כיבוש מעלה רמון http://www.youtube.com/watch?v=pGgGPg6WuM8
Printable View
כיבוש מעלה רמון http://www.youtube.com/watch?v=pGgGPg6WuM8
אתה מודע לזה שנעילת הנעילה האחורית, היתה עוזרת. אז למה לא נעלת?
אני לא יכול להתאפק וחייב להגיב.
מעלה רמון הוא רק דוגמא למה שקרה להרבה שבילים / מעלות וסתם דרכים בנגב בשנים האחרונות.
אני לא יודע אם זה בגלל עומס הרכבים על הצירים או סגנון הנהיגה או שניהם יחד (או אולי משהו אחר?).
השבילים והמעלות עוברים אבולוצייה כדי לפרנס את ייצרני הנעילות והמוסכים.
רק לחשוב שעליתי את מעלה רמון בסביבות 1989 עם CJ-5 מנוע הוריקן לא ממש חזק וצמיגים דקים 16*700, בלי נעילות ובלי עניינים והכל היה סביר. זה לא היה כי הייתי נהג טוב במיוחד, אלא כי הדרכים היו ידידותיות יותר לנהג ולרכב.
גם לא כל כך מובן לי העניין שטיפוס מעלה רמון הוא נושא לסרטון ... אבל בסדר.
זהו, אמרתי את שלי. בטח הרגזתי כמה אנשים...
זיו
זיו,
אתה פשוט צודק, כאשר רואים את הסרטון יש בצד קישור לסרטון בו רואים לנד קרוזר עולה, מה שלא הולך בכוח הולך בעוד יותר כוח, חוץ מהסיכון למכללי הרכב הוא גם משפיע על מצב השביל. לא רואים בסירטונים חשיבה, או בנייה, רואים כיסוח.
מעלה רמון עולים לאט (זה מה לימדו אותי בשטח - לאט), הסרטון קצת מטעה בגלל זווית הצילום אבל אפשר לשפוט את גובה המדרגות איך שהן נכנסות מתחת לפגושי הרכבים. רמון הוא פשוט מעלה ארוך שמצריך הרבה סבלנות.
הביצה והתרנגולת, זיו.
לפחות לפי הסרטון, הנעילה רק עושה רע לחלק מבעליה.
במקום לחשוב, לתכנן נתיב התקדמות לכל גלגל, ולנהוג בנתיב התנועה הכי נכון, אומרים לעצמם "יאללה, יש נעילה, קדימה עם הראש בקיר".
צר לי, ידידי נעל הרכב המופיע, זו לא נהיגת שטח. כלומר - כן, אתה נוהג בשטח, אבל בין נהיגה זו, לנהיגת שטח טובה - יום ולילה.
להיפך.
אם היה נועל מלכתחילה, היה עובר את המדרגה לאט ובכיף, חלק ואלגנטי, כבר בפעם הראשונה, בלי להשתולל על הגז.
והשני עם הלנדקרוזר? אלוהים ישמור. האגרסיביות הזו עוד תעלה לו הרבה כסף עם הזמן.
וכל זה זיו, נותן לך את התשובה מה קורה לשבילים, במהלך 20 השנים שחלפו... החבורה הנחמדה הזו אינה יוצאת דופן. הרוב נוהגים ככה ולא מרוע או זלזול חלילה, סתם מחוסר ידיעה. זה בדיוק מה שמחרב את מעלה רמון שלפני 20 שנה היה סתם שביל בעליה, והופך אותו לכל כך רע.
התכוונת לאמר אולי, שזה מה שהופך אותו לכלכך טוב :twisted:
מצטרף לנאמר מעלי בחום.
לדוגמא, לפני כחודש ראיתי מספר חבר'ה עולים את מעלה בוקר,
זה היה מדהים, כבר מלמטה כולם היו על 5000 סל"ד כשהרכב מקפץ ומקרקש על הדרדרת תוך כדי זה שהם מעיפים אבנים לכל עבר, אני לא אספר לכם איך הם ניגשו למדרגות, תבינו לבד...
כשהם "עפו" משם, עלינו ולא הבנו על מה היתה המהומה בעליה שלפני המדרגה,
הדבר היחיד שעשינו זה לפנות את הסלעים שהם עקרו והיו מונחים על השביל בדרך למדרגה.
שום מחשבה, שום תחכום, שום שמץ של נהיגה נכונה, רק "לתת בגז"...
מישהו חשב אולי להוריד אויר?
אביגדור
על מה שקרה עם הטויוטה, צריך להגיד:
בזכות הרכב, למרות הנהג.
למי שנסע לפני 20 שנה ומתאונן על כך שהדרך נהרסה על ידי נסיעה לא זהירה אז ברצוני לספר לך על עוד מרכיב שאולי לא נלקח בחשבון.
כפי שידוע כאשר יורד גשם המים במדבר אינם מחלחלים אלה זורמים בזרימה עילית
דרך כלשהיא במדבר במיוחד במדרון משולה למרזב במיוחד כאשר היא בשיפוע חד כמו מעלה רמון
20 שנה זו תקופה ארוכה בכדי שהטבע יעשה את שלו וכאשר אף אחד לא מתחזק את הדרכים הללו. לא מן הנמנע שמעלה רמון נראה כמו שהוא נראה
אריה- צפה בסירטונים ותבין.
בפעם האחרונה שעליתי אותה היו שם הרבה יותר אבנים הטאטא לא התרגשה יותר מדי
ואפילו הניבה שנסע אחרי עלה ביותר אלגנטיות מהפחרו.
אבל כנראה שמה שלא הולך במהירות ילך עם רגל דרך הפח.:evil:
מעלה רגוע ונחמד הופך לכאב ראש בגלל רגלים כבדות, אתם חושבים שיש סיכוי שהם אי פעם ילמדו?