למה עדיף סוכן ביטוח על פני ביטוח ישיר. ותודה!
מנסים לשכנע אותנו לזנוח את "שוקה" ולעבור לביטוחים ישירים - 5555 תשע מיליון מה שלא יהיה. אני את החשיבות של הסוכן האנושי שאפשר לדבר איתו למדתי כבר לפני הרבה שנים, אבל שבוע שעבר קיבלתי חיזוק, בקטנה. מקרה שהיה, כך היה.
יום חמישי בבוקר, נוסע בג'יפ על כביש 6. מהירות שיוט, רדיו ברקע... פתאום אני מרגיש משהו, לא יודע להגיד מה, והעין יורדת לשעונים ואני רואה את מד החום לא באדום, אלא תקוע בקצה הסקלה. מייד איתות ימינה, יורד לשול ומדומם. אדים קלים עולים ממכסה המנוע. ברור שמשהו לא טוב באופן קיצוני התרחש. אחרי כמה דקות פותח מכסה מנוע, העסק לא חם יותר מדי, אבל אין טיפת מים במערכת... בלי להתעמק יותר מדי ברור שהאוטו לא נוסע לשום מקום. (הרדיאטור נפח את נשמתו).
מזמין גרירה. השעה 11 בבוקר. יש ביטוח כולל שרות גרירה "פמי פרמיום". זה שהיום הלך זה ברור, אנחנו מתחייבים לחילוץ עד שלוש שעות.... אחרי שעה מתקשרים להודיע שהגרר בדרך - אבל הוא יקח את האוטו למגרש בחולון ורק מתישהו "אחר כך" יגרר לאן שאני רוצה, שזה פרדס חנה. זה רחוק מדי, פרדס חנה זה בצפון הרחוק. עכשיו זה ג'יפ, מלא ציוד, זה לא בדיוק משפחטומטית ליסינג. מתווכח פה ושם, מדבר עם אחראית (נראה לי תמיד שהפקידות במקומות האלו משחקות אחת את האחראית עבור השנייה...) אדוני אין מה לעשות. מה איתי? תזמין מונית או תסתדר. ברור לי שאין סיכוי שהג'יפ יגיע לפרדס חנה היום, והמשמעות היא סופ"ש במגרש בחולון. זה לא בשביל הג'יפ המפונק שלי.
אני טיפוס שמשלים עם הגורל, אז די השלמתי, אבל בכל זאת הרמתי טלפון לסוכנת הביטוח, שרון (מאיר רוטברג הוא "שוקה" במקרה שלי). שרון אומרת שככה זה, הם תמיד גוררים בשלבים, ולא לדאוג, המגרשים מקומות בטוחים, אבל בכל זאת היא תנסה לעזור...
אחרי עוד שעה הגרר מגיעה. והפתעה! הוא כן יקח אותי עם הג'יפ, וישירות לפרס חנה למוסך! לנהג הנחמד אין מושג כמובן שהוא מפתיע אותי, אבל טלפון לשרון ומסתבר שכן היתה כאן התערבות עם הממונה האמיתי בחברת פמי, שהבין שכן מכוניות שלא מתאים לגרור לאיזה מגרש בחולון, ושפרדס חנה זה לא מעבר לגבול לבנון אלא בסך הכל 45 דקות נסיעה על כביש 6.
תודה לשרון ומאיר רוטברג, ושוב הוכח שלא שווה לחסוך שקל וחצי בפרמיה, ביטוח עושים אצל מישהו שמכירים.
תגובה: למה עדיף סוכן ביטוח על פני ביטוח ישיר. ותודה!
+1
לא מכיר את מאיר אבל ממליץ בחום על השוקה המקומי
מענה טלפוני זריז ולא סחיבות בטלפון מפקיד לפקידה
גם עם זה עולה יותר זה לא מעניין אותי מעניין שאתה מדבר עם סוכן מ-א- עד -ת-
+1 על מאיר ושרון! תענוג של שירות.
"ביטוחים ישירים" למינם הרבה פחות גמישים בביטוח רכבים לא סטנדרטיים [ אם זה לא פוקוס או מזדה 3 אתה כבר בבעיה ] בכל מצב של "ביטוח חריג", שזה רכב ישן, שמצריך שמאות מיוחדת, רכב עם תוספות או כל "פטנט" אחר, היתרון אצל הסוכנים. ולכל מי שמבטח בביטוחים הישירים, במיוחד רכבי פנאי כמו שלנו, תבדקו טוב טוב, שמס' הדגם שלכם הוא זה המבוטח.
כבר נתקלתי יותר מפעם אחת שחב' ביטוח ישיר [ שלא אנקוב בשמה ] ניסתה להתנער מתשלום הביטוח, בטענה שמס' דגם הרכב המבוטח שונה מדגם הרכב בפועל. ועל זה רצו להתנער מתשלום הפוליסה.
