ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/conte...%91-26-11-2015
Printable View
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/conte...%91-26-11-2015
בתקנה מצויין בפירוש ״הגבהות״ ללא התייחסות לדרך בה בוצעה ההגבהה. התביעות מול משרד התחבורה לא בגלל שלא מנעו התקנות (כך לפי דעתי) אלא כי הביטוח התנער מאותם אנשים והפנה אותם למשרד התחבורה והתקנות המעורפלות שלו.
תענוג לקרוא.
כל מילה ומילה פנינה [emoji1]
נראה שסוף סוף התעורר מבוגר אחראי. מועדון המיליון זכה בצדק שמשרד התחבורה יכנס באם אמא שלהם וישים לזה סוף.
אני מסכים עם כל מילה שאלפי רכבי שטח שמשודרגים קלות, כדי לעבור את שבילי הנגב התובעניים, אין מצב שיסתובבו ללא רישוי שנתי, בסוף בית הדין יקרוס מזימון בעלי רכבים שנוסעים ללא רישוי שלא באשמתם.
יתכבד משרד התחבורה להסדיר את העניין, יש לתת חופש כלשהו לבעלי רכבי 4X4 שרוצים לשפר את הרכבים שלהם בצורה בטוחה, סבירה ובמיטב כספם.
אם יש מישהו בעל חזון במשרד התחבורה, הם גם יכולים למצוא דרך שתרצה את כולם וגם אפילו לעשות מזה קצת כסף לטובת המדינה, עדיף לשלם כחוק מאשר למאכר כזה או אחר.
אבל יש דרך כזו.
המבדקה לרכב בטכניון.
זהו הגורם המוסמך שהחוק מדבר עליו.
כמה תעלה הבדיקה הזו ?! והאם תעבור בהצלחה ?
זה כבר סיפור אחר.
אבל זה בדיוק הקטע - הם לא חייבים כלום ואנחנו בבעיה.
כמה יעלה לaverage joe להעביר את הרכב שלו בדיקת טכניון ואישור בעמדה 1? וכמה זמן זה יקח לו? והאם יש הבטחה שיאושר?
גם אם תגיע עם אישור המבדקה של הטכניון כי אתה יכול להגדיל את הצמיגים יאמר לך הבחור במשרד: או אישור יצרן/יבואן או אוטודאטא. ובזה נגמר העניין
התהליך שיש היום שווה לכלום.
התהליך הרצוי הוא שבכל עיר יש סמכות אליה ניתן לגשת, היא תאשר שהרכב בטוח לנסיעה בכביש הציבורי, יש צורך במהנדס רכב, על השירות לעלות כסף לטובת המדינה, ברגע שיש לך אישור אתה ניגש למכון ועובר טסט. זה קיים ועובד בעולם, אין סיבה שלא אצלנו.
אסור שיבואני הרכב יהיו מעורבים בתהליך, או מכוני הרישוי, זה רק פתח לבעיות. יש צורך כאן בהפרדת רשויות אחרת אנחנו יודעים מה יקרה.
הזמין פלוני קפיצים מ- Oldman, יגש עם הקטלוג של Oldman לרשות המוסמכת, יראה לו שהזמין והתקין את המתאים לרכב שלו, יקבל אישור ויסע למכון הרישוי למעבר רישוי שנתי.
אתר הבית כבר לא בבית. חשבתי שבמקום שמועות והסברים בסיסיים של ג'יפאים ושאר לוחמי ה4על4 בקבוצות ווטסאפ...יהיה מי שיקח אחריות ויביע באופן מסודר ובLIVER את שמתרחש, להציג את הבעיה, להציע פתרונות, אולי לרכז מאמץ בעד/נגד ...זה מה חשבתי. לבוא ככה מקץ כ3 שבועות לצייץ עם תמונה...- מעט מידי ולצערי גם מאוחר מידי. אבל אודה לכם גם על זה. בסדר. זה מה יש ועם זה ננצח. סופשבוע נעים.
