תגובה: האם השלט הנ״ל חוקי?
הכי נכון זה לברר עם מחלקת חניה בעיר המדוברת. לברר את החוקים בנוגע לרחוב/שכונה הספציפית.
אולי אפילו יש להם אתר אינטרנט בנושא...
הכי פשוט זה להתקשר לעיריית הרצליה ולשאול אם הם הציבו את השלט או התושבים...
אסף.
נראה לי יוזמה מקומית כי בשלט חוקי רושמים איזה תו חניה אזורי / מקומי יש לרכב שרשאי לחנות, אחרת איך ידע מי שאמור לרשום דו"ח ?
לפי הכיפופים הוא לא מצא חן בעיני כמה אנשים
זועק לא חוקי
Sent from my iPhone using Tapatalk
תתקשר לעירייה ותתלונן שמישהו חונה שם ללא תו... שיבואו לתת דו"ח
כאמור אם השלט הוצב ע"י העירייה אמור להופיע עליו סמל העירייה וסמל אגף החניה.
השלט הזה הוא יוזמה מקומית.
תודה לכולם ;) חשוב לציין כי המדרכה צבועה באפור. לא ברור לי על סמך מה הם יכולים לחלק דוחות פה (הרצליה פיתוח..)
Sent from my Ass
על סמך הנאיביות של האזרח שמשלם בלי לחשוב פעמיים, ועל סמך הפחד של האזרח מהתמודדות בבימ"ש.
אופציה אחרת - שגיאה של העיריה שלא השלימה את הסימון.
תבדוק עם העיריה ותדע.
מי אמר הון שילטון ;)
Sent from my Ass
זה לא רחוק מהמציאות.
אם את הגבעה בין קיסריה לג'סר הקימו כדי למנוע גניבות ועוד והכריזו עליה כשמורת טבע... הכל יכול להיות
[QUOTE=GodsFather;631912
אם את הגבעה בין קיסריה לג'סר הקימו כדי למנוע גניבות ועוד והכריזו עליה כשמורת טבע... הכל יכול להיות[/QUOTE]
זה מה שסיפרו לך ?
ואתה מאמין ?
זכורים לי הרבה שלטים כאלה מפוזרים בשכונות הסמוכות לפאתי אזה"ת בהרצליה, כנראה באמת יוזמה מקומית כפי שנאמר כאן. נושא החוקיות משני בחשיבותו במקרה הנ"ל, משם שעם כמות עורכי הדין ובעלי ההשפעה שגרים בשכונות האלה, לא סביר להניח שתנצח בוויכוח. כל ויכוח.
מוסיף שמן למדורה: קולגה שלי קיבל דו״ח ברחוב שבו צולמה התמונה..
Sent from my Ass
הפתרון נמצא במחלקת ההנדסה/ תנועה בעיריה.
אני הואשמתי בחניה על מדרכה ולאחר בירור במחלקה הנל התברר שזו לא מדרכה...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asypeer
מוסיף שמן למדורה: קולגה שלי קיבל דו״ח ברחוב שבו צולמה התמונה..
Sent from my Ass
עדיין חובת ההוכחה עליהם. הם צריכים לספק אישורים לתמרור הנ"ל, בין היתר גם שהוא עומד בתקן שנקבע בעיריה (כמו שאמרו פה, סמלים של העיריה וכד').
מה שאמיר אמר יכול להיות שיהיה רלבנטי, אם יש לחבר שלך הרבה עודף זמן ואו הרבה עודף כסף.
מה שבועז אמר יכול להיות רלבנטי אם לחבר שלך יש עודף זמן ו/או עודף כסף.
בשתי הואפציות גם יכול להיות שלא... :cool:
שמיל, מי כמוך מכיר את כוחו של המכתב.
כל מה שצריך זה לנסח אחד או שניים כאלה וממשיכים משם, רק לא לשכוח "העתק משרד מבקר המדינה" בחתימה של המכתב השני.
העלות היא עלות מכתב רשום. לרוב זה מסתיים שם, כשמדובר בעירייה וטעות שכזו.
בין אם כי אכן יש טעות והם מתנצלים ובין אם כי הם יעדיפו לשמור על זה בשקט ולהמשיך בשיטת מצליח.
ואת זה אני רושם מנסיון לא קטן מול עיריות ר"ג וגבעתיים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shmil
מה שאמיר אמר יכול להיות שיהיה רלבנטי, אם יש לחבר שלך הרבה עודף זמן ואו הרבה עודף כסף.
מה שבועז אמר יכול להיות רלבנטי אם לחבר שלך יש עודף זמן ו/או עודף כסף.
בשתי הואפציות גם יכול להיות שלא... :cool:
אם יש לך תחושה חזקה שאתה צודק אז תמצה את התהליך.
זה אולי יבזבז לך משאבי זמן אבל לך תדע, אולי תמנע מתושבי הרחוב לנכס להם את החניה ברחוב ותרגיש שעשית צדק חברתי ודפקת עשירים....
הניסיון שלי מלמד שהעיריה דחתה אוטומטית ערעור בכלל בלי לטרוח לבדוק את הטענה. לא נראה לי שמישהו יתרגש מעותק כלשהו
הנסיון שלי מלמד שבישראל שום הגיון לא מחייב. לפעמים זה מצליח נגד כל הסיכויים, לפעמים נראה לך שפיצחת את הנוסחה וזה עדיין נכשל... אין עקביות. אני גם לוקח בחשבון שאולי ההנחיה קיימת והעירייה מכירה בה, אך משיקולי תקציב וכד' נטל הצבת השלטים נפל דווקא על ועד השכונה שפשוט לא הקפיד על הפרטים הקטנים. כבר פגשתי דברים מוזרים יותר.
אפשר כמובן לנסות את כל מה שהוצע כאן, אבל סיכויי ההצלחה נמוכים ואת הפירות יקצרו כנראה רק קוראי ג'יפולוג שויתגלחו על זקנו של הקולגה וידעו איך להתמודד עם השכונה והתופעה הזאת בעתיד.
אני אישית סקרן על איזה סכום ניתן הדו"ח ומי רשם אותו (עיריה/ועד שכונה/משטרה).
ושאלה פילוסופית לסיום: מה בעצם הקולגה ניסה להוכיח בכך שחנה שם? או שהוא פשוט פספס את השלט? (הבולט למדי למיטב זכרוני)