חברים בוקר טוב
בימים של גשם אני מובטל ויש שמועות ששלג מגיע לרמת הגולן מי יכול לאמת את העניין שלא נסע סתם עם כרכרה במשך שעתיים ???
תודה רבה
סתיו
Printable View
חברים בוקר טוב
בימים של גשם אני מובטל ויש שמועות ששלג מגיע לרמת הגולן מי יכול לאמת את העניין שלא נסע סתם עם כרכרה במשך שעתיים ???
תודה רבה
סתיו
לאמת אני לא יכול-אך כנראה בשישי אני עולה לשם
תומר כמו שנראה עכשיו
9 מעלות בקרית שמונה חבר מקומי אמר ששלג עוד אין שם קור יש
בכול מקרה למחר בבוקר לא יהיה שלג מספיק בשבילינו
אנחנו גם נצא מאזור חוף הכרמל ביום שישי בבוקר אתה מוזמן להצטרף
אני גם נראה לי לוקח את הבנות לרמה, הזדמנות נהדרת.
כנראה גם עולה בשישי.
מוזמנים ליצור קשר.
אף אחד לא עולה בראשון בבוקר...?
סביון
בדיוק התכוונתי להיכנס-ולשאול-מה נסגר איתנו? אני גם לא מצליח להבין-מחר-יום שישי-יש שלג או אין שלג? בכל מקרה-אני, ועוד ספורטאז' נעול ופאג'רו ישן נעול ומוגבה-מחפשים שלג
אז נתעדכן בערב.
באתר הרשמי של אתר החרמון נראה שיש שלג גם בתחתית בכניסה לאתר.
http://watch-control.bezeqint.co.il/...ameraNumber=11
איל
יש כאן מישהו מצפון הרמה שיכול לתת עדכונים אונליין?
יונתן, כנראה גם אנחנו נעלה בשישי, אצור איתך קשר.
אורי. עמק יזרעאל...אשמח להתעדכן אם יוצאים...פראדו 2000 ארוך או גרנד 98 מוגבהה...
תעדכנו בבקשה
טוב - חברים - אני חושב שיש לנו כאן התארגנות רצינית - בהנחה כמובן שאכן ירד שלג. תהיו מעודכנים ונתחיל בהמשך לחלק נקודות מפגש וכיו"ב.
על פי התחזית, רק הלילה ולפנות בוקר צפוי שלג בפסגות הגבוהות בגליל וברמת הגולן. לא בטוח שירד מספיק שלג כדי להצדיק נסיעה במיוחד, אלא אם אתם עולים לאתר.
אבל מדברי םעל מערכת חורפית נוספת בשבוע הבא, שאולי תהיה עוצמתית יותר.
תמונות מהחרמון הבוקר:
http://rotter.net/forum/scoops1/18666.shtml
סתם מנסיון של שנים עברו, כשדיברו על "שלג כבד שיורד ברגע זה ממש" בצפון הרמה... ואני מיד עזבתי הכל, העמסתי את הטף, הצידנית והגזיה על הסופה ואצתי-רצתי צפונה, רק כדי לגלות סימנים ראשונים של שלג מרופש רק באיזור הר ורדה והר כרמים....
אבל אחרי ששרפתי כל כך הרבה דלק והפסדתי יום עבודה, העדפתי לא לוותר, נכנסתי עמוק עמוק לשטח ומצאתי שלג רציני ודרכים בוציות ומושלגות באיזור המוצבים הלא מאויישים שממזרח ומעל למסעדה.
בקיצור - תעקבו טוב טוב אחרי מה שקורה ברמה לפני שאתם נוסעים, כדי שלא תתאכזבו.
לגבי שבוע הבא - אכן המערכת המדוברת היא רק משלישי והלאה.
דיווחים באמצעי התקשורת הם לא מאוד אמינים, כמו שדרור כתב. הדיווח היחיד שיכול להבטיח קיומו של שלג משמעותי הוא חסימה של כבישים וביטול הלימודים.
שווה לקום מחר בבוקר ולבדוק. אבל הכי טוב זה עדות ממקור ראשון שנמצא שם.
תומר מתי אתם מתכננים לצאת בשישי