למסירה גור בוסרון למשפחה מטיילת
לפני זמן פתחתי פה שרשור בנושא הבוסרון כבן הלוויה האידיאלי לג'יפאים/משפחות. השרשור נסגר. כנראה חשבו שאני סוחר-כלבים. אז זהו שלא.
הסיפור הוא כזה: היתה אצלי לפני כחודשיים המלטה מדהימה של גורי בוסרון גזעיים ומיוחסים (למי שזה חשוב לו - אני בדר"כ מעדיף כלבים מעורבים או אסופים). אחד הגורים היה אמור להמסר לבעליו החדשים לפני שבוע, אך האדם שקנה אותו לא הגיע (אישתו התנגדה). מאחר וכבר נפרדתי רגשית מהגור, אני מחפש לו בית-חם, משפחה/ג'יפאי/ת אוהבי טיולים.
מדובר על גורים מאוד נדירים ומופלאים, ולכן גם יקרים, אבל הכסף לא מעניין אותי - מה שחשוב הוא בית אוהב שידע לטפל ולתת חיים טובים לכלב.
הגור (בן חודשיים), יהיה כלב גדול (40+ ק"ג), מפואר, חכם מאוד, אוהב ילדים וטיולים ונוח מאוד לגידול ואילוף, ואני מוכן למסור אותו (בכיסוי הוצאות בלבד).
0528385515 או בה"פ.
חן
תגובה להודעה: למסירה גור בוסרון למשפחה מטיילת
שימו לה חברים/ות - למי שאינו מכיר, אנא עשו חיפוש קצר באינטרנט על הבוסרון beauceron (לפני הטלפון/מייל..). הכלבים הללו הם כלבי רועים צרפתיים ונדירים בארץ (וחבל). בארצות כמו צרפת, קנדה ספרד ובלגיה, הם מוכרים מאוד; משמשים ככלבי רועים אמיתיים, ככלבי-הצלה ואת כוחות הבטחון. הכלבה שלי שהמליטה, הגיעה במקור מצרפת.
חמד לאללה , הלוואי והייתי יכול אבל אני כבר קשור לכלבה אחת .
טוב, הגור כבר מצא בית אצל אחד מחברי הפורום.
ברכות לנדב..:)
אני באמת מודה לכל המתעניינים ושמח שהכלבים המופלאים הללו עוררו עניין.
לאור ההתעניינות: בהמלטה היו 9 גורים, ול 8 מתוכם כבר יש בית.
נשאר אצלי גור זכר, "המובחר בהמלטה", נסיך אמיתי, שאותו תכננתי למכור במחיר
המקובל (כ 5K שח), בעיקר כדי לכסות את הוצאות ההמלטה.
http://www.yad2.co.il/Pets/Pets.php?...ce=&untilPrice=
מאחר ולא נמצאו הקונים הראויים, והגור הגיע לפרקו (יהיה בן 3 חודשים בעוד שבוע), החלטתי שמציאת בית עבורו חשובה יותר מהאוברדרפט שלי.
אני מוכן למסור אותו בהנחה של 2000 שח לחבר/ת פורום! (ואם יש בעיה של כסף, אפשר גם בתשלומים..) :p
פרטים נוספים ותמונות אפשר למצוא ביד 2, בלינק לעיל.
מועדים בשמחה,
חן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
klam
לאור ההתעניינות: בהמלטה היו 9 גורים, ול 8 מתוכם כבר יש בית.
נשאר אצלי גור זכר, "המובחר בהמלטה", נסיך אמיתי, שאותו תכננתי למכור במחיר
המקובל (כ 5K שח), בעיקר כדי לכסות את הוצאות ההמלטה.
עכשיו סיבכת אותי ...
איך בדיוק אני מסביר למר כפון היקר שהוא לא הבן המועדף ???
אני כבר פותח תוכנית חיסכון עבור פסיכודוג לכלבלב, שיושב לידי פה ובוהה במסך בעיניים עצובות ומבוישות כאילו הוא בכלל קוקר ... עכשיו נצטרך לשבת איתו שעות ולהגיד לו שוב ושוב שבשבילינו הוא המובחר בהמלטה הזאת ובכלל (מה שנכון, אגב) ...
ועכשיו ברצינות: מובחר או לא, הכלבלב מדהים !!! ידידותי להפליא, מתחיל להבין מה רוצים ממנו ומבצע בשמחה, פשוט תענוג !
עכשיו נותר רק לראות איך יהיה החיבור עם החתלתול שנחת פה היום, ובינתיים נמצא בחדר נפרד עד שיצא מההלם הראשוני.
תודה רבה על הכל,
נדב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
עכשיו סיבכת אותי ...
