גרנד צירוקי WJ גרסת יריב קלר ברוך
שלום חברים לאחר שגנבו לי את הסופה :( פקדה עצבות קלה את ליבי עקב חוסר ברכב לטיולים ולקח מספר ימים עד שהחנייה קיבלה רכב חדש ולשם שינוי עם ביטוח מקיף {מספיק לקבל צינור פעם אחת } אז רכשתי גרנד שנת 2000 ומאז אני יושב על המחשב ומזמין חלקים :)
הרכב שנירכש סטנדרטי ועם מערכת גז ולא ירד לשטח .
בקיצור הכלי בצורה הנוכחית לא מתאים לי בכלל כי הרכב מגרד את האספלט
[IMG]http://img543.imageshack.us/img543/6...1231165820.jpg Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
[IMG]http://img19.imageshack.us/img19/564...1230164017.jpg Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
בקיצור הזמנה ראשונה קיט 4 אינץ {לא רוצה להתחרפן אבל כמובן שעברה מחשבה גם על לונג ארם }
עדיין מתלבט לגבי צמיגים אבל כנראה זה היה 265/75/16 שזה הגודל המומלץ לקיט וכנראה 100 אחוז שטח
בגלל שהרכב אוטומט הוזמן גם סטרטר רזרבי עקב טראומה שעברנו בעבר עם רכב כזה שהסטרטר התפגר בציר המצלעות
הוזמן חיישן קרנק שהיה ספר + שתי ציריות חדשות לסרן הקדמי עקב תיקטוק של אחת הצריות שהן יהפכו לספר ויורכבו החדשות.
הוזמנה נבע אחת ורפידות קדימה אחורה כהכנה לעתיד וגם כי לא בדקתי את המצב של הרפידות כרגע
הרכב צריך לשמש אותי ביום יום ובטיולים ארוכים 3 פעמים בשנה 5 ימים ולטיולים נוספים אבל לא לאקסטרים לזה יש לי רכב אחר :rolleyes:
יש גם תיכנון למדרגות צד להרמה עם היי ליפט ולגגון סקסי ושימושי
כל הפרויקט מתוכנן לביצוע עצמי
תגובה: גרנד צירוקי WJ גרסת יריב קלר ברוך
יריב , תתחדש .
מה קרה , הסבן בפנסיה ?
אילן
הסבן זה למרוצים אי אפשר לטייל עם 500 סוסים עצבניים הרכב עצבני מידי והמכלולים חלשים על המנוע כך שהסיכוי לסיים טיול של חמישה ימים לא על גרר קטן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Jacob80
יריב, wj זה לא cj. אין צורך לסחוב חנות חלפים בבאגאז׳..
נכון אבל !!!!!!!!!!
אני מטייל שלוש פעמים חמישה ימים בשנה ובטיולים האלו ההינו שלושה גיפים עם רכבת כוח של סופה כך שסחבנו חלפים כמעט לכל דבר שאפשר לקחת איתנו והיום כל מה שיש לחברה ולי לא מתאים לי!
בנוסף סטרטר וחיישן קרנק זה דברים משביטים נבע זה לספר בבית כי שאתה מזמין מחול זה זול משמעותית אז גם היום של הנבע והברקסים יגיע!
לגבי הצירייה אחת דופקת אז הזמנתי 2 חדשות ולטיול אני אקח רק את הפעמון זה פריק נכון ?
והסיגי שלי היה אמין מאוד עם יחידת הכוח המקורית ודי ברור שעם מעל 500 סוסים עם המנוע החדש אי אפשר לשמור על אמינות המכלולים מסביב!
והסופה שניגנבה היתה רכב אמין בצורה יוצאת דופן אני מקווה שהגרנד יעמוד בצפיות והיה כמו הסופה!
יום טוב לכולם ושנה אזרחית טובה
גם אני בדיעה שלא צריך לסחוב חלקים.
מה שלא תקין, או ישן מאוד - תחליף.
הסיכוי שחלק תקין וחדש יתקלקל הוא אפסי.
סטרטר חדש, לדוגמה, יחזיק הרבה שנים. נבה תקינה לא הולכת באמצע טיול.
תתחדש ותהנה!
אני מחכה לראות מה יצא.
הנבה זה לא לטיולים זה שהיה על המדף גם סטרטר אני לא מתכוון להחליף אבל כן להחזיק ברכב כי ברכב אוטומט שנוסע המון אני רוצה להיות רגוע אפילו שלמדתי בזכות גרנד אחר איך לשפץ לעוד התנעה או שתיים כשאתה תקוע בשטח .
