רכישת טלפון סלולרי בגרמניה
הגיע הזמן לשדרג מכשיר סלולרי ובקרוב אני בגרמניה...
למישהו יש מושג האם כדאי לקנות שם? מחירים פלוס מינוס?...
אל תציעו לי אייפון. אפל ומוצריה מחוץ לתחום וזה עקרוני מבחינתי.
בגדול, אחרי נסיון מצוין ואמינות מצויינת (יחסית) לאורך 3 שנים, אני מעדיף את סדרת גלקסי לסוגיו השונים.
האם מכשיר שנרכש שם, צריך לעבור איזה שהוא "גיור"? האם עברית מובנית? האם יתאים לרשתות בארץ?
עוד משהו חשוב שצריך לדעת לפני שזורקים כסף?...
תגובה: רכישת טלפון סלולרי בגרמניה
לקנות באינטרנט מכשיר סיני
לי יש לדוגמא את הTHLW100
כבר 3 חודשים
אחד עבר במכס אז עבר חלק ושילמתי 500 ₪ שני נתפס אז עלה עוד 200 ₪ מכס
מסך 4.5" 4 ליבות עובד פשוט טוב בלי הרבה סיפורים
מגיע עם 2 כיסויים ואצלי הוא נופל באופן יום יומי ומחזיק מעמד
בקיצור מומלץ
רק שים לב לפני שאתה קונה סיני תבדוק טוב איזה דגם כי יש דגמים טובים ואפילו מעולים (במחיר של טלפון גלקסי 3 חדש אתה יכול לקנות טלפון הרבה יותר טוב מכל משהו אחר)
אבל יש דגמים שחוץ מנגן מוזיקה לא כל כך טוב לא יודעים לעשות כלום
יש מכשירים סיניים ברמה טובה
מגירסת 4.0 באנדרואיד יש עברית מובנית
יש לבדוק שהתדרים בהם תומך המכשיר מתאימים למפעילות בארץ - פלאפון וחברות הפועלות על הרשת שלה רמי לוי והוט לא תומכות ב -2 התדרים
גיפולוג המקביל לסלולרים ואנדרואיד:
http://iandroid.co.il/forum/forum71....739862908348d6
אילו מכשירים מומלצים 2014
http://iandroid.co.il/forum/topic139263.html
הסבר כללי על המכשירים הסיניים ומידע טכני
http://iandroid.co.il/forum/topic120628.html
דרור,
בשביל ההשכלה הכללית, על איזה עיקרון אתה עומד נגד אפל?
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
אחרי 3 שנים עם גלקסי נקסוס (מכשיר מעולה לטעמי) הוא קצת נשבר והתחיל לעשות בעיות.
הזמנתי thl w200s ואני מקווה לקבל אותו בשבוע שבועיים הקרובים.
לילדים קנינו w100 ובינתיים אין תלונות...
גלקסי זה של סמסונג.
נקסוס למיטב זכרוני הוא של LG...
ואגב סיני או לא סיני... כולם מיוצרים בסין. גם נקסוס, גם סדרת גלקסי לדגמיה השונים, גם האייפונים ה"אמריקאיים" המפונפנים מיוצרים בסדנאות הזיעה של פוקסקון...
אתם מדברים על מותגים סיניים ואני יודע שהם מתקדמים במהירות וסוגרים את פערי האיכות מול המותגים הנחשבים והמוכרים.
הנסיון שלי עם הטלפונים של סמסונג הוא מצויין. המכשיר הכי אמין שהיה לי אי פעם ובטלפונים סלולריים האמינות היא הפרמטר שהכי חשוב לי.
אף פעם לא האמנתי שאשתמש במכשיר אחד במשך 3 שנים רצופות אבל עובדה. רק אחרי 3 שנים הגיעה התקלה המשמעותית הראשונה שלו - שקע טעינה שכשל.
לא ניכנס כאן לויכוח למה אני אנטי אפל. יש לזה סיבות טכניות/פרקטיות וגם סיבות עקרוניות.
