בשבת שעברה טיילנו אני וחברים הגענו למינסרה ושמנו לב שמישהו החליט להפוך את השלט למטרת ירי ממש כמו בסרטים פשוט גועל נפש ואני לא מדבר בכלל על בטיחות למרות שהקליעים לא חדרו את השלט אני בטוח שכמה פיספסו והנה התמונות
מור
Printable View
בשבת שעברה טיילנו אני וחברים הגענו למינסרה ושמנו לב שמישהו החליט להפוך את השלט למטרת ירי ממש כמו בסרטים פשוט גועל נפש ואני לא מדבר בכלל על בטיחות למרות שהקליעים לא חדרו את השלט אני בטוח שכמה פיספסו והנה התמונות
מור
מוזר אין לאף אחד מה לומר בנושא ??? אולי אני מפספס משהו ??
אתה צודק . מעשה מסוכן .
1 מענין בן כמה אתה
2 זה השלט הראשון שאתה רואה שירו בו
3 מה עושים חילים בלילה הלילה
4 מה בדיוק אתה מצפה . לארגן מרדף ?
5 למי אפשר להתלונן .
6 ונגיד שאתה תתלונן . עוד יזמנו אותך לתת עדות נגד עצמך .
איציק
אני בן 24 וכן זה השלט הראישון שאני רואה שירו עליו. לא חשבתי על לארגן מירדף סך הכל ניראה לי חוסר אחריות מוחלטת. לי יש נשק אישי ולא חשבתי ולו לרגע אפילו להוציא אותו מהנרתיק העלתי את התמונות בשביל ליראות מה שאר חברי הפורום חושבים לא ידעתי שזה כזה נפוץ פה בארץ
מור
מור ידידי,
לצערי, ארצנו מכילה כל מיני סוגים של אנשים.
חלקם מתנהג כמו בהמות משולחות כל רסן ולכן כנראה אותם חיילים שירו על השלט, היו אותם נערים שביצעו מעשי וונדליזם בשכונה או במרכז המסחרי וככל הנראה יהיו אותם 'גברים' שיקנו ג'יפ פוזה בשביל לבצע קטיף בטיולי השבת שלהם ויהרסו שדות חקלאיים כי 'על הזהו של מזרחי'. מי יכול עלי?
בא לך להעיר להם ולסכן את חייך בעימות איתם?
עזוב, החיים יותר חשובים מכל דבר אחר.
מה שמערכת החינוך לא הצליחה לחנך ומה שמערכת אכיפת החוק (משטרה, בתי דין וכיו"ב) לא מצליחה לעשות - לא אתה ולא אני נצליח.:cry:
איך אומרת הפרסומת?
שמור מרחק - שנוכל להפגש ...
ירון
אם זה השלט הראשון שראית שירו עליו, אתה צריך להסתובב יותר... בנגב, בגולן, בגבול הצפון, בקעה... באיזורים מסויימים קשה למצוא שלט בלי חורי קליעים...
ובכ"ז, בעין בלתי מזויינת זה דווקא נראה כמו ירי מאקדח ולא מרובה, כנראה שמישהו החליט לפרק מחסנית באמצע טיול. גם זה קורה. סיפור אמיתי-אני חי בערבה הדרומית ועובד עשרות מטרים מהגבול הירדני, ולכן אצלנו יש דריכות בד"כ לשמע קולות ירי. לפני חודש-חודשיים, הדהדו קולות ירי (דווקא מצד ישראל...), 20-30 כדור, שהקפיצו את כל האיזור. קיפלנו את כל הצוותים מהשדות, אנשים הפסיקו לעבוד, והצבא התחיל סריקות... אחרי שעתיים מישהו מצא ערימת תרמילי אקדח על דרך עפר קצרה, 20 מטר מהירידה איליה מכביש הערבה... כנראה שחבורת משועממים בדרך לחופשה באילת חשבו ש"יהיה מגניב" לירות כמה מחסניות בנשק האישי, אולי לתת לילד לנסות (היה פה פעם אידיוט שסיפר בגאווה על אבא שלו, שלימד אותו לירות באקדח בתור ילד)...
בקיצור-לא דבר חיובי, לא דבר לגיטימי\חוקי, אבל זה קורה לא מעט. כשיש נשק בידיים של אזרחים\חיילים\מאבטחים בשקל ותשעים, לפעמים יש את מי שלא מצליח לעמוד בפיתוי...
קובי
חבל ומצער לשמוע מה שבטוח אני באמת צריך להיסתובב יותר :D מחסור קשה בתקציב :confused:
ומצד שני, ולמרות שראיתי אינספור שלטים/עמודים/תמרורים/אבנים/פחיות/ועוד ועוד מחוררים מירי, המקרה הזה מגעיל במיוחד.
