תגובה: פרוייקט רוביקוראנדו KJ
נאור,
אחלה כתיבה.
ובעיקר אחלה ג'יפ (זה שם מאחור עם הגגון... :) )
http://www.jeepolog.com/forums/attac...3&d=1408723967
נראה מעולה.
יפה לראות שאפשר להוציא משהו מוצלח מהכלים שבדרך כלל נחשבים פחות.
לגבי ההגבהה הקדמית - רק מתיחת מוטות פיתול? כמה זה נותן?
אסף.
יפה מאוד.
לעניין הצמיגים, יוקוהמה גיאולנדר MT נהדר בשטח כשהוא חדש, אבל הוא מזדקן מאוד לא יפה - שמור היטב על הדפנות שלהם, לדפנות שעברו טראומות יש נטיה להיקרע בפתאומיות אפילו בכביש.
בתקופת הגיאולנדרים על הסופה הם נקרעו בזה אחר זה. בסה"כ נקרעו לי תוך שנה וחצי 5 צמיגים כאלה, כולם באותה צורה - חתך אנכי בדופן.
לא יעזור - בסוף תמיד מגיעים לטויו או BF או כל צמיג אחר עם דופן 3PLY חזקה (וכן, כבדים קצת יותר)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
יפה מאוד.
לעניין הצמיגים, יוקוהמה גיאולנדר MT נהדר בשטח כשהוא חדש, אבל הוא מזדקן מאוד לא יפה - שמור היטב על הדפנות שלהם, לדפנות שעברו טראומות יש נטיה להיקרע בפתאומיות אפילו בכביש.
בתקופת הגיאולנדרים על הסופה הם נקרעו בזה אחר זה. בסה"כ נקרעו לי תוך שנה וחצי 5 צמיגים כאלה, כולם באותה צורה - חתך אנכי בדופן.
לא יעזור - בסוף תמיד מגיעים לטויו או BF או כל צמיג אחר עם דופן 3PLY חזקה (וכן, כבדים קצת יותר)
דרור האמת ששמעתי על זה, ראשית, עבר די הרבה זמן מהסדרות הראשונות אני מקווה שזה נפתר כי בעולם הנושא לא הוצף בשנים האחרונות בפורומים ושנית, צמיג פה בארץ מתייבש הרבה לפני שנגמר ככה ש... אני מאמין שזה לא כ"כ רלוונטי עבורי. בכל מקרה הסט הבא כנראה יהיה טויו כי הקוראנדו הפך להיות רכב שני, בעיקר לטיולים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
eysham
נאור,
אחלה כתיבה.
ובעיקר אחלה ג'יפ (זה שם מאחור עם הגגון... :) )
אם אהבת את ההוא שם מאחור עם הגגון שמעתי שעומד להימכר מחוסר שימוש :p אגב אני מכיר את הבעלים, פדנט. אם הוא יחליט אי פעם לטייל עם הרכב, יש לו שם הכל.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
נראה מעולה.
יפה לראות שאפשר להוציא משהו מוצלח מהכלים שבדרך כלל נחשבים פחות.
לגבי ההגבהה הקדמית - רק מתיחת מוטות פיתול? כמה זה נותן?
אסף.
תודה אסף, לגבי כמה מקבלים ממתיחת מוטות הפיתול, האמת שבכלל לא מספיק... פחות מה 2" שנתנו הקפיצים מאחור. מעולם לא מדדתי אבל ההפרש נראה לעין. עשיתי טעות שלא ביצעתי את ההנמכה בהתקנת הנעילה הקדמית שכבר הכל היה מפורק... נו שוין.
ואיך בנוי המתלה הקדמי? כלומר - מתיחת מוטות הפיתול כמרה את מהלך הפתיחה? יש אפשרות לשנות מיקום בולג'וינט עליון כדי להשיג עוד מהלך ועוד מתיחה?
אסף.
1 קבצים מצורפים
נראה שאפשרי לטפל בבולג'וינט העליון ולהרוויח מהלך וגובה... אבל הציריה קצרצרה להחריד אז לא בטוח שכדאי.
אסף.
9 קבצים מצורפים
בדיוק, הטרייד אוף מול האמינות לא שווה את זה במקרה הזה. אני בינתיים לוקח השראה מהחבר'ה שם ברוסיה, הם כבר ביצעו כל פרוייקט אפשרי על הרכב והכל מתועד בפורום ייעודי korandovod.ru אני מעביד את גוגל טרנסלייט קשה אבל זה משתלם :rolleyes:.
הרכב הזה מאוד אנונימי פה בארץ ובכלל לא מושך אש, עם עבודה טובה לא מאמין שיבחינו שהסרן לא מקורי.
קובץ מצורף 90404קובץ מצורף 90405קובץ מצורף 90406קובץ מצורף 90407קובץ מצורף 90408קובץ מצורף 90409קובץ מצורף 90410קובץ מצורף 90411קובץ מצורף 90412
אם אתה מאמין שלא ישימו לב..... הם לא טמבלים. תאמין לי. כשהם בודקים, אתה רואה שהם ניגשים למקומות הנכונים.