איך בדיוק אני מסביר למר כפון היקר שהוא לא הבן המועדף ???
אני כבר פותח תוכנית חיסכון עבור פסיכודוג לכלבלב, שיושב לידי פה ובוהה במסך בעיניים עצובות ומבוישות כאילו הוא בכלל קוקר ... עכשיו נצטרך לשבת איתו שעות ולהגיד לו שוב ושוב שבשבילינו הוא המובחר בהמלטה הזאת ובכלל (מה שנכון, אגב) ...
ועכשיו ברצינות: מובחר או לא, הכלבלב מדהים !!! ידידותי להפליא, מתחיל להבין מה רוצים ממנו ומבצע בשמחה, פשוט תענוג !
עכשיו נותר רק לראות איך יהיה החיבור עם החתלתול שנחת פה היום, ובינתיים נמצא בחדר נפרד עד שיצא מההלם הראשוני.
תודה רבה על הכל,
נדב.
היי נדב,
קצת פירגון - האח גם צריך משפחה, והוא האחרון..;)
נראה לי שכאפון הוא מלך אמיתי ולא יזדקק לשום פסיכודוג: מבחינתו שאכתוב מה שאני רוצה על אחיו, רק שימצא כבר בית..
אני גם מודיע בשמחה שכנראה נמצא הבית, לפני שעתיים, אצל חברים מהפורום!:D
להשתמע, חן
3 קבצים מצורפים
קצת תמונות :p:p:p
כפון הצעיר (אל כאפונה בשבילכם, אבל יש לו כבר הרבה שמות חיבה ...):
http://jeepolog.com/forums/attachmen...1&d=1286015945
מר קרמר (המכונה גם קרמבו, קרמשניט ועוד שמות מתוקים בהתאמה ...):
ומכיוון שכולם יכולים כבר להיות באותו החדר, אז מתבקשת תמונה משפחתית:
שבת שלום,
נדב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
klam
היי נדב,
קצת פירגון - האח גם צריך משפחה, והוא האחרון..;)
נראה לי שכאפון הוא מלך אמיתי ולא יזדקק לשום פסיכודוג: מבחינתו שאכתוב מה שאני רוצה על אחיו, רק שימצא כבר בית..
אני גם מודיע בשמחה שכנראה נמצא הבית, לפני שעתיים, אצל חברים מהפורום!:D
להשתמע, חן
מה ניגמר נימסר הגור?
אכן כן, כולם מצאו בית חם..
תודה לכל החברים/ות כאן באתר - על ההתעניינות והפרגון.
דודי - אם אתה מעוניין, שלח לי ה"פ ואעזור לך למצוא גור/ה -
אולי מהמלטה אחרת.
שלום לכולם, רגע לפני הנסיעה לנתב"ג פתאום ראיתי את השרשור,
טייני (כן זה שמו של הצעיר) נקלט היטב, אכן חמוד, מבין עניין וכבר מבין מספר הוראות.
יש לו גם שכנה ילננית (היידי חתולת זבל גאה שבמפגש הראשון הבהירה מי הבוס וכעת הם כבר מתלפפים אחד בשני.
בקרוב יתחיל לבלות בחלקה האחורי של סופי בטיולים המשפחתיים.
חן תודה, אכן מדהים.
1 קבצים מצורפים
תגובה: תגובה להודעה: למסירה גור בוסרון למשפחה מטיילת
לאחר שכפון סבל אותי בסבלנות רבה לצורך הכנת הסמלון החדש מימין, מגיע לו גם שנפרסם גם תמונה אחת משוחררת יותר, מנוחת הלוחם אם תרצו ...
קובץ מצורף 44519
תודו שהוא מדהים :cool:
נדב.
אגב, ה"כלבלב" כבר שוקל 38 ק"ג, גובה כתפיים 70 ס"מ, והרופאים אומרים שזה עוד יגדל ...
והוא כלב פשוט מדהים
חן, מארגנים איזו מסיבת יומולדת עם כל האחים ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
אגב, ה"כלבלב" כבר שוקל 38 ק"ג, גובה כתפיים 70 ס"מ, והרופאים אומרים שזה עוד יגדל ...והוא כלב פשוט מדהיםחן, מארגנים איזו מסיבת יומולדת עם כל האחים ?
דיברתי אתמול עם דויד - הוא אמר שמתארגן מפגש כל הבוסרונים בקרוב..אני מקווה שאתה לא לוקח את כפון לטיולי-לילה עם הצמיגים שלך..דיר באלאק, זה מסוכן!
תגובה: למסירה גור בוסרון למשפחה מטיילת
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
klam
אני מחפש לו בית-חם, משפחה/ג'יפאי/ת אוהבי טיולים.
