מה עושים עם הפיתות שבאופן קבוע מזילות ומשפריצות את הטחינה מהקרטר?
Printable View
מה עושים עם הפיתות שבאופן קבוע מזילות ומשפריצות את הטחינה מהקרטר?
WTF???
;):D;)
זה יותר ברור :
http://mauricioeretzisrael.files.wor...2/bronza-2.jpg
אבל תמיד אפשר להעזר בזאת לפענוח:
http://www.oliverrobinson.net/photos...ey/enigma1.jpg
אולי בזכות האניגמה הזאת אנחנו והבריטים שוכנים לבטח.איך הם פיצחו אותה? ממזרים.
ולגבי הטחינה הנוזלית- שחיקה מוגברת בגלגלש"י כדורי הפאלפל. לך תעמיד עכשיו מנה על הליפט
ותשובה מלומדת יותר
כאשר איש הפלפל חותך את הפיתה עליו לחתוך את כל הקטע העליון ולהכניסו לתוך הפיתה-כך נמנעת הנזילה אשר משאירה כתמים על דש הבגד
כך היה נהוג אצל ה"מאושר"הפלפל המיתולוגי בשוק בצלאל לפני מיליוני שנים
ולו היו המהנדסים שמים יריעה בתחתית הקרטר היינו חוסכים נזילות לתוך העין בשוכבנו מתחת לרכב
זה מופיע במדריך למילוי פיתות בפלפל טחינה ועמבה במדריך שעוד לא כתבתי
יוסי
עד כמה שזכור לי, אצל "המאושר" היו פיתות 4X4 . מה שגרם להוצאת אוויר [גרעפס טוב] דווקא אחרי ולא לפני הכניסה לחמוצים.
שאלו יהיו הבעיות שלך בחיים:
http://www.glil-on.co.il/info.asp?id=7561
;).
כבר הזמנתי:D
בתור אחד שאוכל גם גלידה עם טחינה,אכן ,אחת השאלות היותר קשות כשניצבים מול הפיתה היבשה,ומתחילים להשפריץ מהבקבוק הלחיץ , לתוך החריץ.
בתור התחלה בקש באדיבות מהמוכר את הטחינה הסמיכה מהמקרר,זו שעדיין לא הספיקה להתמחזר.
יש המטילים את האשם במיץ הסלט השקוף, שבמגע עם הטחינה (אהובת ליבנו) נצבע בלבן.
אם בכל זאת חפצה נפשך בפיתה רטובה כהלכה,אמץ את שיטת "הביס בוואקום".
עליך להבין שבביס פשוט, אתה יוצר לחץ על הפיתה ,שבדרך כלל החוליה החלשה קורסת,והיא התחתית הלחה.
תן ביס תוך כדי יניקה,רק צריך להיזהר מחתיכת מלפפון או מכדור פלאפל סורר שלא יקפוץ ישירות לקנה הנשימה.
אני כבר ויתרתי מזמן ,אם הזרזיף עדיין לא הגיע למרפק,ואפשר לנגב אותו על המכנסיים,הכל בסדר.
בתאבון
מחר כנראה אני הולך לסופר-פאלפל, הפאלפל הכי טוב שיצא לי לאכול באיזור המרכז ואדווח על נושא הטחינה, היא סמיכה כמו שצריך עד כמה שזכור לי.
אולי תרים את המנה אל על בשתי ידיך החסונות ותתחיל לאכול מלמטה, מהקצה התחתון, תחשוב על זה. עכשיו יש לי בעיה חדשה כבר- מה עושים עם מצית סיגריות שנגמר בו הגז ואי אפשר למלא בו גז, משגע אותי. תנסה גלידה עם עמבה , חדש.
להשפריץ לחריץ? הלו !!! ...........צנזורה
גלידה עם עמבה זה מוגזם.