לצורך העניין אני מחרים גם את מקדונלדס ולאו דווקא כי היא מרעילה את לקוחותיה ב"אוכל" נחות.
דרור,
רק פרמטר האמינות מעניין אותך ?
בעצם מה הדרישות שלך ? (כמו ביעוץ לבחירת רכב שטח, השלם לנו נתונים ...)
(אופס רענן, מחקתי לך בטעות את המשך התגובה. סליחה... דרור)
מבסוט מאד מאז מנקסוס 5. מהיר, מהיר מאד. נח לשימוש. אין כל צורך בגיור. מבין המותגים המוכרים הוא מספק value for money הכי טוב מכולם לדעתי.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
[QUOTE=raanan;564497]דרור,
רק פרמטר האמינות מעניין אותך ?
בעצם מה הדרישות שלך ? (כמו ביעוץ לבחירת רכב שטח, השלם לנו נתונים ...)
בעיקר אמינות.
אני דורש מסמארטפון שיעשה מה שכל סמרטפון עושה. אבל...
קודם כל זה רק טלפון. להוציא ולקבל שיחות.
אחר כך ס.מ.סים, מיילים, וואטסאפ וכו'
אני לא מוריד הרבה אפליקציות - משתמש בעיקר בוואטסאפ, ווייז, שאזאם ועוד כמה בודדות.
רוצה מצלמה טובה.
נגן מוסיקה פחות חשוב לי אבל שיהיה טוב גם בזה. למה לא.
משחקים כמעט ולא. על הגלקסי הנוכחי יש רק אחד או שניים וגם בהם רק הילדים משחקים.
וכן, עמידות ואמינות, אמינות ושוב אמינות. שיהיה "טויוטה של הסמארטפונים" - וזה בגלל שאני לא פריק של טכנולוגיה וגאדג'טים. לא רוצה מכשיר מעוצב, מגניב, מתוחכם, גמיש וכו'. אני לא מהמטומטמים המתלהבים האלה של אפל שהולכים לישון על המדרכה לפני החנות יום לפני שיוצא אייפון חדש. כל מה שאני רוצה זה רק שלא יתקלקל. ככל שזה אפשרי.
אני מאוד מרוצה מהגלקסי 1 הנוכחי - סוס עבודה מופלא, אבל הוא באמת כבר ישן והתחיל להיות איטי לטעמי. עשה את שלו, ואני אשמור אותו כמכשיר לגיבוי.
דרור,
אם אתה מרוצה מהגלקסי 1 שלך, אז גלקסי 2 יהיה טוב מאד בשבילך.
ואם אתה רוצה שורד אולטמטיבי , גלקסי רוגבי פרו (גלקסי 2 אבל עמיד מאוד) :
http://www.jeepolog.com/forums/showt...l=1#post540891
http://www.samsung.com/us/mobile/cel...SGH-I547ZKAATT
נ.ב - נפל לבת שלי מספר פעמים בקרב לעליה לאוטבוס הסעות (גם נרמס) ואין עליו סימן. כנ"ל שרד בגשם שוטף.
רענן
דרור
ראשית אתה לא לבד בהחרמת התפוח
שנית אני כבר זמן רב עם לומיה 820 ובחרתי בו משום שהוא מסתנכרן לי עם המחשב וכל מערכת המלאי של המיילים והאקסלים וכמובן כל האופיס מגובים מיידית
המסך די גדול ונוח לכתיבת רעיונות יש קצת מגבלות של אפליקציות אך העיקריות ישנן
מערכת ההפעלה חלונות 8 מובייל לטעמי מאוד נוחה לניהול מרחוק של העסק הקטן שלי והוא מתפקד נפלא כפינקס במקום כל הפתקים שהיו לי,
כן נכון חייבים לגבות ובשביל זה יש דיסק און קי יעודי שיש לו גם usb רגיל וגם צר
אני שוקל להחליף לסוני מפני שעברתי להשתמש בטאבלט פון שלהם ואני רוצה גם מכשיר טלפון זהה (מסתנכרן אוטומטית) בדגמי האקספיריה)
אז אם תרצה לומיה במקום לחשוש ממה לקנות בארץ הטרולים דבר איתי
היי יוסי.
