-
3 קבצים מצורפים
מספר שאלות בנושא תפקוד קרב' סוברו , יש תמונות
שלום,
מספר שאלות : (אבקש להתעלם משרשורים אחרים בנושאים דומים, אני מנסה לקבל תשובות ספציפית לחלק הנ"ל ולא לבעיה שיש לי במיוחד).
1. היכן נמצא ה"מרים טורים" שפועל בעת הפעלת המזגן (מצטער על הניסוח הלקוי) וכיצד אני יכול לקבוע בו גובה טורים מסוים (כרגע אינו פעיל ,יכול להיות שכלל לא קיים ???)
2. באחד השרשורים (http://www.jeepolog.com/forums/showp...9&postcount=27 ) הומלץ לי לשים הארכה לצינור על מנת למנוע הצפת הקרב' בשיפוע - אצלי יש 2 נשמים כאלה וכשסתמתי אותם ,הקרב' עדיין עבד, אז יש מצב שלא הבנתי את ההמלצה או שיש טעות בהמלצה - בקצרה, האם לסתום או לא ?
3. באותו הקשר של 2 , אמר לי אחד ה"מומחים" שמכופפים את המחט של הקרב' כדי למנוע הצפה, על איזו מחט מדובר בדיוק ואיך מכופפים אותה ?
4. להיכן אני מחבר את הצינורית של ה"מקדם הצתה" בקרב' ?
קדחתי קצת, תודה על התשובות.
יש כאן 3 תמונות, יש לי עוד כמה תמונות עם זויות נוספות ואפשרויות זום , במידה ומהתמונות האלה אי אפשר להפיק תשובה/הסבר ממצה.
-
חוזר: מספר שאלות בנושא תפקוד קרב' סוברו , יש תמונות
איפה צביקה קרבורטרים שיסביר ?
-
1. ניחוש נכון - הוא לא חלק מהקב'. זוהי יחידה נפרדת שבנויה כמנוף מופעל ואקום שבעת הצורך מושך מעט את המצערת.
2. ת'אמת לא כ"כ מובן מה לסתום ולמה. בכל מקרה מעולם לא נתקלתי בבעיית הצפה בקרב' סובארו, לפחות כשהוא מורכב על סוברו.
3. משום מה לא מצליח להוריד את התמונה באופן תקין כדי לקשקש עליה. בכל מקרה כנראה שדיברו על שסתום מחט שתפקידו לפתוח את כניסת הדלק. נמצא ליד כניסת צינור הדלק, בתוך ה"בליטה" הקדמית יותר.
כנ"ל, לא מוצא צורך להתעסק, בחיים לא גימגם אצלי, גם בירידות/שיפועים הכי קיצוניים. אולי בעליה קיצונית כן יציף, לא יכול להעיד.
4. יש פתח בין ברגי הכיוון של הקרב', במקור מתחבר לשם, אצלך אני רואה אותו מחובר.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי mixael
1.
4. יש פתח בין ברגי הכיוון של הקרב', במקור מתחבר לשם, אצלך אני רואה אותו מחובר.
אתה רואה עקום - שים משקפיים :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
הוא מנותק אצלי - סמוך עליי , אני יודע - המקדם הצתה עצמו לא תקין ולכן גם לא מחובר לקרב'. אבל אני רוצה לדעת לאן אני מחבר אותו כדי שכשאטרח לתקן אותו גם אתקין אותו...
לגבי 3 - מה זה הבליטה הקדמית יותר ?
תלחץ על תמונה שאתה רוצה , יפתח חלון עם התמונה , תעשה עליה קליק ימני , שמור תמונה בשם... , תשמור אותה בשולחן עבודה שלך - קליק ימני עליה ,עריכה , תתחיל לקשקש, תשמור , תעלה לאתר, תראה לי
-
אם אני מזהה נכון(אני לא מכיר את הקרב' הזה ספציפית)- בתמונה של מבט ה"על", זאת שנראית כמו פרצוף, שתי ה"עיניים" הן צינורות הנשם. מה שצריך זה שני צינורות גומי בקוטר פנימי מעט קטן מהקוטר החיצוני של הנשמים, באורך של 2 ס"מ כל אחד, ולהלביש אותם על הצינורות של הנשם. הצינור גומי ייכנס לתוך הצינור שבין הפילטר אויר לבין הקרבורטור.
למה זה טוב? כי בזווית גדולה, נשפך דלק מהנשמים, ומשבש את פעולת הקרבורטור. זה קורה בזוויות שסובארו לא מגיע אליהן... 8-)
אסף.
