יאללה מתחילים, אין ספק שחברת החשמל קבלה מוצר מעולה, לקח לי שעות !!! עם הדיסק כדי להפריד את הנבלה מהשאסי.
Printable View
יאללה מתחילים, אין ספק שחברת החשמל קבלה מוצר מעולה, לקח לי שעות !!! עם הדיסק כדי להפריד את הנבלה מהשאסי.
בהצלחה.
אני מריח שרשור חדש ומושקע ששוה לעקוב אחריו.
ומצפה ממש לראות את הבניה והתוצאה הסופית.
לידע כללי. איפה רשום המספר שלדה של הדבר הזה? מה מונע ממך לבנות שלדה חדשה לגמרי?
לא יודע מה התכנון אבל אני מקווה שאתה הולך לשנות את המתלים (או האין מתלים) אם הדבר הזה הולך לנסוע בשטח
בהצלחה!
uda חן חן... מיכה, המספר המקורי יישאר במקומו המקורי וכמו שבקשתי בשרשור של ה TEARDROP גם כאן אבקש להימנע מתגובות שעוסקות בחוקיות או אי חוקיות הפרויקט . אין לי כל כוונה להתייחס לתגובות כאלו מעכשיו והלאה. גלעד, ראה תמונות מצורפות :cool:.............זו התכנית...התמונה צולמה במפעל בסין, הם רוצים 800 דולר על הקיט ו 3000 דולר !!!!!!!!! כן כן 3000 עבור המשלוח אז....כנראה שנייצר את זה בארץ הקודש.
חנן..
לא הבנתי.
אתה רוצה לייצר סט מתלים כזה?
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
חנן בהצלחה , בקשר למתלים אני הייתי שוקל ברצינות לקנות מתלים מוכנים של WV חיפושית / טרנספורטר או של סובארו שזה נראה לי היה הרבה יותר פשוט וזול מאשר לבנות לבד ( אני קנית זוג מתלים אחוריים של סובארו עם גלגלים ב - 600 ש"ח לפרויקט שעשיתי )
עידו
מתלים אחוריים של טויוטה הייאיס , גם חזק וגם חלוקת חורי גלגל שמתאימה לרכב שטח.
אסף כן, זה נראה לי פרויקט מעניין וגם לא מסובך במיוחד. עידו , יורם תודה אני לא מעוניין במתלים של רכב בגלל סיבות כאלו ואחרות ואני גם לא מחפש קיצוריי דרך. האוסטרלים משתמשים בזרועות נגררות לכל הקרוואנים שלהם שנוסעים בשטח וזה נראה לי הדבר הנכון לעשות. הפרויקט הזה לא הולך להיות קצר כמו הבנייה של הטירדרופ, זה ייקח זמן רב אולי אפילו כמה שנים ואני לא ממהר.
זה בדיוק סוג המתלה ברכבים שצינתי זרוע נגררת / חצי נגררת .
עידו
יש תכנית כללית איך זה יראה או מה הנגרר יכיל?
זה חלום ישן שלי, אפשר לשאול מה המחיר של עגלת חברת חשמל כזו ומה היא עדיפה על רכישת נגרר משומש אם אתה מפשיט אותה לגמרי ומחליף הכל?
זוג מתלים של סיטרואן דה שבו או דיאן יעשו את העבודה היטב .
אם תזדקק לעזרה בתחום , דבר איתי .
אילן - 050-5249686
גלעד, אילן , התכנית בגדול היא ליצור קופסה מלבנית גדולה וסגורה שבתוכה יהיו מגירות לציוד וכן מיכל מים של לפחות 100 ליטר ומעליה לבנות טירדרופ גדול יותר מהנוכחי. הכוונה הפעם היא לבנות את הדבר הכי אמיתי שאפשר מבחינת יכולות שטח וזה כולל זרועות נגררות מקוריות עם מהלך גדול יחסית . אין לי כוונה לשלב זרועות של רכב. העגלה עלתה לי 3500 ש"ח + 500 הובלה לאילת. הסיבה העיקרית לרכישת עגלה של חברת חשמל היא גודל הגלגלים ברישיון - 16 אינץ'. לא ראיתי נגררים סטנדרטים עם מידה כזאת.
אתה בטוח שטירדרופ יהיה נכון מבחינת מרכז כובד בשטח?
מה כוונתך ?
הי חנן,אני מבין שאתה הולך על זרועות נפרדות נגררות עם מהלך ארוך,תרשה לי להציע לך לחשוב גם על התקנת מוט מייצב לטובת נסיעות הכביש של הנגרר הזה עם אפשרות לניתוק מהיר בכניסה לשטח,עפ״י בחירה כמובן .
בהצלחה
אהלן טל זו נקודה מעניינת שלא חשבתי עליה עד עכשיו ואני אתן עליה את הדעת. אם אני מסתכל על העגלות שרובנו משתמשים בהן ביום יום, רובן המוחלט עם מוטות פיתול דוגמת התמונה המצורפת , ואין להן מוטות מייצבים למרות שגם הן סוג של זרועות נפרדות. גם בעגלות של רשות שמורות הטבע שהן העגלות שטח הכי נפוצות בארץ שנוסעות גם בכביש וגם בשטח עם קפיציי עלים גם להן אין מוטות מייצבים. כמובן שהמהלך בעגלות הללו הוא קצר מאד וזה ההבדל המשמעותי .
נקודה מעניינת.
חנן, לאיזה "סוג" שטח זה מיועד? מבחינת שיכוך ועמידות, איפה זה ידע לנסוע?
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
חנן בתמונה ששמת זה לא מתלה עם מוט פיתול אלה מתלה עם גומיות ואין שום קשר מכני בין עבודה של מתלה ימין לעבודה של מתלה שמאל .
סוג מתלה זה "מצטיין " בחוסר גמישות מוחלט עד כדי חוסר תנועה כמעט טוטלי ולכן לא מצריך מוט מיצב .
עידו
תסתכל בכלים האוסטרלים.
לא צריך להמציא תחום הנדסי חדש.
טל ולוריה ויורמי נתנו עצות זהב.
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex