שלום
האישה לא רוצה את כל הטלפונים עם ה5 אינצ ומעלה.
כיום עם גלקסי 3 מיני.
חשבתי לשדרג לה ל5 מיני אבל תוהה אם יש אלטרנטיבה. יכול לחכות אם צפויה השקה טובה בקרוב
מה אומרים?
Printable View
שלום
האישה לא רוצה את כל הטלפונים עם ה5 אינצ ומעלה.
כיום עם גלקסי 3 מיני.
חשבתי לשדרג לה ל5 מיני אבל תוהה אם יש אלטרנטיבה. יכול לחכות אם צפויה השקה טובה בקרוב
מה אומרים?
galaxy alpha
לטעמי הגודל האידיאלי
ואיך הוא מבחינת ביצועים?
כי אם המכשיר איטי לא עשינו כלום. הסיבה לשדרוג היא איטיות של המכשיר הנוכחי גם לאחר ניקוי
בהשוואה בגוגל נראה שאכן ההמלצה שלך אידאלית. נתן לאישה לבדוק שמתאים לה.
תודה רבה.
האלפא משמעותית יותר יקר, אין לו מקום לכרטיס הרחבה והוא לא עמיד במים כמו הS5. שיפור הבצועים הקטן, המצלמה והזכוכית לא משכנעים אותי.
מבחינתי המנצחים בקטגוריה הם (למרות שהם 5"):
1. Sony Xperia M4 Aqua
2. Motorola Moto G (3rd gen)
גם אם מוכנים לשלם יותר סוני מנצחים:
1. Sony Xperia Z3 Compact
2. Sony Xperia Z5 Compact
יש גם יותר זולים, כמו ה LG SPIRIT שערך לכסף הוא עסקה לא רעה.
יש ליSony Xperia Z3 Compact חדש לגמרי למכירה. 1100 ש"ח.0544899545
Moto G דור ראשון - נח וקומפקטי, נמכר בגרושים היכן שעדיין יש מלאי.
כסף זה לא אלמנט פה, המכשיר נרכש על ידי מעסיק. המטרה כאמור שיהיה מכשיר חזק מבחינת ביצועים ועם זאת קטן. קריטריון השוואה - גלקסי 3 מיני.
Xiaomi redmi 2 מסך 4.7
חברה סינית אבל ממש טובה
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
לפעמים חשוב להפנים שיש מגמות בשוק וקשה מאד למצוא רכישות מוצלחות שהן בניגוד למגמה.
השוק מתייצב סביב מכשירים עם גודל מסך של 5-6'', כל החברות מוציאות את המכשירים שלהן בגדלים אלו (דרך אגב - מבחינת משקל דווקא לפעמים שוקלים פחות ממכשירי המיני של הדור הקודם, מבחית גודל פיזי - לפעמים קרובים מאד לגודל המכשירים הקודמים ורק שטח המסך גדל - יש פחות "מסגרת").
אנחנו מכירים זאת גם בעולם התחביב המשותף כאן לכולם - כל רכבי השטח כיום מכילים הרבה אלקטרוניקה ואין טעם לחפש את הדיפנדר / סופה / היילקס של פעם בסוכנויות הרכבים החדשים.
רוצה לומר - אני מציע לנסות להתרגל לגודל של המכשירים הזמינים ונפוצים בשוק במקום לחפש אקסמפלר עם פשרות רבות. תתפלא לראות שמתרגלים מהר מאד למכשירים טובים גם אם הם גדולים ממה ששיערת שתשתמש בהם.
הסוני לוקח אותו כמעט בכל פרמטר.
http://m.gadgets.ndtv.com/xiaomi-red...3-compact-1941
ארז, המכשיר לאישתי, ידיים קטנות יותר ו-וואלה אני מבין אותה שהיא מבקשת שיהיה לה נוח, יותר מאשר מכשיר שהוא שיא הטכנולוגיה וגם שם אנחנו רואים התקדמות מצויינת.
אני אקח אותה להתנסות בz5 ובאלפא ומשם שתחליט.
אם יש עוד דגמים טובים, אודה להמלצה
לי יש את הרדמי 2 שמישהו המליץ עליו, יש לו משהו נחמד שנקרא "מצב יד אחת" שהוא מקטין את המסך הפעיל מ 4.7" במקור ל 3" או 4" לפי בחירתך.
ככה שכאשר אין לה אפשרות לשני הידיים היא יכולה להשתמש בזה. (יש לו גם ביצועים טובים)
זה גם לא בהקשר גודל המסך כמו גודל המכשיר כולו. עם השנים יש יותר מסך לממ"ר מאשר מסגרת
אל תתקרב ל XIAOMI
היו לי זוג מכשירים ושניהם היו תופעות מעצבנות של מוצר לא "אפוי" מבחינת הרום (כנראה בגרסאות תרגום בהתנדבות לעברית).
חזרתי לסמסונג (S5 ACTIVE ) וזוגתי ל NOTE 3 NEO והשקט חזר למחוזותינו ...
חוץ מזה שלסמסונג יש מסכי AMOLED חסכוניים בחשמל המאפשרים שימוש באפלקציות הדורשות הפעלת מסך לזמן רב ללא פריקה רצינית של הסוללה.
רענן
גם אני עברתי מגלקסי 3 מיני שבוע שעבר למכשיר 5" זה מרגיש גדול ולא נוח.
אולי להתקין רום חדש יתן חיים חדשים למכשיר
אצלי קניתי לאישתי את ה nubia z7 NX403a
והיא מרוצה...
https://www.youtube.com/watch?v=5vDMtJpEZK0