-
אסף , שים לב למה שרשמתי (אני בטוח ששמת לב , אבל מבקש להדגיש) - אני סתמתי את שני הנשמים האלה יחד וכל אחד לחוד בעת שהמנוע עובד - כלום לא קרה לרכב, הוא המשיך לעבוד ולכן לא ברור לי איך הם יסתמו על ידי דלק.
מעבר לזה - בשביל שיגיע דלק לשם , צריך להיות בזוית של 80-90 מעלות לכיוון השמיים ועדיין ספק אם זה אפשרי כי יש להם זוית שאמורה למנוע את זה - עדיין לא הגעתי לזוית כזו ומה גם שהייתי מריח דלק / רואה דלק נשפך כתוצאה מכך - לא?
-
מה שאתה רוצה למנוע זה שיישפך דרכם דלק (מלמטה למעלה) בזווית קיצונית או בקפיצה של האוטו- אם הם סתומים כלום לא יקרה.
אסף.
-
כנראה החום משפיע עליי, אבל אני לא מצליח להבין.
הנשמים האלה פולטים דלק בקפיצות ושיפועים? הם לא אמורים להוות מקור "נשימה" של אויר לקרב' מעבר לפתח הראשי עצמו?
הסבר בבקשה
-
הנה ההסבר של שמוליק מותך הדיון המקורי:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי סוזי המשתוללת
תא המצוף נמצא בחזית הקרבורטור קרוב לרדיאטור
מכיוון שכך במצב עלייה זה גם החלק הכי גבוה בקרבורטור
מכיוון שהנשמים של תא המצוף פתוחים לתוך תאי היניקה של הדלק אז כשהרכב קופץ בזויות קשות נשפך דלק מתא המצוף לתאי היניקה מה שגורם לרכב להחנק ולאבד כח
אסף.
-
1 קבצים מצורפים
אם הייתי מבין את ההסבר של שמוליק , לא הייתי מנסה לפתוח שרשור חדש...נראה לי...
הנה נסיון שלי להבין את העניין,
א. האם צדקתי בהבנה שלי את מיקום הרכיבים.
ב. אם כן - איך שפיכת הדלק וההצפה אפשרית?
ג. אם לא - אנא תקן על תמונה כזו כדי שאבין יותר טוב, או נסה להסביר בצורה שגם דביל כמוני יבין
תודה
-
1 קבצים מצורפים
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
זה קורה בזוויות שסובארו לא מגיע אליהן... 8-)
אסף.
אל תהיה בטוח. אין לי בעיה להתדרדר כלפי מטה על סל"ד סרק גם בזוית מאוד גדולה - מרכז כובד ודאי יותר נמוך מזה של סמוראי. מה שכן,
QUOTE=mixael].אולי בעליה קיצונית כן יציף, לא יכול להעיד.[/QUOTE]
תיאורטית זה אפשרי, כי המצוף של הקרב' מופנה עם צדו החופשי אחורה, ז"א דווקא במצב עליה הוא יסגור את כניסת הדלק מודקם מאוד. אבל בתכל'ס בעליה כזו המנוע יעבוד בטורים הרבה יותר גבוהים מסרק, לכן לא ממש רואה אפשרות כזו.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי mixael
הנה, עכשיו זה עובד
או שאני לא רואה טוב מהצילום או שזה לא אותו קרב'...
החיבורים אצלך שונים בעליל...
-
קבל ביטול...ראיתי..זה תמונה שלי... איזה טמבל אני..
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-
אבל עדיין - המקדם הצתה לא מחובר...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי GodsFather
אבל עדיין - המקדם הצתה לא מחובר...
אז לאן מתחברת הצינורית שסימנתי, שומקום ?
-
1 קבצים מצורפים
אני אמצא צילום לאן היא מתחברת - אני חושב שהיא מתחברת לסוללואיד שמפעיל את הדיזה השניה, בנתיים הנה צילום של מקדם ההצתה ושאר חורים בקרבורטור שאשמח לקבל עליהם תשובה.
-
1 קבצים מצורפים
-
אמיר
מעבר לכל החיבורים החסרים וכו' וכו', תחליף את הצינור דלק המיובש והסדוק שיש לך, כי הוא יתפורר מבפנים וגם כשתסיים לחבר הכל הוא זה שיעשה לך סתימות ופירורים שיסתמו לך את הדיזות בדיוק בשיפועים חדים...מניסיון.
ליאור
-