תגובה: זרועות מתלה. ממה לבנות?
לקח לי קצת זמן לתרגם, אחסוך מכם:
אחד עם ויטרה ארוכה אינו מרוצה מהמשולשים שיש לו.
לא הבנתי מזה "מוגבל בזוית המשולש"
השלמה אוטומטית דווקא. מצטער. המשולש אמור להתיישר מול המגדל של הקפיץ במצב סטטי. ביניהם כלוא הקפיץ. בעמידה ישרה הקפיץ צריך להיות ישר. בגלל שהקיץ ארוך מהמקור הוא מרחיק את המשולש כלפי מטה מה שבעצם מוציא אותו ממרכז אפס. לכן צריך להאריך את המשולש ככה שהוא יתייחס מול המגדל והקיץ יפסיק לקבל בטן
לפעמים השואל מתייחס כל כך בזלזול לקוראים שפשוט לא בא לך לענות.
קודם כל תעשה הגהה לשאלות שלך.
חנן הפתעת אותי. הכותב במקרה הזה ממש לא מזלזל בקוראים. הוא רק מצליח להשחיל הצצות פה ושם לפורום דרך הטלפון ולכן נאלץ לסבול את המחלות של כתיבה במקלדת בגודל שתי אצבעות ותיקון אוטומטי שלפעמים מעיק. אם זו רוח הפורום והעזרה בה אני מבקש מהמנהלים לנעול או למחוק את השרשור. אני לכאן כבר לא אחזור למרות שהרגשתי שהיה לי מה לתרום לפחות לגבי ויטרות. לעיונך שרשורים קודמים שגם הם נכתבו מהטלפון בין משמרות
בברכת סבלנות סובלנות ומעט הבנה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
8ball
חנן הפתעת אותי. הכותב במקרה הזה ממש לא מזלזל בקוראים. הוא רק מצליח להשחיל הצצות פה ושם לפורום דרך הטלפון ולכן נאלץ לסבול את המחלות של כתיבה במקלדת בגודל שתי אצבעות ותיקון אוטומטי שלפעמים מעיק. אם זו רוח הפורום והעזרה בה אני מבקש מהמנהלים לנעול או למחוק את השרשור. אני לכאן כבר לא אחזור למרות שהרגשתי שהיה לי מה לתרום לפחות לגבי ויטרות. לעיונך שרשורים קודמים שגם הם נכתבו מהטלפון בין משמרות
בברכת סבלנות סובלנות ומעט הבנה.
איזו רגישות... מה נהיה?
למה ישר ברוגז?
חברים בואו נרגיע את הרוחות.
8BALL היקר, אתה, כמו כל גולש אחר, מוערך פה. עם זאת, ראוי שתעשה את המעט ותקרא את ההודעה שלך לפני לחיצה על ה"שלח", במיוחד אם אתה יודע שהבעיות שתוארו כאן אופייניות. גם לי היה קשה בהתחלה להבין מה אתה רוצה לומר וכמוני אני מניח עוד רבים שאולי בחרו לא להגיב.
חנן, אתה, כמו כל גולש אחר, מוערך פה. אנא האר פניך לגולש גם כשזה שוגה וכך כולנו נהנה מאוירה חיובית. בסופו של דבר לא הייתה כאן כוונה רעה.
ברנרד, אתה, כמו כל גולש אחר, מוערך פה. אז למה להדליק את האש?? ;)
ועכשיו, בואו נחזור לצד הטכני של השאלה - 8BALL, למה להמציא משהו שכבר קיים ? תבדוק בקיטים השונים של המשפרים, ראה כיצד הם עשו זאת והשלך על השדרוג שאתה מבצע. ואנא פרט מה בדיוק נעשה עם מספרים, כי מתישהו זה יעזור גם למשפרי הויטרות הבאים (ולא רק).
אני אנסה שוב.
המטרה-בניית זרועות מתלה חדשות על פי מידה שתלקח מהרכב עצמו.
בדקתי את הקיטים המוכנים. לא עונים על הדרישות שלי.
השאלה שנשאלת: מאיזה חומר לבנות. פרופיל איי או צינור. מה מידות העובי הרצויות ולפי אילו מדדים ראוי ורצוי לחשב?
תודה
סנדקי החביב - לא מבין מה אתה רוצה ממני:(
ברנרד, מצוין! עכשיו תעשה חיוך ;)
אתה יכול מצינור ואתה יכול מפלטות בחיתוכי לייזר מתוכננות על ידי תיב"ם. השאלה היא לא מה אפשר אלא מה אתה יודע/יכול לעשות וכמה כסף אתה רוצה להשקיע.
פרופיל I ? לא מתאים למתלים. חוזק צידי מינימאלי, כבד מאוד והמינימום הוא 60 או 80 שזה גדול מידי. כבר עדיף פרופיל מרובע.
כרגע נוציא זמנית את תחום התקציב. מה האופציות מעבר לצינור עגול. לא הבנתי מה בדיוק הכוונה בחיתוך לייזר. דוגמה או הכוונה לכזו לאו דווקא לויטרה יהיו מעולות.
כמו כן המטרה היא גם ללמוד ולהרחיב את הידע. מה שברמת זמינות סבירה - לא דורש תואר בהנדסת חומרים שווה ניסיון מבחינתי
- - - Updated - - -
אסי. בקישור שנתת) ורק עכשיו שמתי לב אליו. מצטער) יש את התמונה האחרונה שבה הקפיץ מקבל קשת במקום להיות ישר כריכה מעל כריכה. זה בדיוק המצב שאותו אני מעוניין למנוע
אני הייתי הולך על ברזל עגול/מרובע - לא הייתי משקיע בתיכנון וחיתוך וכיפוף וחיזוק פלטות בחיתוך (לייזר או לא)..
הרבה יותר פשוט לתכנן ולבצע...
אלי, שמת לב שהוא שינה את המיקום של תושבת הקפיץ במשולש על מנת להכניס צמיג גדול יותר ולמנוע את הקשת? זה לא מה שאתה מנסה להשיג?
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14...3de3b1bad1.jpg
Sent from my Ass
אתה יכול לתכנן זרועות מפחים שמחוברים ביחד כמו לגו ואחר כך מרותכים.
אסי. קיבלתי. מעניין מאוד. תן לי קצת להתעמק ברעיון ולראות עד כמה ישים ואפשר לעשות את זה. מבטיח לחזור עם תובנות
אני מכרתי את הרכב..זה יותר בכדי לחסוך לך עבודה. בכלל הבלוג ששלחתי לך מאוד מעשיר לגבי שיפורים לויטארה. ה
Sent from my Ass
טוב הבטחתי לחזור עם תובנות.
העבודה יוצרת שינוי בלתי הפיך ולא ברור בעמידותו במשולש הקדמיים. עם זה אני יכול לשרוד. הבעיה היא בקידוח בשלדה. נראה פזיז וקרוב מאוד לקצה השלדה ברמה מסוכנת. לא שלם עם הרעיון ולכן הכיוון הוא חזרה לבניה מצינור.
המלצות לסוג חומר קוטר ועובי דופן יתקבלו בברכה
תודה
אני הייתי עושה מצינורות, תוך שימוש בחורים הקיימים ולשחק עם אורך הזרועות והצורה/זויות שלהן, על מנת לשמור על זויות המתלה..