לא עזרה הטענה, שהמוקדן שלהם, על סמך פרטי הרכב מרשיון הרכב - הוא שהחליט על דגם הרכב ... ורק בהתערבות ובלחץ פיזי לא מתון בכלל, נאותו לשלם.
ועל כך נאמר: "בביטוח - אל תהיה חכם, תהיה חזק ..."
בהצלחה לכולנו, חג שמח ולמי שנם את תנומת הקיץ - חזרה למתכונת טיולים !!
לאחר חיזורים רבים ונסיונות שכנוע טלפוניים לעבור אליהן ובהשוואת מחירים-מעולם לא הייתה לי הצעה זולה יותר מחברות הביטוח הישיר,5 מיליון, ודומיהן -מסוכני "השוקה". מי שמתרשם מהפרסומות שלהן שיבושם לו. אני מקבל אין ספור הצעות מהן לפרמיה זולה יותר ומסתבר שהן הרבה יותר יקרות מהביטוח שלי " בשוקה" המסורתי,ההשתתפות העצמית שלי זולה מאוד וגם ביטול סעיףהעדר תביעות שנתי ב"שוקה"לעומתן
[אולי כי אני גם מבוטח אצל "שוקה" בביטוחי חיים ,בריאות ,דירה וזה מעלה את יכולת העמידה שלי במקח].
והכי חשוב: במקרים של חילוקי דעות כמו במקרה שהעלית-צלצול באמצע הלילה לסוכן והוא כבר מסדר לי את כל העניין ללא וויכוחים מיותרים, כלומר למקום שבו ארצה לגרור את הרכב, או כל בעיה אחרת.בשביל זה אני משלם לו ויפה. יש עם מי לדבר ואולי גם לצעוק קצת בניגוד למוקדנית לועסת מסטיק ב"ישירים למינהן"
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Tourist
אני מבוטח אצל סוכן בשר ודם ובביטוח שלי מצויין שזה דיסקברי בנזין.
בכל פעם שאני מעיר שזה דיפנדר בנזין מסבירים לי שהכל בסדר ושהדגם שלי פשוט לא מופיע.
אני עלול להתקל בבעיות אם ח״ו וח״ו...?
Sent from my iPhone using Tapatalk
אצלי היה מופיע דיפנדר 90
הלכתי לשוקאית שלי וחיפשנו במחשב ואין 110 אז נסעתי עם 90
עד שנגנב ימחשמם של הגנבים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
BlackStar
אצלי היה מופיע דיפנדר 90
הלכתי לשוקאית שלי וחיפשנו במחשב ואין 110 אז נסעתי עם 90
עד שנגנב ימחשמם של הגנבים
היה מקיף ?
הביטוח תפס ?
לא הבנתי את תשובתך.
כמובן שאני מצטרף לימחשמם וכו'.
סליחה על הבורות אבל מה זה "שוקה" ? "ושוקאי" ? משהו מהטלוויזיה ?
אני חושב שברגע שמוותרים על ביטוח מקיף החיים נעשים יותר קלים
אם אתם בני 30 ומחליטים לא לבטח בביטוח מקיף
בהנחה שתנהגו עד גיל 70 עצם ההחלטה חוסכת לכם כ 100,000 ש"ח
תשלומי ביטוח עד גיל 70
עכשיו יש לכם ביד 100000 ש"ח האם זה מספיק לנוכח הסיכונים שאתם חשופים אליהם
אם אתם נוהגים כחוק ולא גורמים לתאונות באשמתכם
זה מספיק אפילו אם בטעות יגנבו לכם את הרכב פעם אחת.
ברור שאם הגיפ שלכם שווה עד 50000 ש"ח שביטוח מקיף לא כדאי.
את שני הרכבים שלי אני לא מבטח בביטוח מקיף קרוב ל 20 שנה
מעשית חסכתי כבר כ 100000 ש"ח.
למה זה הגיוני כי אנחנו משלמים פרמיה גם על החלק של הממשלה (המס)ואז הפרמיה גבוהה מידי.
ערך הרכב כולל גם את ערך המיסוי שהוא לא קשור לערך הכלכלי של הרכב.
שכל אחד יעשה רגע את חשבון המאזן שלו מול חברת הביטוח (תביעות מול תשלומי פרמיה)
מרגע שהוא מבטח עד היום ואני כמעט משוכנע שיהיו מעטים שהם במאזן חיובי.
כן, טלוויזיה...
<iframe src="http://www.youtube.com/embed/vynny3JBjvc" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="560"></iframe>
<iframe src="http://www.youtube.com/embed/ph8VhZjdR_o" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="420"></iframe>
<iframe src="http://www.youtube.com/embed/v20rFssIlRE" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="560"></iframe>
<iframe src="http://www.youtube.com/embed/ogkXION0IWk" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="560"></iframe>
<iframe src="http://www.youtube.com/embed/tao2DB0Dxhk" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="420"></iframe>
גם לי יש סוכן,
אבל הפרסומות של שוקה ענקיות...
