נכתב במקור על ידי
moshik999
לא מקובל
נעביר זאת להחלטתו של נמרוד: נמרוד, לשיקולך
זו השתלחות חסרת רסן בנבחרי ציבור במסווה של שעשוע
זו השתלחות, לא יודע האם חסרת רסן או לא, ללא כל מסווה של שעשוע.
שעשוע היא הכוונה המוצהרת ולא במסווה
וזה ממש לא מהנה לקרוא.
אם כך, נכשלתי בגזרתך
אתה משמיץ ומבזה רמטכל ושר בטחון לשעבר שהקדיש ומקדיש את כל חייו
למען המדינה.
מופז, כמו ביבי, כמו שלי, כמו כמעט כל 120 החברים במשכן, זוכים לזילזול מצד האזרחים ביושר. כבר כמה עשורים שהם לא מפספסים שום הזדמנות לשים עצמם ללעג, להוריד את כנסת ישראל לזנות ולהרוויח (ביושר כאמור) את שאט הנפש ותחושת הקבס שהם מעוררים בנו.
אין לי בעיה עם הדעה שלך יש לי בעיה עם ה"מוסר" הכפול שלך.
ראשית זו לא דעה. בטח לא פוליטית. שנית, למה מוסר כפול?
כמנהל בפורום אתה צריך זהירות יתרה בהעלאת נושאים פוליטיים האסורים על פי נוהלי הפורום.
שוב, הכוונה היא לא פוליטית. תחום הכדורגל, למשל, ראוי גם הוא ללעג ואם ירצו חברי הפורום, יקבלו בנושא גם כן. מכיוון שאני נושא על כתפי את ההגדרה המחייבת "מנהל פורום", הרי אני שב ותובע מנמרוד לפסוק בעניין
(נמרוד הוא הבג"ץ שלנו - אנחנו כמו המתנחלים, כשהוא פוסק לטובתנו אנחנו מייד מצטטים: "יש שופטים בירושלים", וכשזה לרעתנו, אנחנו מייד מעלים מהאוב את אימו הערבייה...)
"הפוסל במומו במומו פוסל"
ולא ולא. אני לא חבר כנסת.
למען ההגינות ההיסטורית, אני לא זה שקרא לראש הממשלה שקרן, הצהיר מעל כל במה שכף רגלי לא תדרוך בממשלה של השקרן, וכל זאת בעודי מנהל מו"מ חשאי עם אותו השקרן לדבריו.
מכיוון שאין בי מוסר ולא הגינות, אני מצהיר שאני מוכן לנהל עם ביבי מו"מ שיבטיח לי משכורת של שר, וולוו (או אודי משוריינת) ומנעמי חיים מעין אלו. מכיוון שאני כזה, אני לא מעמיד עצמי לבחירה באף מפלגה - ושלא יהיה לך שמץ של ספק, הם כמעט כולם כאלה.
מה שאתה לא מרשה למופז או ביבי אל תרשה לעצמך.
ארשה גם ארשה. אני אזרח מן השורה ולא נבחר ציבור
הלוואי והם היו עומדים בחצי ממה שהם דורשים ממני לעמוד
האם אתה כותב גם משהו פטריוטי או מפרגן ? או שהעשוע שלך הוא רק ציני ומריר?
כפי שציינתי אני יכול לכתוב הכל, בעד או נגד כל אחד. אני בעד השעשוע ובהחלט בעד ציניות.
איפה ראית מרירות? זה עוד לא היה לי