הסיפור על תקנות , מזכיר לי את ההוא שפתח בית יונות ולא הלך ,החליף מזרונים- לא הלך, החליף מראות/וילונות - לא הלך וכו..... בסוף פנו אליו ואמרו- תחליף את היונות , או, אז התחיל ללכת.
לגופו של עניין היום בטסט בקשו ממני להוריד את "מגן החזירים" , למרות שהוא מורכב כבר 11 שנים
לא חבר במועדון המליון ולא חבר במועדון המאה אלף אבל חייב להגיד שהכתבה הזו מיותרת לגמרי ורק גורמת להשנאה של התחביב שלנו. לא מתאים לאתר שחרט על דיגלו שהוא הבית של הג׳יפאים.
לצערי צריך לתקן כמה דברים בכתבה הגלגל סביב הגיפאים החל להסתובב משנה שעברה לאחר שקומץ של אנשים לקח שליטה והעלה סרטונים וקבוצות אם שמות מפוצצים והראה שהחוק במדינה לא נוגע לו והוא יכול לעשות הכל וגם להתגאות בזה ולהשויץ להדליק את כל הגורמים שמורות הטבע יבואנים ועוד משטרה ועוד ולכן החלו ללחוץ שיש צורך לנקוט איזו שהיא פעולה אפילו אם היא לא מוסדרת . ולדעתי האנשים הגזימו . ולידיעתכם בחול אם משהו עושה תאונה אם גלגל 40 ויש נפגעים הוא נכנס לכלא.
איפה שתי תאונות נוספות בחודש האחרון עם ביגפוטים דמיקולו?
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
עובדות, פחחחחח,,,,, הכתבה הזו נראית יותר כמו ציד מכשפות מתובל בקצת שמחה לאיד....
הכתבה רצופה חצאי אמיתות וכל כולה מתמקדת במסקנה אחת ברורה וחד משמעית - מועדון המיליון או הג׳יפים המשופרים בקיצוניות הם אלו שגרמו לאפוקליפסה וכולם חוטפים בגללם.....
עם כל הכבוד ויש לי הרבה כבוד לאתר הזה הכתבה הזו שהיא לכאורה נייר העמדה הרשמי של האתר הורידה בעיני את מניות האתר אל מתחת לאפס.
אין בכתבה שום עובדה אחת ברורה וודאית או מקור מידע מהימן שיצביע על הגורם הממשי ל״אפוקליפסה״....
גילוי נאות... אני לא מחשיב את עצמי כשייך למועדון המיליון אבל בהחלט הבעלים הגאה של רוביקון משופר קלות - כמעט סטנדרטי.
בקיצור במקום להביא עובדות הבאתם אותה בהשתלחות והבעת עמדה חד צדדית שאינה בהכרח משקפת את המציאות.
שלמה,
ציפיתי ממך ליותר...
זה שאתה בעל רוביקון, לא אומר שאתה שייך למועדון! לא בצורה, לא במבנה ולא באופי
יש לך רכב, בהתאם לרצון/תשוקה ויכולת כלכלית שלך והוא, כמו הדיסקברי וכמו הסופה שהיו לפניו משופרים קלות (גם לא חוקי, אבל זה כמו לעשות פיפי בתוך המים, לא מהמקפצה) כדי לטייל בכל שביל טיול בארץ, זהו.
סביון,
תקרא שוב איך מנוסח המאמר/ הבעת הדיעה כולל ההחלטה האפריורית לגרש את מי שהעז לשים צמיג 40 .... לא נסחפתם בעליהום? לא נסחפתם ומיהרתם מדיי למצוא את האשמים ולגזור את דינם בכיכר המרשתת?
עכשיו שוב יכעסו עלי ויפציצו אותי בוואטס-אפפים...
אז אחרי שכבר החליטו שדרור (שוב!!) צדק (ואף אחד לא אכל כובע, משום מה), אין ממש שינוי ואנשים ממשיכים לשפוך פה שטויות (ויסלחו לי הנעלבים).