קודם כל תודה, אבל שכחתי לציין שגם נוקיה לא בא בחשבון.
הרבה חרא אכלתי מהמותג הזה. (וגם מסוני-אריקסון שזה מיץ מזוקק של זבל).
אני, יש לי בעיה קשה - מותג שאיכזב אותי פעם אחת, נשרף לכל החיים. ברשימה ה"מכובדת" של הדרעקים נמצאים אפל, נוקיה, סוני-אריקסון, דייהטסו, אייר-ברלין (חברת תעופה), מקדונלדס, סלקום, אורנג'... (וברור לי שתיכף תגיע השאלה איפה לנדרובר ברשימת הדרעק'ס - אז לא. לנדרובר עוד לא היה לי. אני ממש אוהב לנדרוברים - בתנאי שהם לא שלי - וכדי שאוכל המשיך לאהוב אותם - מרחוק - אני אקפיד לא לרכוש לעצמי אחד כזה גם בעתיד...)
כשמדברים על מכוניות, אני אוהב דברים מיוחדים. אבל בטלפונים אני רוצה מכשיר מוכח ונפוץ ואמין, בתנאי שאין עליו תפוח.
לגבי מערכות הפעלה, אני עם העדר. רק אנדרואיד. העדר לא טועה כנראה.
אז תחפש סוני אקספיריה החדש
אני (והמשפחה)עם סמסונג lg zte והלומיה שלי
אילו מכשירים שעובדים קשה ואין איתם תקלות
נכון לא שלוש שנים אך בנתיים שקט
ולמה אני מחחפש איספיריה?גם בגלל הטאבלט וגם ומבדיקת השוק זה מכשיר מעולה שמתאים לתנאים בסופה
ותביא איתך בבקשה כשאתה חוזר בקבוקון שנאפס,מזמן לא היה לי כזה משקה גרמני אמיתי (את הוויסקי שלך חיסלתי היום)
טוב קצת כאב לי והייתי צריך משהו להרגעה:)
יש אצלי מבחר בקבוקים חדש ששווה טעימות ואתה מוכרח לעזור לי איתם... (רק במידה, שלא תתמוטט לי עוד פעם)
ירון,
ה viber עובד על ה THLW100?
תודה
לסמסונג יש טלפונים "עמידים". S4 active למשל, שאמור להיות עמיד יותר לזעזועים וחבלות, ואטום למים ואבק.
בנוסף, אם אתה עובד עם המכשיר, ואתה אדם גדול יחסית, תחשוב על הנוט 2/3.
אם מחפשים משהו זול יותר, הנקסוס סדרה מעולה.
אגב, אישית הייתי קונה מכשיר מהיבואן בארץ, בתמורה לעוד כמה שקלים. אבל אני די לבד בעסק הזה.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
לפני שבוע וחצי קניתי (סופסוף,אחרי שהוצאתי אתהמיץ לחברים ושלחתי 3 לקנות לפני ווידעתי שהם מרוצים במשך 1/2 שנה..) גלאקסי נוט 3 - מעולה!!!
אחרי כמעט 3 שנים עם גלקסי S2 (קניתי דרך אנגליה, מיד כשיצא) המעבר לגודל של הנוט 3 לקח בערך.. 1/2 שעה.
הממשק - מוכר של סמסונג.
מהירות - בלתי נתפסת גם לעומת האייפון 5 של SHIMBO והנקסוס 5 של הגמד.
מסך - אין מילים... שם בכיס הקטן גם את הנקסוס, שעד לפני שבוע היה פשוט מעולה בעיני.
גודל- לא צריך משקפיים, לא צריך את הטבלט (נוט 8) ולא צריך מחשב (כותב עכשיו בנוט!!) לרוב הדברים וכמו שאמרתי, מתרגלים טיקטק.
מסמכים וכו' - מסונכרן עם הגוגל ו"מתורגם" לכל מוצרי אופיס מיד ובאופן שקוף.
