לא להיבהל בבקשה.
העסק עוד חסר רדיאטור, מצברים, דרייבשאפטים מיכל דלק, אבל זה לא צריך לקחת יותר מידי זמן.
מה, להתקין כננת או לא? :p ?
Printable View
לא להיבהל בבקשה.
העסק עוד חסר רדיאטור, מצברים, דרייבשאפטים מיכל דלק, אבל זה לא צריך לקחת יותר מידי זמן.
מה, להתקין כננת או לא? :p ?
מה זה הדבר המפלצתי הזה ? נראה מטורף לגמרי ,
יאללה תסיים אותו מעניין לראות את מהלכי המתלה .
איך ההיגוי שלו בנוי ? איזה גלגלים מסתובבים ? איך הסרנים מחוברים בינהם ?
בנאדםם נפלתה על הראש? משעמם לך ? יש עודף כסף? חחח..
איך המפלצת הזאת מסתובבת? איזה מנוע יש לה? למה היא מיועדת?(שטח טכני או חולות או מה?)
נראה קטלני יישר כח כול הכבוד!!
נראה שמשקל הגלגלים מוריד את מרכז הכובד בצורה רצינית (אולי גם יכולת ציפה?)
ח"ח על היצירתיות, מחכה לכתבה.
ניר
כול הכבוד .מדהים
שני דברים לי אלייך אדון עוכר דין יקר.
1. אתה דראעק שאין כדוגמתו, תזכיר לי לשלוח לך חשבונית על הפאן בלי קלאץ' הכתום וזה כעונש על זה שעוד לא קיבלתי תמונות למייל.
2. סחטיין עלייך יא ברוך, זה נוסע או שאתה רק מגלגל את זה קדימה אחורה? תמונות של איזור הגלי הינע יתקבלו בברכה.
עומר
צטערת - מתנות לא לוקחים בחזרה, וגם לא שולחים לגביהן חשבוניות.....8)ציטוט:
נכתב במקור על ידי Bulldog
עדיין לא נוסע. גלגלתי אותו בקלות החוצה, ובחזרה היו בסה"כ שלושה שדחפו בעליה, וזה הלך די קל!ציטוט:
נכתב במקור על ידי Bulldog
מסתבר שהוא - כמו שחשבתי ותכננתי - בכלל לא כבד, יחסית.
התמונות של איזור ההנעה וגלי ההינע חסויות בינתיים. כשיהיו גלי הינע תקבל משלוח מיוחד למייל שלך.
ולא קראת לי :-( :-( :-(
חסר לך שמחר אתה לא שם
האמת?ציטוט:
נכתב במקור על ידי lizard
ראשית, באתי רק לשעה עם המשפחה כדי להראות להם ולצלם.
שנית, אני מת מפחד מאשתך - לך תדע, עורכדינית שתתבע אותי על הפרת שלום בית....:mrgreen:
ברוך, חזק ואמץ, באמת נראה משהו מיוחד בנוף השבלוני של בוני הרכבים.
האם זו הסנונית המסמנת את בוא האביב בענף בניית רכבי העבירות בישראל?
כמה שאלות ברשותך:
חד או דו מושבי?
הרכב מיועד לתחרויות? בהנחה שכן, האם הוא יזכה לקטגוריה משלו או שיתחרה ברכבים בעלי 4 גלגלים?
איזה מנוע יש שם?
כשאתה אומר 8X8 ההנעה בכל הסרנים היא "קונבנציונאלית" (סרנים חיים) או שאתה הולך לעשות שימוש בשרשראות (כמו ב"ארגו" למשל)?
תיבת העברה אוטומטית?
בכל אופן, בקנה מידה ישראלי וגם בקנה מידה עולמי - מרשים ביותר.
1. תודה רבה!ציטוט:
נכתב במקור על ידי barak4*4
2. דו מושבי - נווט מאחורי הנהג, בערך 20 ס"מ יותר גבוה מהנהג.
3. הרכב בודאי מיועד לתחרויות - נמאס לי נרכבים חד מושביים, ורציתי רכב שיוכל להתחרות בכל האירועים - אקסטרים, קרוס קאונטרי ואפילו(כן כן) ראלי, כאשר אני מוריד ממנו בכמה ברגים כמה
ואיזה גלגלים שאני רוצה(8x8, 6x6, 4x4, 4x2), ומעביר את הבולמים שירדו לגלגלים שנותרו. לכן הרכב מודולארי למעשה וניתן להתאמה לכל סוג של מירוץ בזמן מאד קצר.