אבל.... בוא וקח רעיון ממני (לא בדיוק ממני, אני רק העתקתי אותו מכמה טבחים איטלקים בביקור האחרון שלי באיטליה) ואחר כך תבכה מרוב אושר: גלידה וניל איכותית עם... בלסמיקו (חומץ בלסמי)!
כדי למקסם את החוויה, מומלץ להשתמש בחומץ בלסמי איטלקי איכותי מהסוג הסמיך שמייצרים רק במודנה ומראנלו והאיזור שמסביבן, לא מהזבאלה התעשייתי הדליל שמוכרים פה בסופרמרקטים (שלא מתביישים לקרוא לו "בלסמיקו די מודנה" והוא בעצם חומץ בן יין אדום פשוט עם קצת ריח של בלסמי... בושה)
כן, קשה להשיג בארץ ובטח יקר בטירוף. עדיף להפיל את התיק על מישהו שנוסע לאיטליה, שיביא לך (זהירות - גם שם זה יקר. עשרות אירו לבקבוקון פיצפון, אבל תאמין לי, זה שווה - הבלסמי האיכותי הוא שחור מאוד וסמיך מאוד, המרקם שלו דומה לסילאן והוא מרוכז ועוצמתי. לא צריך יותר מכמה טיפות...)
אם כבר באזור, אולי נפתור את בעיות הנזילה בפרארי, ניקח אחת נביא לכאן נמצא פתרון ונפרסם בג׳יפולוג, אני מתנדב לשמור עליה, ומשחרר לך את הבלסמי.
וואלה דרור, [למרות שזה לא נראה עלי] אני לא מאבירי השולחן העגול,אנין טעם עד בכדי להבחין בין חומץ למשנהו. וואלה- חתיכת פיתה, זעתר, באסאל ואני בשמיים. ואם תפנק אותי בחתיכת בנדורה..........זו כבר ארוחת שחיתות של ממש, משהו בסגנון ימי הבינים עם אשכול הענבים. הולך אצלי חזק- WD 40 על הבוקר עם טפלון נוזלי. בצהריים גריז אדום עם פסוליה. בערב - שמן קידוח בלי מים. בין לבין כמה שלוקים של טרפנטין. ותראה.........עוד מעט ב"גבורות".:rolleyes:
כבודם של הפיתה והזעתר והבצל והבנדורות - במקומו מונח. לצערי (או לשמחתי) גם בדברים הבסיסיים האלה אני פלצן...
יש דגמים ספציפיים לכל אחד מהפרודוקטים שמנית, אני מוסיף לזה גם שמן זית טוב, והמינון צריך להיות מדוייק....
ואישתי היקרה שתחייה יכולה לספר לכם שהמאכל שאני הכי אוהב זהו ....
שמנת עם סחוג זעתר ולחם טרי ( סחוג זעתר - תבלין תימני , הכולל : זעתר - סוג אחר ממה שאתם מכירים , שום , פלפל שאטה מהקטנים והחריפים ביותר , מלח , ועוד דבר שאני לא זוכר ) .
על אסדו אני חולהההההה , אבל מהשמנת עם סחוג זעתר ולחם טרי אני יכול להתקיים יום יום !
ברלי, ומי אתה חושב שסידר לך את מכאובי הצוואר התפוס אם לא אותו שמן הזית? ולמדתי גם מהבני דודים שאין עליו בחידוש תאי עור במרפקים והעקבים היבשים, קצת מסריח, אבל זו בעיה של הגרב.
צביקי
"מה עושים עם מצית סיגריות שנגמר בו הגז ואי אפשר למלא בו גז"?
עוברים לזיפו
יוסי.
את הזיפו אני שומר להרתיח מים בפינג'אן, יוסל
וואללה איזה אשכול תותח! מתחרה בהצלחה באשכול החתולים הסמוך...
אם בפיתה יש שווארמה, שים אותה במלכודת החתולים של וויסקי.
(השאלה היא רק אם חתול אוכל בשר חתול)