תגובה: Re: תגובה: תאורת שטח.
מצטרף להמלצה של Balmog לגבי Nightorch..קניתי לאחרונה אחד כזה.
מוצר מפזר אור לשטח רחב (מעולה לעבודה על הג'יפ בלילה...) ולפי האיכות הכללית (לדים, כבלים, תפרים ומחברים) נראה שהוא תוכנן כדי להאריך ימים..
תכונה נחמדה היא לחבר אותו למצבר של אופנוע אם הג'יפ לא בסביבה (מגיע עם תקע מצית ועם "קרוקודילים" למצבר)
ב 20 שנות טיולים שלי נצברו בארסנל תאורת השטח שלי כבר כל מיני מוצרים... החל מעששית נפט (שהסריחה את כל תא הנוסעים כששכבה על הצד...) מכשירים נטענים (תדיאור וכו' שלא מחזיקים יותר משעתיים - שלוש..) גרילנדות מנורות פלורסנט (שנחלשו משימוש לשימוש עד שמתו) ומנורת גז (שחיה עד עצם היום הזה אבל מחייבת מלאי בלונים זמין בג'יפ ומתאימה לתאורה נקודתית) - ונראה שמצאתי פתרון סופי לעניין.
אשמח להשאיל לך לטיול כדי שתוכל להתרשם...
זאת התמונה. פירוק והרכבה פחות מ2 דקות,מגיע ללא חוט זינה ומפסק [אני הרכבתי,יש מאחור קופסת חיבורים]
מורכב על מוט המאפשר צידוד 360 והגבהה על ציר גוף התאורה[מסגרות אלמנטרית]
כאמור בהודעתי הראשונה- משועבד ממיר 12/220
http://i223.photobucket.com/albums/d...psc6f0d44e.jpg
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
amir2cv
מצטרף להמלצה של Balmog לגבי Nightorch..קניתי לאחרונה אחד כזה.
מוצר מפזר אור לשטח רחב (מעולה לעבודה על הג'יפ בלילה...) ולפי האיכות הכללית (לדים, כבלים, תפרים ומחברים) נראה שהוא תוכנן כדי להאריך ימים..
תכונה נחמדה היא לחבר אותו למצבר של אופנוע אם הג'יפ לא בסביבה (מגיע עם תקע מצית ועם "קרוקודילים" למצבר)
ב 20 שנות טיולים שלי נצברו בארסנל תאורת השטח שלי כבר כל מיני מוצרים... החל מעששית נפט (שהסריחה את כל תא הנוסעים כששכבה על הצד...) מכשירים נטענים (תדיאור וכו' שלא מחזיקים יותר משעתיים - שלוש..) גרילנדות מנורות פלורסנט (שנחלשו משימוש לשימוש עד שמתו) ומנורת גז (שחיה עד עצם היום הזה אבל מחייבת מלאי בלונים זמין בג'יפ ומתאימה לתאורה נקודתית) - ונראה שמצאתי פתרון סופי לעניין.
אשמח להשאיל לך לטיול כדי שתוכל להתרשם...
משתמש ב NIGHTTORCH למעלה משנתיים, המוצר מדהים. מאיר באור חזק והופך לילה ליום, צריכת חשמל נמוכה, תאורה חזקה מוצר משובח לכל הדעות.
בבדיקה שלי לאורך זמן ובשימוש אינטנסיבי, של לפחות אחת לשבועיים, המוצר עדיין כמו חדש. לא מתבלה ולא נפגעת איכות השימוש וההנאה. ללא ספק מוצר איכותי, שתוכנן היטב לעבוד לאורך זמן רב.
עובד גם עם סוללה קטנה של מע' האזעקה או של הג'יפ החשמלי של הילדים ...
נושא שלא עלה פה עד כה הוא שניתן לשרשור מספר גרילנדות כאלה ולהאריך לפי הצורך... ובכך להגדיל את שטח התאורה וההיצף.
בדרך כלל 3 יח' כאלה מכסות מאהל של 10-14 רכבים עד שאין איפה להסתתר בחסות החשיכה ...
והכי חשוב, לי יש אחד באדום ...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sos4u
והכי חשוב, לי יש אחד באדום ...
שהוא גם היחידי שיוצר באדום.