4. לא יזכה לקטגוריה נפרדת כי לא צריך - הכללים קובעים כי רכב צריך להיות בעל לפחות 4 גלגלים ועד 8. זה בעצם נתן לי את הרעיון הראשוני.
5. סרנים חיים נעולים כל הזמן, הנעה 8x8 אמיתית ללא שרשראות או אביזרים דומים. יש שימוש במכלולים מוכרים בצורה מיוחדת באופן שנותן כוח לכל הגלגלים.
6. המנוע הוא המנוע שהיה בזמנו בצפרדע הראשונה = שברולט ביג בלוק עם למעלה מ-500 סוסים והמון המון מומנט.
עוד כמה תמונות
That is SSSSick
in a very good way...
מדהים!! רמה בין לאומית!
נו... אז איך פונים?ציטוט:
נכתב במקור על ידי הצפרדע
ברוך,הרכב נראה מרתק,היה משהו דומה בעבר בתחרויות עבירות שראיתי ביורו ספורט,רק שהרכב ההוא דמה יותר לטרקטור והיה רכב מיפרקי.
א.אם ארבעת הסרנים נעולים כל הזמן,כיצד מתבצע היגוי?
ב.נראה לי שתצטרך מקום ליותר מגלגל רזרבי אחד.
ג.מה קורה לרכב כזה כשהוא מטפס סוללה,מהי נקודת האיזון ?כמה גלגלים יהיו באויר לפני שהוא יחל בתהליך הגלישה מהסוללה?האם עלול להיות מצב שהסרן הקדמי יהיה באויר ותשאר ללא יכולת היגוי?
דרור הראל
ההיגוי מתבצע ע"י סרן קדמי וסרן הכי אחורי - גם על הכביש ליד המוסך זה עובד טוב. בשטח, על חול,
בוץ וטרשים, זה בטח יעבוד מצויין, עם רדיוס סיבוב טוב מזה של רכב סטנדרטי.
חוץ מזה, הרכב נראה ארוך אבל הוא בסה"כ 5.3 מטר מקצה גלגל לקצה גלגל. שברולט סילברדו או פורד 350 הם כ 6.5 מטר אורך.....:shock: :shock: :shock:
לגבי סוללה - אני לא רואה בעיה ועשיתי הרבה תרחישים. אל תשכח שיש הנעה כל הזמן ותמיד יהיו לפחות 4 גלגלים מניעים, מה גם שלגלגלים יש מהלכי כניסה רציניים. זה חוץ מהגומי של הגלגלים הגדולים עם 4-5 psi, שנותן גם הוא מהלך כניסה של לפחות 10 עד 15ס"מ
יהיה לרכב במצב רגיל(לא מוגבה, שאז יש יותר מהלך כניסה) כ - 35 ס"מ כניסה בשילדה. תוסיף לזה את מהלכי היציאה של הגלגלים שעברו את הסוללה, ותקבל כמעט כפול מזה, וזה הרבה מאד, הרבה יותר מאשרבטן של רכב רגיל שצריך לעבור סוללה.
חוץ מזה, מה שלא הולך במעט גז, ילך בהרבה גז.....אז נראה קצת שמיים לפני שנחזור לקרקע.
איך אומרים באנגלית?
it's gonna get much worse before it gets any better:shock: :p
בתמונות מהצד, זה נראה כמו עבודת פוטושופ ממש גרועה :twisted: :twisted:
מזל שאתה בונה יותר טוב ממה שאתה מצלם. :lol:
פשוט להעריץ את הקלות שבה כל גחמה שלך הופכת תוך כמה שבועות לרכב בשר ודם , זה כבר מזמן לא עוד בניית רכב זה אומנות .
שים לו סכין ויש לך אחלה גריידר.
מקס הזועם היה מת שיהיה לו אחד כזה.בכל אופן אני מת כבר לראות אותו מתחרה
מישבויירך
אתה יכול להתחיל לעשות מקום.
http://www.jeepolog.com/forums/showt...539#post148539
הן אוטוטו בדרך
מה זאת אומרת?ציטוט:
נכתב במקור על ידי הצפרדע
ארבע כננות!...לא פחות!...
ועכשיו ברצינות - ברוך, אין לי מילים.
פעם התלבטתי אם אתה משוגע או גאון. היום אני משוכנע לגמרי שגם זה וגם זה.
להזכירך שאני כותב היום ל"הגה בשטח" - אנחנו ראשונים בתור לכתבות?