תתחדש אחי
וכמו שאני מכיר אותך תוך חצי שנה (אחרי כמה קריזות כי קיבלת בראש מאחרים :p) גם הרכב הזה יהיה בנוי בצורה מטורפת עם יכולת להשתלב בתחרויות
זה מצחיק חיים כמה שאתה מכיר אותי ותודה על הברכות:p
וכבר היום מדגדג לי באצבעות להתחיל להשתולל ואני מנסה להיות רגוע :rolleyes:
יריב תתחדש
תשקול לבנות LA לפחות מקימה, זה משפר מאוד את רכות הנסיעה, ואת מהלכי המתלה.
בהצלחה נמרוד
תתחדש, מעניין לראות איך הוא יראה (יבנה) עוד חצי שנה\ שנה
וכל עוד יש לך גם CJ אז מבחינתי אתה עדיין בסדר :)
יישר כוח יריב. יש מצב אתה משתף אותנו באתר ממנו אתה מזמין את החלקים ??
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Jeep WRANGLER
יישר כוח יריב. יש מצב אתה משתף אותנו באתר ממנו אתה מזמין את החלקים ??
זה סוד זה מאיבי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד - מערד
יריב תתחדש
תשקול לבנות LA לפחות מקימה, זה משפר מאוד את רכות הנסיעה, ואת מהלכי המתלה.
בהצלחה נמרוד
על תדליק אותי אני מנסה להיות פעם אחת שפוי חלקית:confused:
חבל לעשות עבודה כפולה הרי בסוף תגיע לזה, חוץ מזה להיות שפוי זה לא בריא.
נמרוד
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד - מערד
חבל לעשות עבודה כפולה הרי בסוף תגיע לזה, חוץ מזה להיות שפוי זה לא בריא.
נמרוד
יש מצב שנגיע לזה אבל אז אני ירכיב קיט מלא
הרכב ממשיך להתקדם אתמול התפוצץ לי צמיג בכביש שש וגם כך אני רוצה להחליף צמיגים :p
אז היום שוב הגיפאי היפה והחברות שנוצרת מהפורומים ומפגשים בשטח הניבו פרי מתוק
לאחר מעבר מהיר על שוק הצמיגים היקר להחריד בדקתי אולי יש מציאה משומשת וראוייה להרכב ואז הבחנתי במודע של יניב גולן טל קצר ליניב והתשובה היהתה כזו אנחנו חברים אני יגיד לך מחיר תתחדש זה כן או לא נקודה והמחיר היה +- נמוך משמעותית ממה שפורסם ההיתי בשוק וכמובן שהערכתי את הנדיבות והחברות ואת הליווי שיניב נתן לי אחרי זה לפנצרייה ולמחיר מיוחד ושרות מעולה שדאג שאקבל ממש לא ציפיתי !
אז יניב אתה אחלה גבר וחבר אמיתי וגיפאי !
בקיצור יש סט של 5 ביאפים במידה 255/75/17 + גנטים של רוביקון
כמובן צריך לקצץ בטמבון אבל אני ספר טוב:cool: ונעבור לתמונות
[IMG]http://img72.imageshack.us/img72/152...0102121140.jpg Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
[IMG]http://img163.imageshack.us/img163/8...0102110140.jpg Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
[IMG]http://img14.imageshack.us/img14/286...0102111912.jpg Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
[IMG]http://img13.imageshack.us/img13/861...0102112127.jpg Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
אין מצב לצמיגים כאלה בלי נגיעות בסיבובים, לא רק בטמבון.
גם אחרי הגבהה, צריך ספייסרים לנאבות.
תתחדש
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
grand
אין מצב לצמיגים כאלה בלי נגיעות בסיבובים, לא רק בטמבון.
גם אחרי הגבהה, צריך ספייסרים לנאבות.
תתחדש
בוקר טוב כרגע לאחר הורדה בטמבון ובבטנה וחלק מהכיסוי של פנסי ערפל איין נגיעות מקדימה בכביש ומאחור יש נגיעות שהרכב עמוס אבל רק בבטנה .
נבדוק בשטח ונראה .
אתה לא חושב שאפשר גם בלי ספייסרים ?
245 זה הרוחב המקסימלי ללא ספייסרים או ג'אנט עם אופסט אחר.
לא תהיה לך בעיה בכביש ישר, עד ההצלבה הראשונה בשטח :)
גם מאחור ישתפשף בבולמים.