תגובה: שאלות בענייני ברזנט
רעיון יפה...
ניסית לשאול מתפרות מובחרות?
http://www.dabush1.co.il/
עידן מרץ מדבר?
מה אתה מפספס נמרוד?
1. פספסת שלא כולם יודעים שבגדת בדבר האמיתי ועברת ל.... נו.... קשה להגיד את זה, כי ארוחת הצהריים עולה לי.... נו.... טנדר לבן ומכוער מייד אין ג'פאן, נו, טויוטה ויגו.
אז שכולם ידעו - נמרוד נוסע להנאתו בטנדר ויגו כאחרון חבלני המשטרה. לזכותו ייאמר שהצ'רוקי האפור עדיין שלו.
2. פספסת את ווי הקשירה המקוריים שכבר יש לך סביב הארגז. תשתמש בהם. אפילו שזה פח מופלא, מהונדס באופן גאוני ועמיד לנצח-נצחים של טויוטה, חבל לקדוח בו עוד ועוד חורים (זה יוריד את הערך, וכל הסיפור של טויוטה זה שמירת ערך, לא?....). אז תופרים לברזנט גומיות שהולכות לשם וזהו.
2 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
עוד שאלה נוגעת לגבי איך תופסים את הברזנט לארגז - השיטה המקובלת ביותר, בהפרש עצום, בתמונות של כלים אוסטרליים היא על ידי בנג'ים קטנים שנקראים stayput (תמונות מהרשת מצורפות) למשל -
http://www.ebay.com/itm/10-WHITE-Bun...e6ba36&vxp=mtr.
בארץ לא רואים את זה. מה אני מפספס?
לא רואים את זה בארץ כי בלבנט חושבים אחרת. חוט חבילות עושה אותה עבודה לא?
משתמש ב STAYPUT, מצורפת דוגמא ליישום.
ממליץ.
קובץ מצורף 98270קובץ מצורף 98271
אני הכי אוהב את המסתובבים הקטנים האלה שיש למשל בברזנטים של כלים צבאיים.
גם השיטה עם חח רצועה ורצועה כמו בג׳יפים עובדת נהדר.
אבל כן, האוסטרלים יודעים מה שהם עושים. זה פתרון נהדר והחיסרון היחיד שלו הוא בלאי מסויים כי החלק הגמיש מתבלה עם הזמן.
אסף.
רק מוסיף , שיש מקום שאני מכיר , (צריך לברר את השם המדוייק אם אתה רוצה)
שעושים סגירה כזו במשהו כמו 30 ש"ח למטר מרובע .... עם ברזנט כולל אבזמים או גומיות.
אני לא יודע איזה ברזנט זה , אבל הוא נימצא אצלי בטנדר ומגן יופי מגשם ...
הערכה גסה שלי - אתה יכול לסיים את זה שם בסדר גודל של 200 ש"ח.
30 שקלים למטר כולל הכל??? תנסה להזכר בשם של המקום. אני מדבר על משהו כמו בתמונות לעיל, כלומר כולל רצ'רצ'ים איכותיים. את הstayput האלו אפשר להזמין באיביי, המחיר סביר, אלא אם תגיד לי שקנית בארץ. מסגרת ברזל, זה בכיף שלי. בכל מקרה זה לא צריך להיות סיפור יקר במיוחד.
דרור, אין ווים מקוריים, הם נעלמו אי שם בתחילת העשור הקודם מההיילקסים שהגיעו לארץ.
מה לגבי סוג הבד?
א. תתחדש.
ב. לגבי הווים- אם אין לך מקוריים, אתה שם פלח 4 ממ על הקאנט של הארגז, אליו מרותכים ווים.
זה גם שומר על הדופן העליונה ממכות, במיוחד אם מתישהו תוביל משהו שנשען על הדופן.
אצלי יש כזה, נצלם מאוחר יותר.
אגב, תחפש ברשת, יש ברזנט מקורי של טויוטה לארגז.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
א. תתחדש.
ב. לגבי הווים- אם אין לך מקוריים, אתה שם פלח 4 ממ על הקאנט של הארגז, אליו מרותכים ווים.
זה גם שומר על הדופן העליונה ממכות, במיוחד אם מתישהו תוביל משהו שנשען על הדופן.
אצלי יש כזה, נצלם מאוחר יותר.
דורון הווים צריכים להיות מרחק מסויים מתחת לשפה שעליה מתבצעת ה"אטימה", לא?
ודרור - אל דאגה, כמה חורים בפח זה לא מה שמפריע למכור או לקנות טויוטה... :rolleyes:
כן, ואני מציע שתהיה גם ״חצאית״ פנימית שתפורה לצד הפנימי של הברזנט, ומשפרת את האטימה.
זה מעיין רצועה רחבה תפורה שיורדת נמוך יותר מהשפה החיצונית, שנכנסת לארגז, כשהשפה החיצונית עוטפת את דופן הארגז.
הייתי מתבסס על שמשונית 600 גרם/מטר ומשתדל שרוב החיבורים יהיו בהלחמה ולא בתפירה
הייתי מתקין אלמנטים של מתיחה וחיבור שמשמשים לסגירת משאיות כי להערכתי מדובר באיבזור הטוב והמקצועי ביותר.
