תגובה: המלצה על סמארטפון?
למה לא אייפון 4 או 4S ?
אני מתקן:
דגם ה4 8 גיגה נמכר כיום כ ח ד ש בפחות מאלפיים שקל אצל רמי לוי תקשורת
ה 4S יותר קרוב ל 3000.
אתה לא ילדה בת 16 שחייבת את הדגם הכי חדש שיש
כל מה שחדיש ומגניב היום, יהפוך לפרהיסטוריה שקצת מביך לחשוף בפרהסיה בעוד חצי שנה....
אבל אם הקטע שלך מעשי נטו - כשראיתי איך האייפונים נשברים ומתפוררים כשנושמים לכיוון שלהם, הפכתי חסיד של סדרת גלקסי של סמסונג. בעיקר בגלל העמידות והאמינות - זה סמארטפון שמחזיק מעמד כבר שנתיים וחצי בג'יפ פתוח עם כל האבק, הקפיצות, טיולים, נופל, קם וכאילו כלום (אני עם גלקסי 1 ארכיאולוגי...)
ברור ל ישגם הטלפון הבא יהיה סמסונג גלקסי כלשהו. 3 או 4, עוד לא החלטתי.
וחוץ מזה אני אנטי-אפל מוצהר. ההתנהלות הכוחנית של אימפריית התפוח הרקוב מעצבנת אותי. וכשאני מתעצבן, אני מחרים.
גם אני עם אסף,
לי יש גלקסי 2 ואני מאוד מרוצה.
אני עם אייפון 4 כבר שלוש שנים (בדיוק מסיים לשלם אותו :) ) את כולם הוא בילה בג'יפ פתוח בטיולים, עובד נהדר, אין מה להשוות לדעתי לסמסונג של זוגתי, במיוחד בתפעול. יש TOPOMAP שזו אחלה אפליקציה זולה וטובה לניווט שטח (וזו הסיבה שקניתי אותו) והיום הוא גם יחסית זול.
ובקשר למה שדרור כתב, הוא נפל אין ספור פעמים ושרד (עם כיסוי סיליקון פשוט) ורק לאחרונה נכנס בפעם הראשונה לתיקון (החלפת רמקול אחרי שהקודם התמלא בשוקולד, אל תשאלו)
אני עם אייפון 4 כבר שלוש שנים
עוד לא היה צריך תיקון אחד
וגם אני עם רכב פתוח - אפילו פחות נוח ויותר קופצני מסופה.
והוא נפל, ואפילו עליתי עליו פעם אחת עם האוטו (סמוראי לא נחשב) ולא קרה לו כלום...אבל זה יותר מזל משכל.
אחרי שנתיים וחצי החלפתי סוללה לחדשה בעלות של 12 דולר - ומאז גם הסוללה חזרה להחזיק יום שלם :/
גם אבא שלי בדיוק מחפש עכשיו מכשיר חדש, הדרישות מאוד דומות.
אני עם נקסוס 3 כבר שנה ומאוד מאוד מרוצה.
אבל לאבא שלי המלצתי לקנות את הגלקסי 3, לדעתי הוא היה יותר נוח למשתמש הסטנדרטי.
בכל מקרה זה ההמלצה שלי.
המחיר שלו היום באזור ה 2100 ש"ח.
הנקסוס לא זול בהרבה ולכן המלצתי על הגלקסי מהסיבות שרשמתי.
מעבר לזה אני לא רואה סיבה לשלם היום על איפון S4 ובטח לא 4 מחיר דומה ולקבל טלפון נחות מכל הבחינות.
זה עוד לפני שדיברנו על גודל מסך, שלא מקדם אותו בדבר לעומת הדיפיי שיש לו עכשיו, גודל מסך מאוד קריטי בטח ובטח בשימוש במקלדת.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
פלג_
אני עם נקסוס 3 כבר שנה ומאוד מאוד מרוצה.
אבל לאבא שלי המלצתי לקנות את הגלקסי 3, לדעתי הוא היה יותר נוח למשתמש הסטנדרטי.
בכל מקרה זה ההמלצה שלי.
המחיר שלו היום באזור ה 2100 ש"ח.
הנקסוס לא זול בהרבה ולכן המלצתי על הגלקסי מהסיבות שרשמתי.
מעבר לזה אני לא רואה סיבה לשלם היום על איפון S4 ובטח לא 4 מחיר דומה ולקבל טלפון נחות מכל הבחינות.
זה עוד לפני שדיברנו על גודל מסך, שלא מקדם אותו בדבר לעומת הדיפיי שיש לו עכשיו, גודל מסך מאוד קריטי בטח ובטח בשימוש במקלדת.
אתה יכול להרחיב על ההבדל בין נקסוס לגלקסי? מה ההבדלים שהופכים אחד ליותר נוח לך ואחר לאביך?
הי,
אני כבר שנה וחצי עם גלקסי נקסוס (גוגל גלקסי נקסוס), נמכר כיום ב 1500 ש״ח בערך.
מבחינת ביצועים ומסך הוא קרוב מאוד לגלקסי 3.
אני מאוד מרוצה ממנו (וגם אשתי שקנתה אחד כזה לפני שנה)
סער
נמרוד - אתה משתמש מתקדם, לדעתי מערכת הפעלה פתוחה מתאימה לך יותר.
לגמרי אנדרויד, הנקסוס 4 מעולה, כנל ה S3 ו S4.
עד לפני כמה ימים הייתי עם הHTC ONE X כיום עם הגלקסי נווט 2 ממליץ בחום רב על הHTC מכשיר מאוד נוח וידידותי למשתמש מתקדם ביותר ומהיר לגבי הגלקסי אני מאוד מרוצה אבל אני איתו רק כמה ימים ככה שזה לא נחשב :)
מור
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עירא
מה שאסף וסביון כתבו נכון. משיקולי גודל ועלות, גלקסי 3 מיני.
+1
תמורה טובה לכסף
בעלים מרוצה של נקסוס 4 .. ממליץ.
אגב: מכשיר עם זיכרון 8 ג'יגה 1700 ₪
מכשיר עם זיכרון 16 ג'יגה 2000 ₪
דרור, גלקסי 1 אמנם מכשיר עמיד יחסית. לעומת זאת גלקסי 3 ו 4 הרבה פחות עמידים מהאייפון גם בשל המסך הגדול ביחס לאייפון וגם בשל עדינותו של המסך בפני עצמו.
סתם לידיעה, המסך של הגלקסי 4 שביר יותר משל ה 3. בדוק.
אם אתה מחפש מכשיר בעלות נמוכה, לך על אייפון 4 / 4S או גלקסי 2.
ואם הכל זאת בא לך על הצעקה האחרונה, דאג למגן את המסך כיאות. היום יש מגיני מסך בצורת זכוכית מחוסמת. המסך לא נשבר גם אם נופל על פינה חדה של סלע וכו'.
עלות באזור ה 100 ש"ח.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
אתה יכול להרחיב על ההבדל בין נקסוס לגלקסי? מה ההבדלים שהופכים אחד ליותר נוח לך ואחר לאביך?
ממה שאני מכיר לדעת רוב האנשים אני חושב שהממשק של סמסונג טיפה יותר ידידותי מאשר הסטוק.
וגם פה אני מדבר על המשטמש הסטנדרטי, ואבא שלי יושב בדיוק על המשבצת הזאת.
אגב לגלקסי 3 יש מספר מעבדים.
בחנויות השונות ניתן למצוא כל מיני סוגים, כל אחד ומאיפה שהוא מביא את המכשיר.
יש מומלצים יותר ומומלצים פחות.