מדובר על גורים מאוד נדירים ומופלאים, ולכן גם יקרים, אבל הכסף לא מעניין אותי - מה שחשוב הוא בית אוהב שידע לטפל ולתת חיים טובים לכלב.
הגור (בן חודשיים), יהיה כלב גדול (40+ ק"ג), מפואר, חכם מאוד, אוהב ילדים וטיולים ונוח מאוד לגידול ואילוף, ואני מוכן למסור אותו (בכיסוי הוצאות בלבד).
איך שהזמן רץ... היום שמתי לב שהכלבלב כבר מתחיל לגדל שערות שיבה (בקטנה...), וכמובן שזה עורר בי פרץ נוסטלגיה קטן וסוג של חשבון נפש שלי עם עצמי.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...87110a88e4.jpg
בשנים הראשונות עוד לקחתי את הכלבלב לתערוכות ואני זוכר את השיחות עם בעלי הכלבים האחרים - "שלי הכי גדול", "שלי עם הפרווה הכי יפה" וכדומה, ואני זוכר את המחשבה שעלתה לי שוב ושוב לראש - הכלב שלי שמח :)
את הטקסט המצוטט למעלה אני שומר וזוכר עוד מאז שנכתב, ורואה בו סוג של אחריות אישית והבטחה לכלבלב שיהיו לו חיים טובים. מקווה שהצלחתי.
הכלבלב מצידו התגלה כנשמה גדולה עטופה בהמון פרווה, חבר טוב, רגיש לנו ולסביבה, שומר כשצריך וידידותי לכולם בשאר הזמן.
אם אני צריך לתמצת בשורה אחת את מה שיש לי לומר על הכלבלב, עולה לי בראש הפזמון של "כמה אהבה יש בנשמה".
יש בכלבלב הזה משהו מיוחד רגשית. אנשים נקשרים ומתחברים אליו, בין אם אלו משפחה/חברים או סתם אנשים שאנחנו פוגשים ברחוב/מסעדה/רכבת, אנשים פשוט מתמגנטים אליו. וכמובן שאצלנו בבית הוא חלק מהמשפחה והוא מקבל ומעניק בחזרה המון חום ואהבה.
הכלבלב כבר מעל גיל 8, מתחילים לראות ירידה בכושר הגופני שלו (כלומר במקום 30 ק"מ ריצה בחום כבד הוא ירד ל- 5 ק"מ בחום ו-15 ק"מ במזג אוויר נעים... הלואי עלי ...), הוא לא סובל מבעיות אגן (טפו-טפו-טפו) ותמיד שמח לצאת לטיול עם כולם. לפי הוטרינר הוא במצב מצויין לעומת כלבים אחרים בגילו, אבל מה שבאמת חשוב לי זו לא ההשוואה אלא בצורה הפשוטה ביותר - שיהיה לו טוב :)
התברכתי, ואני עושה ככל שביכלתי לעמוד בהבטחה שלי מהצד השני.
תודה חן.
גם בחלומות הכי ורודים שלו הוא לא יכל לבקש בעלים טוב ממך.
בדיוק כמו שאתה נותן לו הוא נותן לך, ולצערנו הרב, כלבים לא חיים לנצח ואפילו לא כמו בני אדם. זה אולי החלק הקשה ביותר בלהכניס חבר כזה לחיים שלך. מצד שני על אף כל הסבל שכרוך באבדן של חבר כזה, הם נותנים כל כך הרבה, שזה שווה הכל.
זכיתם אחד בשני, ומאחל לכם עוד הרבה שנות טיולים וכיף ביחד
כלב (סוס!!) מדהים, היה נהדר לפגוש אותו במשרד בזמנו, גם אותך נדב. תבואו שוב, את הבירה אתה מכיר.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
אני בהחלט מרגיש שזכיתי, וזוכה כל יום מחדש.
בימים שהכלבלב עם זוגתי בעבודה שלה ואני מגיע הביתה לפניה, אני ממש מרגיש את החוסר שלו...
אמיר, הזכרון שלך לא משהו... אני לא שותה בירה :)
מדגדג לי לפתוח שרשור Readers Dogs...
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
גזע מדהים והכלבלב שלך מדהים.
דיווה נהנתה לפגוש אותו למרות שהיא לא יציבה נפשית כמוהו (אנחנו צריכים לשחזר המיפגש הקצרצר - היה כיף)
גם בדיווה בת 7.5 ניכרים אותות הגיל- כיום היא קצת מתקשה לזנק אל הג'יפ שמוגבה קצת- מה שאף פעם לא היווה בעיה עבורה.