהו מעונין להצטרף להזמנה שלי? החלק עולה $3.8 + $6 משלוח קבוע + אולי מיסים בארץ. כך שככל שנזמין יותר יעלה לנו פחות המשלוח. האמת היא שגם להזמין לבד זה לא כזה יקר אבל חשבתי שאולי עוד מישהו יהיה מעוניין.
הסיבה שאני רוצה את המתאם היא שבאזור שאני גר לא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת פילטר שמן לCJ. וגם ככה העלות של המתאם לא גבוהה.
רז.