נכתב במקור על ידי
אלון 25
שלום לכולם..
בעקבות ימי הקיץ החמים בעמק החלטתי שהגיע הזמן להתקין קולר גר בג'ימ.. תוך כמה ימים נכנסתי עם הרכב למכון רדיאטורים כדי לראות ולתכנון את צורת ההתקנה, הג'ימי קצת בעייתי כי הכול צפוץ ואין מקום להכניס אפילו סיכה, הרכב הורם על הליפט כדי לקבל מבט טוב יותר..
תחילה עלתה האופציה להתקין מלמטה אך ירדתי מהרעיון מהר כי הרכב מטייל הרבה וחבל יהיה אם אני המעך אותו באיזה טיול.. אחרי מחשבה של כמה דקות איפה לעזעזל אנחנו דוחפים את הקולר נזכרתי שראיתי פה תמונות של רכבים שהקולר הותקן בתוך הטמבון מול הגריל, ואחרי בדיקה קצרה של הבחור הוחלט שהדבר אפשרי אבל החלטתי להמתין עם ההתקנה כדי לבדוק את האופצייה הזאת יותר לעומק..
בכול אופן אחרי בדיקה קצרה החלטתי להתקין את הקולר מול הגריל.. אמרתי למתקין שבשום פנים לא לקדוח לי בפח של הרכב ואם אין ברירה שיעתקן אותי, ועל הדרך שיפרק גם את הרדיאטר כי עברו כבר שנים שהרכב על הכביש והעסק צריך שטיפה יסודית ,לצערי לא יכולתי להשאר בזמן ההתקנה בעקבות לחץ במקום העבודה שלי..
אז הקולר הותקן והעסק עושה רושם מתפקד טוב, נקווה שההתקנה תאריך את חייו של הגיר העדין של הגי'מי שלי ותתן לי שקט בשנים הקרובות.
בדיקה של הרדיאטור מומלצת בלי שום קשר! מסתבר ששלושים אחוז מהרדיאטור שלי היה סתום למרות כול הנוזלי קירור הטובים שהרכב מקבל, תעשו טובה תבדקו, זה יכול לחסוך הרבה כסף וכאב ראש בעתיד.
אלון