נכתב במקור על ידי
e-Pit@m
אויש אסף, באמת שלא נכנסתי לנושא הטכני ויש לכך סיבה,
ברור לכולם שהמנוע לא באחריות... ושקשה יהיה לעשות פה משפט מי אחראי ומה אחראי לתקלות של הבחור, אבל זה לא מעניין ממש...
לא הגבתי תגובה המתייחסת לטיב עבודתו של ארז, וזה גם לא הנושא, מבחינתי!
היחס נשמע מזלזל, ללקוח שעשה שיפוץ מנוע.. והרבה ממכם גם טענתם כאן שהטון ואופן ההתבטאות מתאימות לארז.
מבחינתי אלו "מספרים קשים" אסף.
למען הגילוי הנאות, ארז גם לי ייעץ מספר פעמים בטלפון ולמרות שנשמע מקצועי היה חסר סבלנות (אין מה לשפוט אותו על כך, נשמע שהוא עסוק מאוד ואני עוד קול מציק בטלפון).
backdoorman,
לי 7000ש"ח נשמע על הצד היקר של הסקאלה, כשבמקביל חסר עשה אובראול לרכב זהה במחיר נמוך בהרבה.. (אל תיכנס איתי לטיב ולמקוריות החלקפים כי אני לא יודע)
העובדה שנעשה אובראול מלא והרכב נוסע טוב, ... ולקוח שהשכיב ערמה כזאת של כסף, לפעמים חצי או שליש מערך הרכב יאה שיקבל הסבר ולא יילך יחפש אוזן קשבת בפורומים., זה גם כשלון של בעל מקצוע, ואני רואה בזה , שוב, תודעת שירות נמוכה.
בחייאת רבאק, מדובר פה על בעלי סמוראים...תפרנים בד"כ, לא רנגלרים ושות'..
וגם ליוסי,
אם כל הכבוד , כל בעל מקצוע ינסה לנגב לך את תכולת הכיס.. אף אחד לא עובד חינם וכולם מנסים להרוויח כמה שיותר.. לגיטימי.
אז תודה להצעה שלך, אני נשאר בשלי, תודעת שירות היא דבר מבחינתי גם כשאני חוזר אחרי שנתיים אם טענות לכאורה מופרכות, מינימום של יחס לאדם שניגבת לו תכולת הכיס שנה אשתקד, תודעת שירות זה דבר מינימלי מבחינתי.
מה אתם טורחים כל כך לגונן על בעל מקצוע?! זה מקומם ומחשיד!
זו במה פתוחה גם לבעלי המקצוע... (שלהזכירכם זלזל בכל כותבי הפורומים, שלדעתי מחלקם הוא מתפרנס, נהייתם סנגורים?!? אז מה עם יש לו ידיים זהב והוא מקצוען?!
הוא התייחס לא יפה ללקוח, זה בסדר?! זה מותר?! אתם יורים לעצמכם ברגל לדעתי. גם אם הוא סגר 100 מנועים שנוסעים כבר 100 שנה~~ הוא בנאדם ובני אדם עושים טעויות, קורה, לוקחים אחריות, הוא בחר לפסול ולזלזל בקהילה , חובבת, אוהבת, לומדת ... ואתם אני אשתמש במילים שלו "מלקקים לו את הביצים")
אני לא שמעתי פה מילים רעות על מורי, רמי, זוקילנד.... ואני בטוח שלא כל אחד יש כמה טעויות בשרוול! דבר טבעי כאמור, בני אדם.
יש פה תחושה של צידוק וכאילו אתם עכשיו אחראים על התדמית של המוסך או אופן היחס שלו ללקוחות.
נ.ב, זאת השמצה שאני אומר שאתם מלקקי ביצים? P:
אשמח אם לא יצנזרו , זו הלצה.. , ובכלל זה לא אני אמרתי, זה ארז אמר.