כאילו אומרים "אז דרור צדק..אז מה. זה לא אומר שהוא ממש צודק... הוא רק "צדק""..
יש פה שינוי גישה ויש פה שינוי מגמה ואנשים ממשיכים להתנהל כמו "קודם" אומרים שדרור צדק וממשיכים באותם טיעונים ורעיונות...
"הדב בסך הכל נהם קלות, וזה מספיק בשביל לפגוע לכולנו בתחביב וברכוש, על לא עוול בכפנו."
וואללה?
אני בכלל לא נכנס ל-"מי אשם" ו"בגלל מי הכל קרה/התחיל".
זה לא רלוונטי ולא אינטיליגנטי ו... לא נכון לעשות.
מיד כששמתי לב למהומה (לא יודע בכלל מתי בדיוק התחילה - רק הרבה לפני "מועדון המליון" כבר עלו פוסטים על כל מיני בקשות לסיוע ועיצה ל"איך לעבור טסטס שכשל") אמרתי שמה שדרור אומר נשמע לי הגיוני ומספק על מנת שנתחיל... לדאוג.
אני גם מזכיר (פולני... לא יכול בלי, מצטער) שאמרתי שלא צריך פעולות חקיקה ולא "מהפכות" ולא נעלייים, על מנת "לטפל" ב...כולנו.
ובהמשך הפולניות, גם אמרתי שלנעול ו"לא לדבר ברשת" זה מיותר ולא חכם ולא יעיל - כאילו שאם לא נדבר על זה... זה לא יקרה. כאילו שהמפגרים שם, שמחליטים - הפקידונים, לא מבינים כלום ורק מחכים "שנגלה להם מה לא בסדר איתנו" אחרת אין להם כלום..
והנה.
דרור צדק.
והנה מטפלים לא רק במועדון המליון.
והנה האנשים השפויים (אלה עם ה"ללא עוול בכפם") מתקשים לעבור טסט.. או אפילו לעבור בשערי מכון הטסטים.
והנה, אפילו האתר "השפוי" לא זו בלבד שלא משקיט את "הרעש", אלא מפרסם משהו בשער.
והנה... והנה והנה.
ואין שום שינוי חקיקה ושום מהפכה ו.. עדיין אפילו לא הגיע האחד בינואר, שדרור ציין, לפי מודיעין שקיבל.
והנה עדיין יש כאלה שמדבריםם מה הפקידים צריכים לעשות..
ראבק - הם לא צריכים ולא רוצים ולא כלום - יש חוק ואנחנו, כולנו עבריינים ואף אחד לא חייב לנו כלום.
תפנימו.
והסברתי בקצרה (משום שזה לא ממש עניין אף אחד, משום ש"במערכת" כולם מפגרים ולא יודעים כלום) איך דברים עובדים במערכת (לא מתוך עליונות - מתוך "המערכת") ועדיין יש כל מיני כאלה ש"בונים על זה" שעודף העבריינים (=הורדות) יגרום למישהו להפסיק לטפל בזה..
איזו נאיביות.
משרד התחבורה לא אחראי על השפיטה.
לא מעניין אותם שיהיה "פקק" בתור למשפט.
להיפך - אם יהיה פקק ומערכת המשפט תקרוס, המנהל רק יוכל להצביע על "כמה הזניחו את המצב ואיפשרו לכל כך הרבה עבריינים לחמוק" והנה הוא הגיע ומתקן את המצב.
ואם משרד אחר (המשפטים) לא מסוגל להתמודד אם שטף העבריינים שהוא, משרד התחבורה, תפס... אולי יש בעייה שצריך לטפל בה במשרד המשפטים... אולי יתנו לו לנהל גם את זה והוא יראה איך עושים זאת נכון...
תפנימו - כמה שיהיו יותר הורדות, כך הוא, משרד התחבורה, יהיה מצליח יותר.