השלט הזה חדש, באחד מהמקומות הטבעיים המטויילים והמתויירים ביותר באזור. גם ואולי בעיקר ע"י תיירות חוץ. ולא איזה שלט של שטח אש אי שם בגולן או במטווח 80.
לא נראה לי חיילים...
זה באמת מגעיל, מקומם, וראוי לגינוי. רבאק! עד מתי חולירות כאלו ימשיכו להיות אלו שמראים לכולם (ולתיירים מבחוץ) איך לכאורה הפרצוף שלנו נראה!?
ואגב, אנחנו כל הזמן מתלוננים על הרט"ג, שלא שמים שלטים עם הסבר וכו'. שלט כזה עולה הרבה כסף וחבל שבגלל כמה נבלות סרוחות כאלו הם צריכים להחליף אותו (שוב...).
חבר'ה אני רוצה להזכיר לכם שמדובר בשלט. כזה מפח.
יש בארץ תופעה מוכרת של צייד לא חוקי- שזה אומר שאנשים הורגים בעלי-חיים ללא היתר ורשיון.
ואני לא רוצה בכלל להיכנס לדיון על כמות הנשק הלא חוקי במגזרים מסויימים בישראל.
לא מקומם- מרתיח!!!!
לי יותר מפריע כל הקקות שמשאירים את הזבל אחריהם בכל מקום שהם עוצרים לאכול בו, הצדיקים מבינהם אפילו אוספים אותו בשקית וקושרים לעץ. אני די בטוח שזה מנהג נפוץ בקרב 80% מקוראי הפורום, הם יודעים שזה לא בסדר אבל זה נוח להם יותר מלאסוף את הזבל לתוך הרכב.
לשקיות זבל לא צריך רשיון.
המנהג הזה גורם לי להצטער על כך שב15 השנים האחרונות נוספו מאות אלפי רכבי 4X4 ממוזגים ונוחים לשוק הרכב במדינה, אני מעדיף את מה שהיה קודם ומוכן לוותר על המיזוג והDVD כדי לחזור לשם.
ואתה מתבכיין על כמה פגיעות אקדח בשלט ...גם המקבץ לא משהו, אולי זה בכלל על רקע לאומני? על הכיתוב באנגלית לא ירו. מה לעשות שכיתוב בעברית מפריע בעיניים לחלק מתושבי המדבר בעודם מתניידים ב SUV שגנבו לילה לפני כן עם המפתחות והאקדח שהרימו מתוך הבית במושב היהודי בחבל לכיש, בעוד הבעלים נם את שנתו...
ועדיין זה מפריע לי פחות מהזבלים שמשאירים אחריהם את הזבל.
התופעה הבזויה מוכרת בכל הארץ.
השלט שצילמתה עוד נורמאלי, בשלט בכניסה למערת עלמה כבר לא ניתן לקרוא מרוב קליעים.
ניתן ליראות 5.56 מ"מ, 9 מ"מ, קליעי רובה ציד.
ד"א, רוב קליעי ה9 מ"מ לא עברו את השלט ופשוט ניתקעו בו, כמו שניתן ליראות גם בתמונות למעלה.
קובץ מצורף 25657
קובץ מצורף 25658
קובץ מצורף 25659
ועל זה נאמר- מה הקשר בין חומוס ללבנה (או בין מחת לתחת...)
כותרת השרשור- "מטווח ירי במינסרה". הבן אדם הביע את דעתו הלא אוהדת על משהו ספציפי שראה.
זה אומר שאין יותר בעיות במדינה? תכף דרור ייכנס ושוב פעם נשפוך כולנו את הבטן המלאה שיש לנו על המדינה, סלקום, משטרע, משרד התחבורה וכו'.
ניר אתה צודק! כל מה שתיארת זה באמת איום ונורא. אבל זה לא הופך את האירוע שבראש השרשור ללגיטימי.
