הגיר לאחר שיפוץ..ולאחרונה טיפול ופתיחה אצל אורטוב ברחובות..מה עכשיו?:(
Printable View
הגיר לאחר שיפוץ..ולאחרונה טיפול ופתיחה אצל אורטוב ברחובות..מה עכשיו?:(
כדאי לבדוק את הצמה החשמלית.ציטוט:
תודה,מה,עם כל הפעמים שעבדו על האוטו הזה עוד לא הרחיקו את הצמה?לא מצאו פתרון?
צפריר נעים מאוד-אביעד..האם ידועה אפשרות להרחקת הצמה או בידודה מהחום?:mad:
כולם בים כעת..הא?חחח
סליחה.....כווווולם במפגש..
לא ! חזרו מלילה במדבר יהודה ...ציטוט:
לעצם העניין,
תוציא קודי תקלות עם TECH2 ונהיה יותר חכמים.
האם התקלה מייד קופצת בתחילת נסיעה או מאוחר יותר ?
כמו כן, האם הגיר מעלה ומוריד הילוכים חלק ?
רענן
תודה רענן ושבוע טוב לכולנו..הנורה מהבהבת מיד ולא מפסיקה גם בנסיעה..הגיר מחליף יפה ללא בעיה..יש אפשרות לראות חיצונית אם הצמה נפגעה?
אביעד
לא ממליץ להתמיד ולנסוע במצב זה למרות שאין עדיין בעיות בהחלפת הילוכים.
פשוט ישנם זוג סולנאידים שעובדים בשיטת פולסים (לא בשיטת ON/OFF ) ומשפיעים על לחצי העבודה.
לחצים נמוכים גורמים להשהיות ארוכות וליותר החלקות קלאצ'ים שמקצרים את חיי הדיסקיות.
שוב, חיבור לסורק תקלות.
יש באתר קובץ אחזקה מלא לטרופר + שרטוטי מערכות החשמל.
צריך להתחיל לבצע בדיקת רציפות (PIN TO PIN ) ובדיקה לאיי הימצאות קצרים בין חוטים.
בהצלחה
רענן
תודה רענן..החסד שלך מעורר את התפעלותי..אולי הגיע הזמן שנתחיל להפגש אישית..מי נמצא באזור אשדוד שיכול לבדוק לי?
רענן?מישהו באזור אשדוד?אשמח לפגוש מישהו מהחברים לעצה טובה,ואולי תיקון..תודה,אביעד
אם צריך להגיע לחשמלאי לתקן את הצמה,מה צפי העלות בערך?
דברתי כרגע עם מומחה ותיק במכון הגירים,שאין לו מושג אם המוח הישראלי פתר כבר את המחלה הזאת של התחממות הצמה בארץ..מוזר..
אתה סגור על זה שזאת בעיה בצמה ? אם כן,
אין לך ברירה, תתחיל לעבוד ...
אם אתה לא מסוגל לכך, יש את רמי החשמלאי (נמצא בישוב ליד צומת מסמיה) שיתקן וישחזר לך את הצמה (אל תשכח להוריד ולהדפיס לו את השרטוטים הרלוונטיים).
טל, 052-2740203
אם כבר מפרקים, אז רצוי לעטוף הצמה במקומות הרגישים בכיסוי תרמי (יש יריעות טיטניום מאוד יקרות).
בהצלחה
רענןהתקשר
שלח SMS
הוסף ל- Skype
נדרש אשראי Skypeללא תשלום דרך Skype
איזה שנה? מחבר 7 פינים או 5 פינים מתחבר לגיר?
בימים אלו ממש עובדים על קיט תיקון לצמה עם חוטים לטמפ גבוהות ושרוול לטמפ גבוהות.
)הרמנו כפפה שאיסוזו זרקו)
זול זה לא יהיה, אבל יפתור את הבעיה אחת ולתמיד..
מה שכן, עד כה כל הבעיות שנתקלנו בהן היו בצמות עם מחבר 5 פינים (עד 2001 אם אני לא טועה).
לגבי בדיקות פין לפין - מה שאתה מחפש הוא לא נתק אלא קצר בין שני חוטים שהבידוד שלהם נמס.
אסף.
זה יהיה מוצר שיימכר לא לכל דורש אלא לכל משלם....
עוד לא החלטנו מה תהיה התצורה הסופית. צמה שלמה או רק חלק ממנה כולל כל האביזרים לחיבור אמין ואיכותי.
אסף.
תודה רענן..בינתיים הרכב עומד..אתפנה אליו אח"כ בע"ה..להשתמע..ל"ג בעומר שמח ומועיל לנו..
איך לעזאזל מוסיפים פה תמונות
אסף אני שולח לך ואתה תעלה לי נמאס...:cool:
צמת החוטים של הגיר מובילה את המידע הבא מהסוף להתחלה :חיישן מהירות רכב (יציאה מהטרנספר), מצב טרנספר (hi /lo ),חיישן מהירות יציאה גיר (משמש יחד עם סיגנל מחיישן קרנק לחישוב הפרש המהירות לטובת ניהול הגיר ), קונקטור 4 פין (פיקוד על ה"מח הראשי ) קונקטור 5 /7 פין (תלוי בשנתון שייך "למח הקטן") וחיישן חמצן (שייך לניהול המנוע אך עובר בצמה הזו)
ידית המצבים שאחראית לספר למחשב הגיר באיזה הילוך הגיר עובר בצמה נפרדת בסמוך
כעיקרון ישנן פחיות הגנה מקוריות מחום רק שחלק מהמוסכניקים החליט "שבמפעל סתם שמו אותם ולא צריך..."
כמו כן מדובר בד"כ על צמות בנות 17-20 שנה
עיקר הבעיות של הגיר הזה באות מהצמה הזו
תיזהרו מ"חשמלאים / דיאגנוסטיקאים שמבינים" אני הפנייתי חבר לאחד כזה שלקח לו בלי בושה 2000 ש"ח רק כדי ששלשה ימים אחר כך אני אפתח את הצמה כולה ואגלה את מה שבתמונות שיצורפו (בתקווה)...
אכן תמונות קשות, יונית.
קובץ מצורף 74070קובץ מצורף 74071קובץ מצורף 74072קובץ מצורף 74073
אסף.