אז אולי משרד המשפטים (ואולי המשטרה) יבקשו להוריד הילוך, משום שהוא תוקע אותם אבל זה לא יקרה מיד ולא באופן שאתם מאמינים (אף אחד לא יבטל הורדות/תיקים שכבר נפתחו) - פשוט לא תוכלו לנסוע ברכב עוד יותר זמן, כשאתם מחכים להכרעה...
זה לא יפריע לאף אחד שלברנרד (עם גלגלי "33) או למושיקו (עם הגבהה של "2.5) או למוריס (עם קפיץ אדום - כל השמות בדויים, כמובן.. וגם המידות והצבעים) יהיה רכב מושבת במשך שנתיים, עד שעניינו יתברר...
תוציאו לכם את זה מהראש.
אנחנו לא יוצרים עומס בזה שאתם מושבתי ומחכים לשימוע/טסט חוזר/משפט/עמדה אחת....
זה שאנחנו "מחברים גבות" וקופצים שפתיים ומסובבים את הראש ב70 מעלות הצידה ו40 מעלות למטה ומשרבבים שפה תחתונה וממלמלים "זה לא פייר"... לא כואב לאף אחד.
משרד התחבורה "יוריד מהכביש" ומשרד המשפטים יגיש כתבי אישום והמשטרה תגיע לכל התפרעות(ולשנייה, זה יהיה יותר חשוב מחקירת רצח.. כן.ממש כך - קוראים לזה "תיגבור") ו... כלם יעשו את זה בזמן החופשי ולפי לו"ז שלהם ו... אנחנו נחכה.
הפקידונים התעוררו.
אין להם שום סיבה לחזור לישון.
ואין פה "על לא עוול בכפם" - דיןדין... נדמה לי שההנחייה לגבי "מגן חזירים" נדונה פה לפני שנים... שנים. למה הוא עדיין היה מותקן אצלך?
ולמה לא התווכחת איתם וטענת "שנים זה מותקן! מה התעוררת עכשיו?? לא מוריד!!! מה תעשו!!".
אתם יודעים למה - משום שברור לו שהוא לא צודק ו...אין לו קייס ואין לו כוח לריב.
ולא מעניין אותו אם בעוד 1/2 שנה, שוב לא התייחסו לזה.
עכשיו היו מורידים אותו מהכביש ו.. זהו.
אז חוץ מלתת בראש ולספר כמה אני צודק ולתבוע את עלבונו של דרור (כן. עלבון. הוא לא רק צדק - הוא גם חטף השמצות וזילזול והאשמות שהוא זורע פניקה מיותרת ותכף גם הוא היה אשם ב(כמה בנאלי..)רצח ארלוזורוב והעלמות המטוס המאלזי.. מה "דרור צדק" ו.. זהו? סליחה לא שמעתי..מעצבן), אני חוזר על הצעתי.
לארגן "משלחת" שפוייה וייצוגית ומייצגת ולדבר עם מי שצריך.
ולדבר, זה לא אומר להצביע על הבבונים ועל "מועדון המליון" כעל "בגללם" או "הם לא איתנו" או "בהם.. כנסו באימש'להם אבל אותנו תעזבו"... זה לא הולך כך.
יש פה, בארה"ב, את המקבילה של המשפט בגולני (ואל תתחילו עם מקור אחר... כל הדברים החכמים הם מגולני!) על מה קורה למי שלא תלוי באחר - פה אומרים United we stand, divided we fall... תפנימו.
אנחנו, הבבונים, "מועדון המליון", "ג'יפי מדרכה"...כולנו באותה סירה. את ההבדלים, רק אנחנו רואים.. הסנובים.
מצטער עידו ובועז.. עיצבנו אותי.
ברנרד, מאחר ואין כאן לייק..... אז קבל ממני נשיקה במצח על מילים כדורבנות ונכונות אחת אחת....
ימתין כבודו 2-4 חודשים ואז יסכם.
מאחר וכל מה שנאמר כאן הוא בבחינת עוד שמן למדורה אני עוצר בזה.
ברנרד, סחטין. כל מילה בסלע.
אהה סליחה, מי אמר סלע, סלע זה פסול.