יקר אבל.
קנייה באירופה - לשים לב שיהיה SIM UNLOCK ולא פחות חשוב REGION UNLOCK אבל לשתי ה"בעיות" יש פתרון זמין וזול ומוכח.
עברית - מובנית, הן לתפריטים והן למקלדות וכמובן יישור לימין.
המחיר הטוב ביותר ביחס למה שאתה מקבל - נקסוס 5 - אין שום ספק.
הממשק הוא אנדרואיד נטו - לא בדיוק מה שאתה רגיל מהסמסונג אבל לא ממש שונה 1/2 שעה ואתה שוחה בו.
מהיר כמו שד ומסך מעולה - כנ"ל המצלמה (גם של הנוט 3) אבל שוב,בגבולות הטלפון - זו לא מצלמת רפלקס..
אם אתה לא משיג בגרמניה (לקנות דרך חנות הגוגל שם ולהזמין OVERNIGHT) תגיד בפרטי "ונדאג" לך (חבל שלא אמרת קודם..) מגיע "פתוח" במקור.
הדיל הטוב ביותר שיש כעת - סמסונג גלאקסי S3.
יש עכשיו ברשת במכירים מצחיקים - אפילו פחות מ-300 דולר.
בשנה וחצי האחרונות שלחתי לחברים/משפחה 10 כאלה (ועוד כמה נקסוסים ואייפונים ..) - כולם מרוצים עד הגג.
טלפון מצויין עם מסך טוב מאוד ומהירות גבוהה ביותר - ספציפיקציות מעט נמוכות "מספינות הדגל" העכשוויות אבל עדיין אחד הטלפונים הטובים ביותר שיש.
שוב, לדאוג שיהיה SIM UNLOCKED וזהו..
הסינים.
במחירים של הנקסוס 5 והגלקסי S3, לא הייתי מסתכל עליהם.
מהירים ודי אמינים ובלי בעיות מיוחדות אבל גם ללא כל פיקוח על רמות קרינה ובטיחות הטענה/סוללות ובכל מקרה, לא ברמה של מה שציינתי למעלה..
אני קניתי עכשיו HTC ONE הוא לא מוכר בארץ אבל בחו"ל הוא מאוד מוכר הוא יותר טוב מהגלקסי ומאייפון נוח לתפעול אפשר להפעיל עליו מערכת הפעלה של ווינדוס 8 או אנדרויד.
בא בעברית ושווה.
אני יודע שמוכרים אותו בגרמניה.
בהצלחה
דרור,
אני הייתי קונה מכשיר שיש לו LTE. אורנג' כבר בתהליך של הטמעה של הדור הרביעי ומתחילים לפרסם
שתוך מספר שבועות.חודשים הרשת תהיה זמינה לכולם. אני מניח שגם החברות האחרות בשלבים כאלה
או אחרים. חבל לקנות מכשיר שלא תומך בטכנולוגיה.
לא הגדרת תקציב ולכן הכל ספקולציות. ברור שה S5 של סמסונג הוא המכשיר הכי חזק אבל גם הכי יקר.
(אמור להיות זמין בסוף החודש למכירה) אטום למים ואבק וכו'. אם אתה אוהב את המותג אז....
מעבר לזה, יש לעיתים אזורים שלא תוכל למצוא ממשק עברי במכשיר. לקרוא ולכתוב עברית תוכל, אבל
התפריטים יהיו באנגלית (יש לי TAB3 בן חודשיים בלי אפשרות ל GUI בעברית).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Pageup
מעבר לזה, יש לעיתים אזורים שלא תוכל למצוא ממשק עברי במכשיר. לקרוא ולכתוב עברית תוכל, אבל
התפריטים יהיו באנגלית (יש לי TAB3 בן חודשיים בלי אפשרות ל GUI בעברית).
זה אמור לפתור לך את הבעיה של העברית : https://play.google.com/store/apps/d...ccl.morelocale
לגבי מכשיר אני עם טלפון סיני איכותי כבר שנתיים בלי שום בעיה או תקלה