יש לי נסיון לא מוצלח עם הלחמות.
בפעם האחרונה, ביקשתי את שניהם, הלחמה לאטימה, ומעבר של 2 תפרים.
מאז מחזיק מעמד מעולה.
עוד דבר, לבקש לשלב רצועה בתוך המכפלת ששמים בה את הטבעות קשירה, כך שהטבעת עוברת דרך הרצועה, והמתח יותר מהברזנט.
מאריך מאד את אורך החיים של הטבעות.
אני עובד עם האחים נייער. מדובר בהלחמה ברוחב 4 ס"מ. נעשתה מתיחה אגרסיבית במיוחד באמצעות מותחנים עם בורג M15 והשמשונית עומדת בהצלחה מלאה כבר מספר שנים ברוחות חזקות ללא שום בעיה. היתרון של ההלחמה הוא שאין חדירת מיים.
השמשונית מחפה משטח בגודל 40 מ"ר עם מפנה מערבי .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
יש לי נסיון לא מוצלח עם הלחמות.
בפעם האחרונה, ביקשתי את שניהם, הלחמה לאטימה, ומעבר של 2 תפרים.
מאז מחזיק מעמד מעולה.
עוד דבר, לבקש לשלב רצועה בתוך המכפלת ששמים בה את הטבעות קשירה, כך שהטבעת עוברת דרך הרצועה, והמתח יותר מהברזנט.
מאריך מאד את אורך החיים של הטבעות.
מציע לא להתבסס על טבעות אלא על על צינור /מוט מושחל בשרוול או איבזור מקביל של משאיות.
נמרוד, ד"א איזה דגם קנית?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
amit1
אני עובד עם האחים נייער. מדובר בהלחמה ברוחב 4 ס"מ. נעשתה מתיחה אגרסיבית במיוחד באמצעות מותחנים עם בורג M15 והשמשונית עומדת בהצלחה מלאה כבר מספר שנים ברוחות חזקות ללא שום בעיה. היתרון של ההלחמה הוא שאין חדירת מיים.
השמשונית מחפה משטח בגודל 40 מ"ר עם מפנה מערבי .
מצאת משקיען,
אלו שקניתי מהם (נפרדים) ביצעו פס הלחמה סטנדרטי של 2-3 ס״מ.
למוד נסיון ביקשתי גם תפר.
אחים נייער עושים עבודה ברמה גבוהה אם יודעים מה לבקש.
שמשונית 610 חומר מספק בהחלט. למרות שהגודל לא גדול ושמשונית 900 תחזיק יותר זמן מעמד כולל קרבות עם ענפים של עצים שזה מה שבדרך כלל גומר כיסויים.
אפשר להשיג היום גם ברזנט אמיתי, אבל זה לא לויגו. זה רק לחובבי האספנות.
יש כיסויים משתי שכבות שמשונית עם שכבת ספוג דקה ביניהם. לא באמת נחוץ לארגז של טנדר.
אסף.
1 קבצים מצורפים
הקדשתי את סופ"ש להתחלה של המסגרת. בתמונה בדיקת התאמה ראשונה.
קובץ מצורף 98346
אני מניח שאגש לתופרי ברזנטים פה בסביבה להצעות מחיר אחרי שאסיים את המסגרת בשבוע הבא.
נשאלת השאלה מה נכון לעשות בקיר שצמוד לקבינה. בתמונה הזאת יש קיר ברזנט עם חלון שקוף שאותו לא מקפלים, הוא צריך להיות מקובע ומתוח קבוע, מה הפתרון הנכון שם, אין שם מקום לבאנג'ים שירדו נמוך בכל מקרה כי יש אפס מרחק לקבינה. אפשר לעשות מה שרוצים לבסיס המסגרת שתמיד אפשר לקבע רק אחרי שהקיר האחורי כבר מתוח.
אפשרות אחרת, יותר נדירה, היא לעשות את הקיר הזה קשיח וקבוע - מפח עם חלון זכוכית/פרספקס קונבנציונאלי בתוכו, או פשוט לקחת חתיחת פרספקס או פוליקרבונט שלמה ולהתאים למסגרת. השאלה אז היא עדיין, איך נכון לחבר את שולי הברזנט למסגרת?
http://www.jeepolog.com/forums/attac...7&d=1430995482
עוד שאלה משלימה - אני כן רוצה את הפונקציה של גגון לתיק המזרונים ושקי השינה. אני רואה בכמה מקומות את השילוב של גגון על ברזנט, ראיתי את זה פה ושם גם בסגירות ג'יפים בארץ. אני רואה שפשוט לוקחים מתכת, מצמידים לברזנט ועוברים עם ברגים דרכו. ככה נדמה לי עשו בתמונה הבאה. יש תובנות, המלצות? למרוח חומר איטום כלשהו, איך לבצע את החור - פשוט לקדוח דוח דרך סנדוויץ' הפלדה עם ממרח ברזנט באמצע?
http://www.jeepolog.com/forums/attac...6&d=1430995482