ועם קביעה אחת שלך יש לי בעייה קשה:
נראה לי שלקבוע עובדה כזו בלי לבסס אותה פוגע בהרבה מאד אנשים החברים באתר שאתה מנהל בו.ציטוט:
אני די בטוח שזה מנהג נפוץ בקרב 80% מקוראי הפורום
בנושא הזבל שאתה מדבר עליו לא פעם אני זה אותו ה"פראייר" שמעמיס את הזבל אצלו ואני לא מדבר על הזבל שאנחנו יוצרים אלה על מה שהיה במקום כשהגענו בכל זאת לא נעים לשבת במיזבלה ואין שום קשר בין זה לבין מה שהעלתי כאן זה רק צרה אחת מיני רבות מה שהכעיס אותי זה הקלות שבה אדם שולף נשק ובלי לחשוב מתחיל לירות חס וחלילה כמה ילדים היו משוטטים באיזור וחוטפים כדור זה לא היה ניגמר בשלט שהפך למסננת
מור
מור הביא עובדה מצולמת, כעבור מספר ימים שם לב שאף אחד לא מגיב והתרעם, שמתי לב שהוא לא העלה שאלה לדיון, אבל מעוניין בכל זאת להתדיין. מה לעשות אבל זאת האסוציאציה שהעניין הזה מעלה אצלי, אתמול רבצתי מספר שעות במעיין של נחל הקיבוצים וכמות הזבל שם הרגיזה אותי - יש שם אפילו צפרדע ואנשים לא טורחים לפנות את שקיות האשפה, ומה עם כל פנינות החמד שמלאות בחרא ביולוגי אנושי ויותר גרוע מכך -הקללה הקרוייה מגבונים לחים !!!
כל זה גורם לי להעדיף סגירת אתרים וגביית תשלום בכניסה ע"י הרשויות - משהו שבעבר סלדתי ממנו, אבל היום אני מעדיף לשלם ולא לטבוע בזבל, זה מבחינתי המחיר על חוסר האיכפתיות.
הקביעה אולי איננה מדוייקת מבחינת אחוזים, אבל בוא לא נהיה נאיבים ונסכים שהעובדה שפלוני נרשם כחבר בפורום שבו אני מנהל לא הופכת אותו לנאמן נקיון. אני לא מתכוון לערוך סקר בנושא כי ברור לי שאף אחד לא יודה בכך שהוא משאיר אחריו זבל בשטח. בדיוק כמו שאף אחד לא ינפנף כאן בשרשור בעובדה שהוא נותן לילדים שלו לנהוג בדרכי עפר צדדיות או טובח בשטחים פתוחים להנאתו.
הנה נכנסתי.
זה מדבר, זה רחוק, זה פתוח, אף אחד לא רואה, אין שוטר או פקח שיצוץ/יארוב ויעיר לך/ייתן לך דו"ח/יעצור אותך - "ואם לא תפסו אותי אז זה בעצם בכלל לא קרה".
יש הרבה בעיות במדינה הזו יונתן.
והשארת זבל בשטח, ירי על שלטים ועל בעלי חיים, הרשאה לילדים לנהוג או אפילו לירות, קטטות על עניינים של מה בכך, השתוללות בכבישים, אפילו קטיף של פרח מוגן, בסך הכל פרח קטן אחד, וכן - גם השירות הרע שאתה מקבל מספק הסלולר שלך או היחס המחפיר שאתה חווה כשאתה נזקק לסדר עניינים במשרד ממשלתי - כולם נכנסים כולם תחת ההגדרה של בעיה קשה בחינוך.
כן, הכל נעוץ בחינוך. אותו חינוך שהולך ומתדרדר. מה זה מתדרדר? בנפילה חופשית. למה ואיך? כולכם קוראים בעיתונים שומעים בחדשות, מצקצקים בלשון ומזפזפים מהר בחזרה למונדיאל ו/או ל"כוכב נולד". ככה אנחנו נראים וכן, ברור שרק המדינה אשמה. אלא מי?
יום טוב.
עזוב.
אני מעדיף תחבורה.
לא תאמין מה יקרה שם אחרי שבוע (מאות עובדים ובוחנים מיותרים - מפוטרים, יום עבודה מלא מבוקר עד לפנות ערב כמו בכל המשק ולא עד הצהריים כמו היום, מחיקה/שינוי מקצה לקצה של רוב האיסורים והתקנות המיותרות. רפורמה לא נורמלית ברישוי רכב, ביטול ניידות הבדיקה, סגירה הדרגתית של משטרת התנועה ועוד ועוד... בקיצור - גן עדן...:).
דרור, לא מתאים לך להיות כזה נאיבי :rolleyes:
הרי שלוש דקות אחרי שאתה מכריז על פיטורים של בוחן ורבע, המשרד כולו מושבת עד להודעה חדשה ולא תוכל לעשות כלום ... (ואם תנסה לפטר את כולם אז שאר המשרדים גם ישבתו ויסגרו את המדינה ...) :twisted::twisted::twisted:
מתסכל, נכון ? אולי אפשר לחפש איזה שלט ולרוקן עליו את העצבים והמחסנית ... :confused:
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה, אני מצביע בעדך ...
נדב.