+1 על שרון ומאיר.
נכון, לא נגנב לי רכב מעולם, אבל תאונה או שתיים טופלו על ידם היטב ובמקצועיות.
שווה לי יותר מכל סטודנטית שעושה משמרות בביטוחים ישירים.
מעבר לכך שהם תמיד היו יותר אטרקטיביים מהמחירים של הישירים.
מושיק99999 ההצעה שלך מצויינת לכל מי שלא יגנבו לו את הרכב ב20 שנה הבאות ולא יהיה מעורב בתאונה.
בהצלחה לכולם...
סביון, לנמרוד מותר לפרסם באתר? :)
שני כהן ענקית!
וכן, גם אני עם סוכן. אמרה לי פעם יועצת של סוכנות ביטוח גדולה:
"אתה יכול להקיש על החמש, ויעבירו אותך בין 9 מליון מוקדנים..."
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
landY
מושיק99999 ההצעה שלך מצויינת לכל מי שלא יגנבו לו את הרכב ב20 שנה הבאות ולא יהיה מעורב בתאונה.
בהצלחה לכולם...
לא זה מה שאמרתי
אמרתי שאם אתה בין 30 ומחליט לא לעשות ביטוח יש לך 100000 ש"ח ביד
האם זה יכסה את עליות הסיכון בגניבה או תאונה באשמתך לדעתי כן.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
בוזי
סביון, לנמרוד מותר לפרסם באתר? :)
שני כהן ענקית!
וכן, גם אני עם סוכן. אמרה לי פעם יועצת של סוכנות ביטוח גדולה:
"אתה יכול להקיש על החמש, ויעבירו אותך בין 9 מליון מוקדנים..."
מודה גם אני עם שרון ....
והתשעה מיליון וה555 זו אותה חברה - המוקדנים עןנים מידי פעם ככה ומדי פעם ככה
גם אנחנו מבוטחים אצל שרון ומאיר. רכב, בית... ותמיד מרוצים.
אמא שלי מבוטחת אצל הסוכן שלה. לפני 5 שבועות נשרף לה הבית. שוב פעם קיבלנו הוכחה מה משמעותו של סוכן לעומת ישיר. זה עולה אולי כמה מאות שקלים יותר בשנה, אבל אמא שלי זכתה בהרבה הרבה יותר בזכות הסוכן (בלי לציין סכומים).
בברכה,
יוני5
2 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
landY
בהצלחה לכולם...
זה לא מדוייק.. מה שמושיק אומר זה שהעלות הממוצעת של ביטוח מקיף לרכב בסדר גודל של 50,000 ש"ח הינה 3,000 ש"ח לשנה.
כלומר, כל 17 שנה בקירוב, הפרמיה על הביטוח המקיף משתווה לשווי הרכב ולכן אם תעשה תאונת טוטאל-לוס או גניבה אחד ל 17 שנה אין יתרון לביטוח מקיף כי העלות זהה.
יתרה מזו, אם במקום לממן סוכן ביטוח, תיקח את הכסף של הפוליסת ביטוח ותחסוך אותו באפיק האהוב עליך (בהנחה של תשואה שנתית צנועה של 3%), כבר אחרי 8 שנים (כלומר, הרכב יגנב או יעבור תאונה לאחר 8 שנים) החיסכון מראה יתרון על פני הביטוח.
בהנחה של רכב בשווי 50,000 ש"ח המשלם פוליסה של 3,000 ש"ח לחודש (זהו ממוצע, כלומר הרכב מוחלף אחת לכמה שנים ברכב בשווי דומה למקור ולכן אין ירידת ערך).
מצ"ב הערכה שביצעתי ל20 שנה. (בתמונה ובאקסל).
הערות יתקבלו בשמחה.
אני מבין שגם ביטוח צד שלישי אתה לא עושה. או שכן? והסטטיסטיקה הזו של 20 שנה אין לה אחיזה במציאות היומיומית העגומה וגם אם לך אישית זה לא קרה ואני מאחל שלא יקרה לעולם עובדתית אתה יחיד סגולה מאיין הנחת תשואה של שלושה אחוז מובטחים לשמונה שנים. ? נורא קל לקחת מספרים ולאקס אותם.
תודה נמרוד. מסרתי כל מילה לשרון. עשתה עבורך כל מה שמגיע לכל גיפאי כמונו. אף אחד לא משאיר את הגיפ או את האישה במגרש בסוף שבוע ולא משנה כמה הוא מאובטח.
אנחנו אף פעם לא שוכחים שאנחנו מתקיימים מהלקוחות שלנו מעל 25 שנה. תודה לכם. וחג שמח בהזדמנות זו