זה מזכיר לי
היה לי ספורטז מודל 2000 רכב חביב מאוד ואחרי שעשיתי הכול כולל צמיגי 31 מקסיס 8060 שניראו פצצה הדבר האחרון שנישאר
לבנות לו סרן חיי קדימה
אבל אחרי סיעור מוחות שבוע אחרי הגיע הגראנד
לא ממליץ לעשות שינוי כזה גדול כי סיפור יקר מאוד לחזור למצב מקורי
תמיד יש פתרונות למהלך מתלה אומנם התעסקות יקרה
וגם לא חיבים לבנות מפלצת
והכי חשוב כבוד על הבניה הוא ניראה פצצה
כבוד על הפרויקט! - לקחת רכב נדיר וunderdog ולהפוך אותו למשהו אחר ומיוחד. נפלא.
אני מקווה שאתה הולך להעתיק מהרוסים את השיפור #1 - קיצוץ כנפיים ועיצוב הגריל לצורה של ג'יפ. זה נראה לא קשה במיוחד ופותר את בעיית הכיעור.
http://www.jeepolog.com/forums/attac...5&d=1408741968
פרויקט יפה מאוד.
נמרוד, הגריל הוחלף ע"פ התמונות.
שמחתי ועדיין שמח לעזור אחי.
אגב, הכנפיים לא קצוצות בתמונה הנ״ל, פשוט הורידו את פסי הקישוט ואת פנסי האיתות הקדמיים.
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
כבוד על הפרויקט! - לקחת רכב נדיר וunderdog ולהפוך אותו למשהו אחר ומיוחד. נפלא.
אני מקווה שאתה הולך להעתיק מהרוסים את השיפור #1 - קיצוץ כנפיים ועיצוב הגריל לצורה של ג'יפ. זה נראה לא קשה במיוחד ופותר את בעיית הכיעור.
קודם כל אני ממש מופתע מהתגובות, תודה רבה לכולם! הייתי בטוח שזה יהיה שרשור רפאים... :rolleyes: נמרוד אתה לא תאמין מה הייתי צריך לעבור כדי למצא את הגריל הזה, ומצאתי בעזרת הרוסים :)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
foxy
זה מזכיר לי
היה לי ספורטז מודל 2000 רכב חביב מאוד ואחרי שעשיתי הכול כולל צמיגי 31 מקסיס 8060 שניראו פצצה הדבר האחרון שנישאר
לבנות לו סרן חיי קדימה
אבל אחרי סיעור מוחות שבוע אחרי הגיע הגראנד
לא ממליץ לעשות שינוי כזה גדול כי סיפור יקר מאוד לחזור למצב מקורי
תמיד יש פתרונות למהלך מתלה אומנם התעסקות יקרה
וגם לא חיבים לבנות מפלצת
והכי חשוב כבוד על הבניה הוא ניראה פצצה
היי פוקסי, תודה רבה. עניין סרן החי כמו שרשמתי בגדר "נשק יום הדין", אם אני אראה עם הזמן שאני ממש צריך את זה, ותיפתח לי האופציה אני אלך על זה. אני מעדיף פרוייקט על הקוראנדו מאשר לקנות רוביקון וכו... הוא פלטפורמה מעולה לשינוי הזה בבוא היום. זו נקודת אל חזור כי רוב הסיכויים שהרכב ימות אצלי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיל אסרף
שמחתי ועדיין שמח לעזור אחי.
אגב, הכנפיים לא קצוצות בתמונה הנ״ל, פשוט הורידו את פסי הקישוט ואת פנסי האיתות הקדמיים.
להלן תמונה של מועדון הקוראנדו הישראלי במלואו המונה את הקוראנדו שלי ושל גיל :p
קובץ מצורף 90433
עד שאתה מעלה תמונה היא לא עובדת
האמת , לא מזלזל באף אחד , אולם אתה מכיר היטב את הסיקס של עידו בני , כמוך הבחור מעט אחרי צבא ( בן 22 בקרוב ) קנה את הרכב הנכון שנולד עם הגריל הנכון , וגם הסרנים שלו בדיוק , אבל בדיוק מה שאתה מעוניין לשתול ברכב שפשוט לא נועד לכך .
נכון , סיקס אוכל יותר דלק , אבל התמורה , או התמורה שהוא מעניק לא תסולא בפז .
אצל עידו הסיקס הוא דרך חיים ( תנחשו ממי זה הגיע ) והוא גם הרכב היומיומי שלו .
בסוף גם תרצה להחליף לקוראנדו מנוע לבנזין וגיר ידני .
מדוע לא להגיע לשם מלכתחילה ?
תחשוב על זה , אהה שכחתי לציין - בסיקס גם הכל חוקי וכשר .
אילן
אני אסביר למה.
כלכלי זה לא. אבל התוצאה הסופית לבטח תהיה מרשימה וייחודית.
מה שחשוב זה התחושה של לקחת אוטו שהוא אולי "נחות", "לא מתאים" ואנדרדוג במצבו המקורי, ולהפוך אותו למשהו מיוחד ובעל יכולות. תחביב נפלא שנותן המון סיפוק וסוג של גאוות יחידה.
בסופו של דבר כולנו עושים את זה בצורה כזו או אחרת.
תענוג לראות. תמשיך להשתגע!
דרור הקדמת אותי בשניה.
שלא לדבר על נוחות הנסיעה, המזגן, והעובדה שהרכב הזה מתאים לשימוש יום יומי והסיקס לא (אצלי הוא רכב ראשון).
בנוסף, עם סיקס, לעולם לא תפיל לסתות של כל מיני חכמולוגים שחושבים שקורנדו זה בדיחה. ואז רואים אותך עולה בקלילות איפה שאחרים מסתבכים.
בייחוד כשהם מגלים שאפילו מוגבל החלקה אין לי [emoji48].