אם יהיה פה מספר רב של מעוניינים
אוכל להביא כמות רצינית
מי שמעוניין שירשום או שישלח הודעה פרטית
אנא ציינו את המחיר שלדעתכם זה צריך לקחת
Printable View
אם יהיה פה מספר רב של מעוניינים
אוכל להביא כמות רצינית
מי שמעוניין שירשום או שישלח הודעה פרטית
אנא ציינו את המחיר שלדעתכם זה צריך לקחת
אני לא יודע מה מי ומאיפה, אבל אתה מודע לעובדה ש99% אתה סוחר ברכוש צבאי גנוב?
מעבר לעניין הפלילי, לא נראה לך שזה קצת שגוי לגנוב מהצבא שלנו? אפילו אם זה רק ברוסים...
אם המקור הוא לא צה"ל, טעיתי ואני מתנצל מראש.
טעית וההתנצלות מתקבלת
סה"כ מנסה לעזור
אני מדגיש זה לא גנוב
שירתתי כמדריך נהיגה מבצעית אם אכן הייתי גונב משהו זה לא היה ברוס הייתי יותר מדי קרוב לצלחת:p ועדיין לא גנבתי כלום
סליחה על הבורות, מה זה ברוסים והאם יש לך גם ברוסיות ? (-:
מאיר
רואה את חיילנו המצויינים?
הם יושבים על ברוסים.
ברוס=ארגז איחסון תחמושת העשוי עץ,מתאים במיוחד לערכות קפה מדוגמות.
בא הכמה גדלים,רק תזמין.במילא הם נזרקים ,עוד לא ראיתי עמדת מיחזור לברוסים.
באשר לברוסיות...לך חפש!
http://www.news1.co.il/Archive/0023-...l?tag=19-07-27
תאמין לי הייתי בתותחנים גדוד "הרעם" מרגמות 155 מ"מ ולא שמעתי על ברוסים.
מאיר
לא לא לא
מדובר על הקופסאות ברזל בהן מגיע התחשומשת למא"ג ונק"ל
ומהם גם מכינים שמרלינגים לשיפצור האלונקה:)
זה ברוס:
נוח מאד לפק"ל קפה ולאחסון כלים (בסמוראי יש מקום לחבר כזה בתוך תא המנוע ולחסוך מקום יקר).
הי:השקעתי בך תמונה, עכשיו תשקיע בנו כמה דקות ותחליט כמה אתה רוצה על אחד, (לי אישית זה שווה 20 ש"ח ובמחיר כזה הייתי לוקח 5 בהנחה שזה כשר כמובן)
אחלה סופ"ש.
אה?
לפי דעתי ברוס הוא ארגז העץ.
ארגזי ה5.56 ,7.62 וה 0.5 הם נקראים ארגזי פעולה.
או שאני ממש חתיאר ולכן גם זכרוני נמחק!
בדיוק כמו התמונה מעליhttp://64.50.169.115/forums/attachme...1&d=1239901046
20 ש"ח ליחידה
מינימום 5 יחידות
רוני, אתה לא טועה.
"ארגז-פעולה" = קופסת המתכת.
"ברוס" = מארז עץ לארגזי-פעולה. בד"כ מדובר במארז עשוי חתיכות דיקט וחוטי ברזל, שלאחר פתיחתו הוא בדרך כלל נשבר והופך לחסר כל ערך ממשי.
לקופסאות העץ שמשמשות לפצצות מרגמה וכו', ובמחזור החיים השני שלהן הופכות לפק"לי-קפה מדוגמים, קראנו פשוט "ארגז".
אבל מאז שאני השתחררתי מהסדיר עברו איזה 22 שנה... לך תדע מה השתבש בסלנג הצבאי מאז.
מה שדרור אמר
המתכת - אלה ארגזי פעולה. מגיעים בכמה גדלים, ולפיהם נקבעת הערכה המוכנה מהם: ערכת קפה של חייל אחד, או של הצוות. בעלי עמידות אגדית לכל צורת התעללות המוכרת לחייל המצוי, מלבד עמידות ישירה במטווח.
הציוד הזה כן ממוחזר, אבל לפעמים נפסלים - לי יש אחד שנפסל על אטימות ויצא במכרז. ואכן עמד בטלטלות שטח נכבדות עד מאוד, ועודו חי ומכיל את אותה גזייה.
ברוס, כמו שאני מכיר אותו, הוא גם המארז הדק כמו של תפוזים, וגם הכינוי הכללי לארגזי העץ שדרור ציין כ"ארגז" בכלל וגם להם גדלים שונים. מוכר כפק"ל הקבוע (והקובע) בנגמ"ש, ובכל רק"מ או כלי שטח שצוותו כיבד את עצמו. וכמובן בכל דרגי השדה, במגוון צורות ושימושים.
אני רק בן 40, אבל עוד מהדור שזוכר שמנעולים שהגיעו, כמדומני, מפגזי 155, היו המאפרות הפתוחות הטובות ביותר לג'יפ סיור פתוח - האפר והבדלים לא עפו החוצה ברוח של הנסיעה....
תן בבקשה מידות חיצוניות מדוייקות
אני מעוניין ב5 עד 10 יחידות, תלוי במידות הארגז
חובה שיהיה מלווה בחשבונית של בית העסק שדרכו מתבצעת המכירה - בכל זאת יש לי נטיה לנסוע ברכבים בדואיים טיפוסיים בכל מיני חורים ברחבי הארץ :rolleyes:
בנהנחה שאכן מדובר בארגז פעולה ממתכת ולא ברוס מעץ..
יש שני גדלים -
צר - משמש בעיקר ל 7.62 מא"ג
רחב - משמש ל 0.5 ורימונים.
הצר לא נח לשימוש, הרחב מאוד נח וטוב.
אם הכל חוקי, ומדובר ברחב, אני מעוניין ב 5.
איך מזמינים?